Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Venemaa

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vene hümni välja vilistamine oli ebaviisakas. Nagu algklassi poisikesed, kes ei oska tüdrukule oma tundeid väljendada muud moodi kui kiusates. Kui meelde tuletada TAASISESEISVUMIST, kus venelased läksid Toompead vallutama. Eestlased tulid massiga, olid ülekaalus, venelased ümberpiiratud aga venelastel lasti ikkagi rahus lahkuda. Langeda tasemele, kus enam ise teisi ei austa pole sa parem kui see keda sa ei austa. MINA EI VILISTANUD. Vene jalgpallurid ei mõnitanud ega solvanud Eesti koondist, vaid kiitsid meid. Mängijad võtsid seda kui mängu, mitte kui poliitilist lahingut. Mõned Vene fännid isegi ütlesid, et Eestlased on sõbralikud ja probleeme pole suhtlemisel. Kui ise ei noki, ei tulda ka sulle kallale. Kas siin on mõni inimene, kes ei tea ühtegi normaalset venelast?

Kommentaar

Habe,5+ sulle su jutu eest,olen 100% nõus ja sama meelt.Ja täpselt sama on pronkssõduriga,jätke ta rahule,pole tõmblemist,pole probleemi.Asi poleks pooltki nii hull,kui ise rauda kuumaks ei taoks pidevalt.Millelegi muule pole energiat raisata või?Paljudelt olen kuulnud,et eesti fännisektorit oli lausa piinlik vaadata,meie oma vutimehed mängivad kodus,need on nagu kohale tardunud soolasambad.Ilma puudunud orkestrita oli külje pealt tõesti masendav vaadata,kuigi keskendusin rohkem mängule,tühja sest jalkahaiglast.Siiski venelaste lauldud "Den pobedõ" kajas üle sinimere ladusalt.
      Kapten Trumm

Kommentaar

Tegelikult tuleks selle hümniga tuleks ette võtta küll midagi. Kas kõik lepivad kokku, et laulavad dirigendikepi järgi (aga mina näiteks võin ainult aimata, kas ma seda õigesti loen) või siis jäetakse see orkestriga jändamine üldse ära ja hümn tuleb kõlaritest, nii et oleks ikka mingit tausta kuulda ka. See kollektiivne "Eesti otsib superstaari" etendamine ametlike mängude ajal on ikka hale.

Mitte et ma arvaks, et jalkafännid saaksid jalkaliidule orkestri kasutamise või mittekasutamise kohta ettekirjutusi teha, ja ma saan täiesti aru, et orkester on soliidne ja puha, aga sellest rõõmu on ju vähe. Ma tahan hümni laulda, mitte arvutada, kas ma peaksin tempos joonduma kõrval viisist mööda möirgavast Laurist või tagapool kiledalt aga vähemalt enam-vähem õigelt kiljuvatest tüdrukutest. Ma ei ole helitehnikas kuigi tugev, aga arvata on, et miski portatiivne süsteem, mis orkestri staadioni kõlaritesse transleeriks (või tegelikult trummidest käiks ju küll), oleks vist liiga palju tahta?

Ahjaa, samas teemas. Minul oli küll kurb vaadata, kuidas need vaesed orkestrandid seal enne hümne keset platsi üritasid meeleolu luua ning fännitribuun röökis mingeid hetkel täiesti asjassepuutumatuid loosungeid. Inimestel niigi närune töö ja siis keegi veel ei viitsi kuulatagi. Ühel vaiksemal hetkel tundus mulle, et nad isegi mängisid siukse laulu viisi, mille sõnu minagi suure meenutamise peale mäletaks. Et äkki saab kusagil keegi miskit moodi kokku leppida, mida nad mängiksid, et inimesed saaksid kaasa vähemalt laulda. Ühed saavad röökimisvajaduse rahuldada ja teised ei tee ka päris mõttetut tööd. Metsavendade laulu, sakste suremise laulu nad saaksid ju ikka repertuaari võtta. Väikse põssa lugu on vist palju tahetud. Või siis vähemalt inimesed ei karjuks vähemalt selle 10 minuti jooksul, kui nad seal väljakul ringi tuiavad ja orkestreeruvad (selle marssides mustrite moodustamise jaoks oli mingi tobe sõna, ma olen laupäevast alates üritan meenutada, mis see oli... tähendas igapäevakõnes hoopis mingit muud asja; keele peal on, aga välja ei taha kuidagi tulla)

Kommentaar

tattoo

...
          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
            tattoo
            Just. Tänud.

Kommentaar

Algselt postitas HABE Vaata postitust
              Kas siin on mõni inimene, kes ei tea ühtegi normaalset venelast?
              Tean küll, kahjuks pean tõdema, et ebanormaalsemaid tean palju, palju, palju, palju rohkem.

Viimane nädalavahetus tõestas taaskord, et mõne rahva hulgas on pooletoobiste ja madalalaubaliste konsentratsioon kohe eriti suur.Mõni rahvas võib küll olla suur rahvaarvu poolest, kahjuks ei saa nad suureks hingelt.
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

mina ei tea yhtegi normaalset venelasi
                normaalseid eestlasi tean: täpselt 3
                kogu mu noorus möödub foorumis

Kommentaar

ei suuda ise leida, aga kas kuskil on ka venelaste poolt tehtud pilte võimalik näha?

Kommentaar

Algselt postitas Jansu Vaata postitust
                    ei suuda ise leida, aga kas kuskil on ka venelaste poolt tehtud pilte võimalik näha?
                    www.hooligans.ru

Nnendel lehtedel vist pilte otseselt pole,kuid kui sealt natuke sügavamale kaevuda siis midagi peaks ikka leidma kah ma usun.
                    Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

organiseeritus jättis rämedalt soovida. ei olnud ühtset vaimu. viimati nähtud nn orkester koos trummide (kas keelatud?) ja muu atribuutikaga oli eemaletõukavalt kaugel arenast.
                      Last edited by Refieus; 28.03.07, 14:56. Põhjus: hml

Kommentaar

Algselt postitas hacker12 Vaata postitust
                        mina ei tea yhtegi normaalset venelasi
                        normaalseid eestlasi tean: täpselt 3
                        Viga on sinusi,tean täpselt
                        Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                          Viga on sinusi,tean täpselt
                          Ma tean vägagi palju normaalseid venelasi, minuga koos loo˛is oli neid tervenisti 10kond.

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust

kui paljud koondislased teevad Trenni väljaspool trenni-aega?
                            Vjatsesvav Smirnovi intervjuu „Molodjozh Estonii“ ajalehele:

„Võtame mu kasvandiku-Andrei Stepanovi. Gruppis ta oli kõige taga, ei tõotanud mitte midagi, „kõver“ pallur. Kõige selle juures, oli ta suurim töörügajaks. Ta tuli kõige varem treeningutele ning lahkus kõige hiljem“ /c/.
                            News from Estonia, Latvia, Lithuania - Новости Эстонии, Латвии, Литвы - архив газеты 'Молодёжь Эстонии'

Teiste koondislaste kohta mul pole teada

Kommentaar

Meil tuli ka üks mees kõige esimesena trenni ja lahkus viimasena.see ei tähendanud,et ta trenni tegi,ta oli lihtsalt aeglane ja tal meeldis pärast trenni kaua dushi all laulda
                              Mõeldud ikka kes trennist vabal ajal veel individuaalset tööd enda kallal teevad!
                              INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Eesti-Venemaa 2005

Kommentaar

Working...
                                X