Eesti võit!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
U-17 koondis
Collapse
X
-
Algselt postitas mutt Vaata postitusttundub, et mu kurb ennustus siiski läheb täppi...
Aga vähemalt Eesti võitis
Kommentaar
-
Otse pääsesid järgmisse ringi alagrupi kaks paremat ehk Prantsusmaa ja Ukraina. Kõikide alagruppide peale jõuavad edasi ka kaks paremat kolmanda koha omanikku, kuid praeguseks on juba selge, et Bulgaaria ja Luksemburg on oma valikgruppides teinud paremad tulemused.
Ehk siis:
Bulgaria 3 1 1 1 5 2 4 (mängud, võidud, viigid, kaotused, väravad, punktid)
Luxembourg 3 1 1 1 4 5 4
Estonia 3 1 1 1 2 3 4tulevik on tunni aja pärast
Kommentaar
-
Algselt postitas mutt Vaata postitustAga mingi ports kolmandaid saab ju ka võimaluse? kas mõni teadjam oskaks kommenteerida? Ja tublid poisid igatahes!!!UEFA.com is the official site of UEFA, the Union of European Football Associations, and the governing body of football in Europe. UEFA works to promote, protect and develop European football across its 55 member associations and organises some of the world’s most famous football competitions, including the UEFA Champions League, UEFA Women’s Champions League, the UEFA Europa League, UEFA EURO and many more. The site features the latest European football news, goals, an extensive archive of video and stats, as well as insights into how the organisation works, including information on financial fair play, how UEFA supports grassroots football and the UEFA HatTrick funding scheme.
Eliitringi pääsevad ka kaks 3. koha saanud tiimi. Seni lõppenud gruppides said sarnaselt Eestiga 3. koha ja neli punkti Bulgaaria ja Luksemburg, paraku on neil väravate vahe parem. Aga ikkagi hea tulemus Eestilt!Rise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
-
super saavutus(!!!), ma ennustasin et suured tordid tulevad igalt mängult. Aga siis ununes, et laeva juhib meie Saksa imemees. Hetkel peaks tõesti otsima sarnaseid mehi rohkeim näiteks Saksamaalt, sest see on ju kõikidele selge et Franz ei jõua 100% enda panuseid anda umbes 10 noortekoondisele jne jne. Franz on pannud pea kõik enda noortekoondised jalgpalli mängima ja häid tulemusi on tulnud üllatavalt palju. Nüüd oleks ees järgmine etapp.
Sest u17 kaotas ikka väga napilt edasipääsu! 2. koht oleks olnu vaid punkti kaugusel ja 1. koht ühe võidu kaugusel..
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustsuper saavutus(!!!), ma ennustasin et suured tordid tulevad igalt mängult. Aga siis ununes, et laeva juhib meie Saksa imemees. Hetkel peaks tõesti otsima sarnaseid mehi rohkeim näiteks Saksamaalt, sest see on ju kõikidele selge et Franz ei jõua 100% enda panuseid anda umbes 10 noortekoondisele jne jne. Franz on pannud pea kõik enda noortekoondised jalgpalli mängima ja häid tulemusi on tulnud üllatavalt palju. Nüüd oleks ees järgmine etapp.
Sest u17 kaotas ikka väga napilt edasipääsu! 2. koht oleks olnu vaid punkti kaugusel ja 1. koht ühe võidu kaugusel..armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Väike ülevaade Eesti edasipääsuvõimalustest, millest jäi vähe puudu.
Premium Liiga V voorus alistas FC Flora Sportand Arenal tõelises põnevusetenduses JK Narva Transi tulemusega 4:3. 41. minutil avas Mark Anders Lepik peanltipunktilt skoori, kaks minutit hiljem lõi sama mees 2:0. Pausilt tulles jätkasid rohesärgid samas taktis ning 51. minutil sai Maksim Kalimullin kirja oma Premium Liiga esimese värava. Seejärel haarasid initsiatiivi külalised, tulles vähem […]
Kommentaar
-
Veel üks (ilmselt loll) küsimus: võhikuna olen aru saanud, et kui mängijal kollane kaart all (siinkohal eelmisest mängust) ja uus antakse peale, siis tähendab see automaatselt punast? Omrani prantslastel siis täna teise kollasega, aga mängis edasi. Võiks keegi mingit harivat linki pakkuda?
Kommentaar
-
Algselt postitas mutt Vaata postitustVeel üks (ilmselt loll) küsimus: võhikuna olen aru saanud, et kui mängijal kollane kaart all (siinkohal eelmisest mängust) ja uus antakse peale, siis tähendab see automaatselt punast? Omrani prantslastel siis täna teise kollasega, aga mängis edasi. Võiks keegi mingit harivat linki pakkuda?FC Flora
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar