Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Maavõistlused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Maavõistlused\'

Originally posted by yheksa
    Parandage mind kui ma eksin aga näiteks Arsenalil mängisid hooaja löpus paar meest vist mängu löpus vaid möned minutit seetöttu, et siis teenivad nad medali välja. Köik plaksutasid käsi ja tegid treenerile aplausi.
    ei, Sa ei eksi. aga see oli ka kõigile selge, miks seda tehakse. ning oli ka teada, millega see lõpeb (10 mängu oli vaja igaühele saada). kristali puhul jääb põhjus veidi hämaramaks (ehk ma ei ole veendunud, et seda vaid numbri suurendamiseks tehakse) ning ei julge mõeldagi, et kaua see rekordiüritus võib kesta? 200 mängu? 300? 500?

Kommentaar

Originally posted by Martin
      Jah, on. Koht koondis ja seda enam väljakul ei tohiks olla persekukkunud statistika tagaajamiseks.
      Täpselt õige koht on muuseas. Kaotatud sõprusmängu viimastel minutitel uut supertähte Eesti vutitaevasse ei sünnita.
      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Sven-Jööran näiteks ei kasutanud Kirklandi kohas, kus see toonud tolle isale kihlveovõidu, olgugi et meedia poolt oli surve olemas. samuti oleks saanud seda teha mängu käiku muutmata. minu arust oli see temast ilus.

«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
        «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Originally posted by Martin

Originally posted by mazz
          Kas tõesti tuleks mängijaile kasuks sellised kogemused nagu Taavi Rähnal Hollandi vastu? Ja ega sõprusmängude mõte ei ole ainult noortele kogemuste jagamine, ka vanade tegijate vormist on vaja ju selgust saada ning ka üldist tiimi moraali tuleb hoida - suured saunad vaevalt koondisele üldkokkuvõtteks kasuks tuleksid, olgu siis mängus nii palju noori kui tahes..
          Lambijutt ju. Mis Pijpers kui FC Flora treener ei tea Marko Kristali vormi või? Et 2 lisaminutit andsid sellest adekvaatse ülevaate? Kui härra Pijpers väidab kunagi, et ta ei saa teisi mehi kasutada, sest ta ei tea nende taset - kas see poleks siis just õige hetk proovida? Või on Kristali või mõne teise floraka vormi \"testimine\" tõesti primaarne?

Testigu siis vähemalt neid, kellest ta midagi ei tea.

Ja Rähna eksimus oli talle väga õpetlik ja loodetavasti ka vajalik.

Eraldi küsimus on ka, et kuidas \"mitte ühegi löögiga lõppenud poolaeg\" Eesti koondise moraali üleval hoiab. Päris mõnna Monaco tunne võib olla.
          Ma ei öelnud, et Kristali sissetoomine õige otsus oli, vanade tegijate all mõtlesin lihtsalt neid, kes oma kohta väljakul juba tõestanud on. Ma lihtsalt ei arva, et sellistes mängudes nagu Tšehhi vastu tuleks iga hinna eest tuua massiliselt noori tapatalgutele.
          Millegipärast ei taha ma siiski eriti uskuda, et see kogemus Rähnale vajalik oli.

Kommentaar

minu arvates on sõprusmängud täpselt õige aeg anda noortele meestele võimalust. muidu juhtubki nii, et mees teeb oma esimese mängu tähtsas valikmängus mingi tippmeeskonna vastu ja hakkab rabistama (a la rähn hollandi vastu).

Kommentaar

Originally posted by saar

nutu häält teevad fännid seal
              Selles sa eksisid,ei teinud nutuhäält vaid nagu ikka rõõmus laul ja meeskonna toetus kuni mängu lõpuni oli ja mõned lõpetasid laulmise alles täna saabudes tallinna lennujaama(see laulmine rohkem küll suurest kogusest )

sigpic

Kommentaar

laulsime kuidas jaksasime (s.t. VÄGEVALT). mängust midagi head välja tuua muidugi pole, kõik on juba öeldud. praegu rohkem ei kirjuta

Kommentaar

paar mõtet ja kommentaari seoses mänguga, mis meeles on püsinud. kuigi pole pärast mängu üle näputäie tunni magada saanudki:

