Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Maavõistlused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Maavõistlused\'

Lõppseisuga olen rahul, Kaalmaga olen samuti ülimalt rahul, kuid mängupilt... Täitsa positiivne on vaadata, et nüüd saime vähemalt viigi kätte. Samas joppas ja kuidas. See viimane värav oli lihtsalt kingitus. Taanlased olid üle ning, kui samast klassist vastastega mänge veel tuleks ning need võõrsil oleks, siis tuleks tore saun.

Mis käib samuti pinda on koosseis. Ei lahe, et Reinumäe ja Viikmäe võimalusi saavad, aga pingil on ka teisi mängijaid. Reinumäe algkooseisu panemine on küll viimane. Sellistes kohtumistes tuleks testida ka teisi mängijaid. Ma arvan, et Kingil on palju öelda, kuid mida ta ütleb, kui mängu saab 10 minutit enne lõppu. Samas oli müsteerium Sassi väljavahetamine. Ta oli minu meelest väga tasemel. Vähemalt üritas. Aga, mida siin ikka vinguda, midagi see ei muudaks. Pijpers teab ise, mida teeb. Loodame, et on tulevikus ka tulemusi. Samas ei saa iial teada, mis oleks saanud, kui mõne vahetusvenna sisse tuua, kes pole enne ennast näidata saanud..

Sõpruskohtumised on mängijate testimiseks, mitte mõisapeale mängimiseks. Loomulikult oleks tore suurriike võita ja/või viigistada, aga ülevaadet see kõikidest mängijatest ei anna.

Lihtsalt minu arvamus, kiitke, laitke maha. Aitäh kuulamast.

Kommentaar

kui ma nüüd praegu vaatan, siis siin eesti koondis teema all istub kuskil 18 inimest, enamus vahivad vist seda teemat nojah, kõik tulevad uurima, mida siis 2-2 viigist taaniga arvatakse
      “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Point selles et Pohlak vana karvamees,kes ei viitsi oma juukseid kogu elu vist kammida surub peale et Florakad oleksid platsil kuna loodab,et keegi jääb silma ja saab lahti oma mängijast ning natuke \"nutsu\" teenida..a krt seda teab..nagunii midagi on mäda..sest Pohlak ei teeniks Kink\'i eest mitte kui halligi ja seepärast näebki et mõttetu mängija koondises kelle eest ei saa midagi

Kommentaar

Tulemusega olen kah rahul. Kuardi kahju, et kohapeale minna ei saanud Minu arvates oleks võinud küll Kinki proovida, noormees on suhteliselt tehniline ja silmailu oleks mängule võibolla natikest juurde toonud. Aga Arno on boss ja teeb mis ise paremaks arvab. Herr Tibu on viimasel ajal olnud müstilises vormis, isegi hüppab ja puha Poleks uskund, et sellist Martinit näha saab. Joeli lööki alguses ähmase pilguga vaadates imestasin end poolsurnuks, et mis kuradi nali see on, et mees nii hästi nägi, et Sörensen on väravast väljas ja tõstis puhtalt üle...Kordust vaadates mõikasin, et ikka joppas. Parim mees minuarvates oli Herr Tibu

Kommentaar

No sellist joppamist pole ammu näinud . Nii mannetut mängu ausalöeldes Taanilt küll ei oodanud. Eriti uimane oli nende poolt esimese poolaja algus. Ei viitsi kõiki mehi siin hinnata aga seda ütleks küll, et Saharov oli üks paras peata kana sealt platsil. Tormas seal ringi nagu oinas ja siis kui söötu anti puterdas palli alati ära ning pidamisega ei olnud tal lood ka kõige paremad. Täiesti õige otsus oli see paanikas \"jalgpallur\" tagasi vahetusmeeste pingile kutsuda. Ja mis puudutab Operi mängutulekut, siis olen suht kindel, et Oper lihtsalt kiheles seal pingi peal ja palus ise ennast mängu saata. TV-s ajas Kaljuver suht mõttetut juttu nagu tavaliselt.

