Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Nyyd, kui 88 on 2ra magatud ja m6tlemine natuke kainem v6ib 8elda, et minu arvates on Eesti m2ng viimases 2 m2ngus ilus olnud. Kuid 2 asja mis silma on j22nud:
1) Me ei l88 oma v2ravaid 2ra!
2) Meil tekib selline 1 vale s88t/n6rk hetk ja sellest tuleb kindel v2rav.
otimaa oli lihtsalt parem, mängijad olid tehnilisemad ja tugevamad. Enamik kahevõitlusi võitis ikka otlane. Ja isegi meie keskkaitse, keda oleme harjunud kõiki või peaaegu kõiki palle võitmas, kaotas seekord ohtlikult palju õhuvõitlusi. Nojah, Jääger oli oma peajagu lühem ka kui seelikukandjate ründaja. Egas seal kedagi kiita polegi, Tibu tegi mõned peris kenad tõrjed, Kink tegi natuke nalja oma tantsuga ja vsjoo. Aga rahvast oli staadionil üpris palju ja õhkkond oli mõnus. Hääl on ära.
Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.
Tegelikult oli otimaal rohkem võimalusi, kui Eestil, kuid Tibu näitas maailmaklassi (välja arvatud väljalöögid). Tugevalt esinesid Viikmäe, Terehhov, Klavan, Oper, Allas. Normaalselt tegutsesid Rähn ja Reim. Natuke pettumust valmistas Stepanov, kuid ega iga mäng ka ei suuda kõrgklassi näidata.
Kuni seelikukandjate väravani oli mul tunne ja ka ilmselt teistel, et mäng lõppeb väravateta või Eesti koksab ikka mõne võimaluse ära. Kuid pärast väravat oli okk tugev. Taktikat ei suudetutgi ründavamaks teha.
Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!
oijah, tulemusega ei saa rahul olla aga mänguga isegi saaks nagu kusagil 60-70% ulatuses... miks me siis väravaid ei löönud? minu meelest Opi ja Viikmäe olid mõlemad kuidagi lahjad... eriti Operilt ootaks rohkem aga ta vist ka \"ikkagi inimene\"
ja üks asi mis veel silma paistis - ei minda löögile, ei otsita löögivõimalust... kurat jooneni jõudes võiks ikka juba vaadata et kuidas peale saaks lajatada... hea löök või rikoshett vms ja olekski koll... nad tahtsid aga ikka alasse sisse murda muudkui...
klavani tegutsemisega võis jälle rahule jääda ja see on suurim lohutus... kui mees nüüd veel järgmistes mängudes ka sama kindlat mängu näitaks oleks suvel kindlalt leping taskus... ajax või psv oleks muidugi hiilgavad klubid kuhu minna
see mees veel tulevikus mängib maailma tippklubis!
üldiselt ei olegi kedagi jälle maha teha, mehed mängisid kõik normaalselt aga väsisid teisel poolajal lihtsalt ära... ju siis shotlaste füüsis oli parem...
krt taanlastele võiks ikkagi põske panna, kuigi suht võimatuna see hetkel tundub...
vähemalt Tibut ei pelga sellise esituse järel vist keegi enam Eesti väravas näha!
Kurb tulemus, aga mäng ja õhkkond oli täitsa kena. Väikese joppamisega võinuks isegi võita. Suurim üllataja oli Kaalma, tema oli ehk ainus, kes suutis end ületada. Negatiivse poole pealt jäid silma PEAPALLID!! Kuidas need shotlased nüüd õhuvõitluses nii üle olid? Piirojat oleks olnud hädasti vaja. Kaitses oli minu arust parim Stepanov, teiseks ehk Klavan. Allase äär oli kehvem. Teine häda oli keskväli - polnud head vahendajat kaitse ja ründe vahel. Oper ootas sööte ja lõpus Kink ootas, aga asi ei liikunud eriti. Rähn oli kehvake. Ka Reim polnud enam kuigi hea (vähemalt kogemused), äärel oli parim Terehhov. Kes meil sinna keskväljale üldse panna oleks? Kuidas on Smirnoviga, on tal veel kaua audis? Kas Vassiljev oleks midagi juurde andnud? Operil polnud hea päev, aga ta oli siiski parem Viikmäest. Tulevikule mõeldes tasuks tõesti hakata Kinki ees proovima...
Mida siis Taani mänguks muuta? Ega vist väga palju mänguruumi pole...
ja aru ma ei saa miks suhteliselt suur arv inimesi pärast mängu püstiseistes aplodeeris.
kas me peale igat kaotust plaksutame või oli see koondise poolt nii hea mäng et esitust kiita??. minu arvates mitte
Häält absoluutselt ei ole
Suur kartus, et me Shotlastele nii pallplatsil, kui ka laulmises masendavalt alla jääme, ei õigustanud ennast kuidagi
Ja minu suur kummardus jalgpallifännide ees - peale selle, et te staadionil imelist õhkkonda suutsite hoida, oli ka väga meeldiv kogeda, kuidas su maha kukkunud telefon kenasti läbi mitmekümne kätepaari sinuni tagasi jõudis, kuigi keegi ei teadnud, et see sinu oma on
League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!
krt ei taha küll paraleeli tõmmata, aga nagu mul üks tuttav ütles Wes Browni kohta (ei tahaks nõustuda küll), et ta läheb meile alati ühe värava maksma, nii tuleb ka vist öelda Rähni kohta, et tehku nii huvitavat mängu kui tahes, ikkagi läheb ta meile värava maksma.
Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
ja r2hni n2htigi.mitte eritit hea valik ma kardan.lindpere v6ix ka juba midagi n2itama hakata mudu olen t2ielikult kingi poolt seal vasakus 22res.mees v2hemalt oskab m2ngida aga mida teeb lindpere ainult kobistab ja ei m2ngi kellestki m66da.
Kommentaar