* kristal mängis vist mingi 7-15 sekundit. ja sai kriipsu kontole juurde. mina ei pahanda, aga asi hakkab ennast ammendama. kui nüüd levadia poisid terveks saaksid ja endiselt kristal neile eelistatult koondises peaks püsima, on muidugi natuke jama lugu....
                  * vunk oli valmis sisse tulema just siis kui kohtunik mängu lõppenuks vilistas.
                  * lindpere mäng jättis mulle sümpaatse mulje. võitles keskväljal mitmel korral palli meite meestele ja vähemalt püüdis midagi alustada, kuigi midagi ei sündinud..
                  * eestlased said palli kodumeeskonna väljakupoolele küll kaunis vähestel kordadel, aga sellegipoolest ei jätnud tšehhide lõhkuv mäng kuigi head muljet.
                  * viikmäe koondisest minema. mina olen seda juba viimased paarteist kohtumist arvanud.
                  * veider, et tšehhid - suur jalgpallirahvas - staadionil nii vait olid.
                  * aga vist pidi kunagi tulevikus saama ka käed videokassettile külge, eks siis oskab natuke paremini meenutada-kommenteerida.
                  * kuni lõpuvile kõlamiseni võisime omade poiste üle uhkust tunda. nii tulemuse kui sitke mängu poolest. tegemist siiski tõelise tippmeeskonnaga, kes alustab kohe-kohe em-finaalturniiri.

* makedooniat tuleb võita - pärast valusat kaotust p-iirimaale, korralikku viiki albaanlastega, kaotust šotimaale ja muljetavaldavat viiki taaniga on aeg enne augustis algavaid valikmänge võit koju jätta (nimetasin vaid kodumänge). näiteks 3:0 vms - annaks eneseusku meestele ja paneks lollakate kriitikute suud vahelduseks kinni (ma ei pea silmas kõiki, kes kritiseerivad - see on teretulnud, aga kuni mingi piirini). ikkagi, valikturniiri kaks esimest kohtumist on potentsiaalsed kuus punkti...

*ootab huviga valikturniiri ja külalismänge - võrratu!*

Kommentaar

kusjuures paluks mitte alahinnata meie reedest vastast makedooniat .. horvaatiaga suutsid nad viimati mängida sitkelt ning said vaid 0:1 kaotuse. Ukrainat lausa võitsid! 1:0 (mäletagem et ukraina hoidis prantsusmaa eile 88 minutit nulli peal!).

Viimastest mängudest on neil veel ette näidata võit bosnia-herzegovina ja albaania üle .. viik slovakkiaga ning napp 1:2 kaotus inglismaale.

Seega reedene mäng saab olema põnev .. ning võidab see, kes on tol õhtul paremas vormis. Võitu ei tasu nõuda.. küll võib seda aga kindlasti loota.

Kahjuks on mängust eemal hr rähn ning võib-olla ka klavan .. lisaks meie eelmistele eemale jääjatele .. see nõrgendab kindlasti meie mängu.

Aga igaljuhul lauluhääled kõlama ja reedet nautima! .. piletihinnad peaksid ka seekord suht sobivad olema!

Kommentaar

Ja millega Kink silma paistis?

Kommentaar

ning ei julge mõeldagi, et kaua see rekordiüritus võib kesta? 200 mängu? 300? 500?
                        Suht mõtetu on seda rekordit taga ajada - mingil mehhiklasel on juba 171 mängu koos ja saudil ka 166 või sinna kanti. Las parem jooksevad noored selle viimased 5 minutit ringi ja saavad rahvusvahelise mängu õhku nuusutada. Kui Kristal ennast veel vormi ajaks, siis poleks mul tema vastu midagi, aga praegu seal niisama ringi tuterdada ...
                        Reim näiteks on praegu minu tagasihoidliku arvamust mööda päris kenas vormis ja keskväljal asendamatu.
                        League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Äkki Pijpersi fännid annaksid oma versiooni, mida võis anda Kristali mängu panemine viieteistkümneks sekundiks???

Kommentaar

Originally posted by murri

Äkki Pijpersi fännid annaksid oma versiooni, mida võis anda Kristali mängu panemine viieteistkümneks sekundiks???
                            Äkki Pijpersi kukutajad annavad oma versiooni, kellele see Kristali mängu panek kurja tegi? Vaidlus täiesti mõttetul, triviaalsel teemal.
                            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Asi ei ole vist nüüd nii must-valge, et Pijpersi pooldajad tahavad Kristalit ja vastupidi. Minul pole Arno vastu midagi, Kristali mütside tagaajamine lihtsalt ei ole väga meelepärane.

Miks see halb oli, et ta 15 sekundit mängis? Polnudki halb. Siiski, koondise treener võiks enamasti teha vahetusi, mis ei lähe kategooriasse \"noh, pole ju halb?\" vaid liigituksid pigem \"vat see on hea vahetus!\" alla. Seega, selle asemel, et alavormis veterani 15 sekundit mingi statistika täitmiseks mängitada võiks mõnele noorele ja kogenematule 15 minutit anda. Tegu oli ju sõprusmänguga, kindlalt kaotatud sõprusmänguga pealegi.
                              League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

selle kristali vahetuse ajal oleks võind eesti värava lüüa:P

Kommentaar

Working...
                                X