Man of the match - Martin Kaalma
            Joga Bonito!!!

Kommentaar

Ahjaa Ramm kuidas õlle maitseb?

Nüüd siis asjast.

Tulemus on ilus, kuid mäng mida meie eestlased mängisime on kaugel sellest mida mina lõbusalt sooviksin kaeda. Ainukesed mehed kelle mänguga ma rahule jääksin on Zahhovaiko ja Jääger. Slava oli vist ainuke mees kellelt ilma veata palli kätte ei saadud ja Jääger oli meeldivalt külmavereline ja palju kindlam kaitses kui Sotlaste vastu. Nüüd kus Viikmäe juhtus kuidagi pallile ette on hea Arnol Kristenit ette toppida, kuna poisu ju lööb väravaid. Aga mis peamine eestlastel puudub julgus,enesekindlus ja otsustavus.

Head õhtut

Kommentaar

Jah, oleme ausad - kui poleks Tibu häid tõrjeid siis me ei rõõmustaks praegu selle suht koba viigi üle!!!

Tulemus küll väga hea, aga mängupilt kesine ja aru ei saa mis krdi asja see Pijpers mõtleb? Miks ei saa Kink mänguaega? Miks pannakse Ott esisse ja miks vahetatakse 10 min mänginud Sass kohe uuesti välja???

Kommentaar

Originally posted by PraS

Ahjaa Ramm kuidas õlle maitseb?
                  Mis see õlu siia puutub? Ma küll ei tea sellest midagi

Kommentaar

Originally posted by erts

Jah, oleme ausad - kui poleks Tibu häid tõrjeid siis me ei rõõmustaks praegu selle suht koba viigi üle!!!

Tulemus küll väga hea, aga mängupilt kesine ja aru ei saa mis krdi asja see Pijpers mõtleb? Miks ei saa Kink mänguaega? Miks pannakse Ott esisse ja miks vahetatakse 10 min mänginud Sass kohe uuesti välja???
                    Pohlak: Kle pane flora mängijad sisse..võibolla keegi jääb silma siis saaks nuh natuke raha,särki ja värki...

Kommentaar

Mäng oli kehv tulemus aga supper,njah Tibu head tõrjed päästsid koondise kaotusest,aint ma ei saa Saharovi vahetusest aru või...
                      Olen see kes olen

Kommentaar

jahah.. (nagu ytleb T.Erilaid )
                        ega m2ngupilt palju Shoti omast erinenud kyll- meie paljukiidetud kaitse pidas kuidagimoodi vastu, seda -nagu korduvalt 8eldud- peamiselt Tibu supert6rjete najal,
                        rynnakul j2i tihti viimane s88t & pealel88k puudu, ikka hakatakse vastase karistusala joonelt palli tagasi ajama..
                        esialgu on meeskonnam2ngu veel v2he, peam.standardolukorrad& ind.meisterlikkus (kellel on)- aga noh, (roppu moodi) 6nne peab ka olema , seekord oli..

aru ei saa mis krdi asja see Pijpers mõtleb? Miks ei saa Kink mänguaega? Miks pannakse Ott esisse ja miks vahetatakse 10 min mänginud Sass kohe uuesti välja??
                        nu ega Taki peagi muidugi igas m2ngus platsile saama (aga seda imelikum on, et Reinum2e saab..)
                        Pijpers, sa ei tea ise ka, keda sa tahad vahetada! -fraas tribyynilt komm-imaks segadust enne vahetust Saharov-Oper
                        sellest saan ma veel kuidagi aru, situatsioon platsil oli muutunud (1:2), Pijpers j2ttis m6lemad ryndajad vahetamata &ka Lindpere (peale ymberm6tlemist) platsile- mis osutus 6igeks otsuseks

kuni l6pus hakas v2ravaid sadama, oli 2.poolaja k6ige elevusttekitavamaks syndmuseks hoopis kass, kes Eesti v2rava tagant teise nurgalipuni (ja kuna 1 tarkpea otsustas teda pyydma hakata, siis)ka tagasi jooksis
                        GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                        GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                        (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Tra maivõi.
                          Saime 2-2 viigi-JUHHEI!

Pijpers on sügava nägemispuudega vist, middda trra teeb põhis OTT faking Reinumäe?
                          Siis vahetusest tuleb sisse teine pullimees Sahharov. Loodetavasti ei pikendata Dickiga lepingut, mingit progressi pole enam toimunud nii.u 2 aastat.
                          Eestlased ei loonud täna mitte yhtegi võimalust.Kaks poolvõimalust löödi sisse ja see teine oi-oi kui kobaga. Kink mängib üks jalg õhus ka paremini kui Reinu Ott ja Sahharov kokku.
                          ahjaa, sitt mäng oli.

Kommentaar

no eestil oli ikka ropult õnne, et sellise mänguga saadi viik kätte. nii kaitses, poolkaitses kui ka rünnakul oli mäng vilets. esimene värav oli eesti kaitse viga. esiteks eksis klavan, kes jooksis pallist mööda. teisena eksis stepanov, kes eksis rängalt kohavalikuga ja kolmandana eksis reim, kes jooksis pohhuilt värava alla, kui oleks pidanud stepanovile appi minema. tomassonil polnud mingit raskust pall sealt sisse toimetada. eesti vastuvärav oli täielik juhus. viikmäe kuidagi juhuslikult sai selle palli sisse. teglikult oli see allaselt väga hea tsenderdus. see tuletas meelde aegu kui eesti sai ainsad väravad kristali antud standardolukordadest... teine värav taanlaste poolt oli ka eesti kaitse viga. viimane värav oli päris ilus, kuigi juhuslik. operilt hea sööt linperele, kes ootas õige aja ära ja tegi hea löögi. sörensenil oli ikka päris sitt päev, mõlemad löögid olid päris tõrjutavad.
                            pijpersi koosseis oli ikka päris kummaline. meeskonna algkoosseisus oli 9 floora ja 2 eksfloora mängijat. ma saan aru miks vassiljev kobisema hakkas. ja pijpers vahetab ka jube hilja. kingi oleks võinud ka platsile tuua, aga see selleks...
                            tegelikult tekitab see tulemus headmeelt, aga mängupilt oli nigel. see on kindlasti seletatav ka paljude algkoosseisu meeste puudumisega. mina näiteks oleks olnud rohkem rahul, kui eesti oleks hea mängu kaotanud 2:3, kui saada viletsa mänguga 2:2 liiatigi kui see on sõprusmäng, kus punkte ei loeta.

Kommentaar

Mina jäin Eestiga täna rahule. Võib-olla ka sellepärast, et telekast paistavad asjad pisut teistmoodi, kui kohapeal. Jättis kohati kindlama mulje kui neljapäeval. Ei maksa unustada, et vastas oli hoopis teisest klassist meeskond kui neljapäevane Shotimaa. EM-iks valmistuv koondis oma parimas koosseisus. Eesti oli lapitud, väga lapitud, aga ometi pidas kuidagimoodi. Kaalma on aga tõeline fenomen. Kes oleks võinud uskuda.

Sõim ja süüdistamine ei aita - kui oskused piiratud, üle oma varju ei hüppa. Tublid poisid, kes täna mängisid ja viigi välja võitlesid.
                              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Originally posted by mcnamara
                                Sõim ja süüdistamine ei aita - kui oskused piiratud, üle oma varju ei hüppa. Tublid poisid, kes täna mängisid ja viigi välja võitlesid.
                                Täpselt!

persse see ilm.
                                persse kriitika.
                                elame hetkes, sõbrad.
                                2:2.

(ja eks homme teeme kaineid järeldusi...)

Kommentaar

Working...
                                X