Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Venemaa

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Edson Vaata postitust
    4
    Vaadates mängu uuesti video pealt üle, siis torkas silma, et Oper praktiliselt palli ei saanudki, oli üksi ees ja kõik. Palju õnne Jelle, hea taktika.
    täpselt,ehk hakkab mõni mats aru saama,kui asjatut kriitikat on viikmäe suunas tehtud...oper oli tema rollis eile ju, nagu kaks tilka vett
    Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas päkapikk Vaata postitust
      Imelik,miks sa seda meil küsid,kas meie peame vastuseid teadma?
      kvaliteet täpisteaduslik anaalsarkasm?

Kommentaar

Kunagi Jelle ütles, et isegi Luis Figot ei saaks Eesti koondis kasutada, sest viimane ei tee üldse kaitsetööd. Tundub ,et viimase aja koondise tohutu edu on pannud Jelle põhimõtteid muutma.

Seega loodan, et Pingi-Tarmo teema on mõneks aastaks jälle ammendatud.

P.S. Tarmo, kui sa peaksid seda lugema, siis tea, et see kannasööt oli tõesti kipa! Ja kuna sa pidevalt palli läheduses sörkisid, siis märkasin ka, et neid nummisid tibukollaseid putsasid! Keep it up!
        Algselt postitas tank
        Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.

Kommentaar

Ma ootan juba isuga Eesti - Inglismaa mängu. Huvi pärast tahaks näha, mida suudavad Oper/Neemelo teha Ferdinandi ja Terry vastu orbitaal-palli võitluses.

Kommentaar

Minu arust jääb Eestil puudu see:

Kommentaar

Algselt postitas Oll Vaata postitust
              Seega loodan, et Pingi-Tarmo teema on mõneks aastaks jälle ammendatud.

P.S. Tarmo, kui sa peaksid seda lugema, siis tea, et see kannasööt oli tõesti kipa! Ja kuna sa pidevalt palli läheduses sörkisid, siis märkasin ka, et neid nummisid tibukollaseid putsasid! Keep it up!
              Oll, sa pakud praegu küll üle. Ära ole nii kibestunud eks, kõik ei ole nii must-valge!

Kommentaar

Algselt postitas nonoh Vaata postitust
                Minu arust jääb Eestil puudu see:

http://www.youtube.com/watch?v=KCmCTVs8Nrs
                Ma söön oma mütsi ära, kui Eesti peaks ühegi taolise värava lööma.

Kommentaar

Algselt postitas manpe Vaata postitust
                  Ma söön oma mütsi ära, kui Eesti peaks ühegi taolise värava lööma.
                  Jäädvustame mällu

Ja seda pilti kus keegi oma mütsi kurgust alla üritab pressida,seda tahan ma näha.
                  Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Algselt postitas päkapikk Vaata postitust
                    Jäädvustame mällu

Ja seda pilti kus keegi oma mütsi kurgust alla üritab pressida,seda tahan ma näha.
                    Õnneks ei pea ma muretsema selle pärast, sest isegi kui Eesti lööb värava, siis mingi poolkobina tänu vastasmeeskonna kaitse prohmakale. Selliseid täpseid ja tugevaid 5-meetri sööte ei oska meie raudvara Reim ka anda.

Kommentaar

Algselt postitas manpe Vaata postitust
                      Ma ootan juba isuga Eesti - Inglismaa mängu. Huvi pärast tahaks näha, mida suudavad Oper/Neemelo teha Ferdinandi ja Terry vastu orbitaal-palli võitluses.

vabalt. Ferdinand mõtleb, et kui palli peaga lööb, siis läheb seong sassi ja ei raatsi. Terry oskus õiges kohas olla on nagu jääkarul Aafrikas.

Kommentaar

Algselt postitas Angerjas Vaata postitust
                        vabalt. Ferdinand mõtleb, et kui palli peaga lööb, siis läheb seong sassi ja ei raatsi. Terry oskus õiges kohas olla on nagu jääkarul Aafrikas.
                        Tuleb tõdeda, et need 2 mõttetut lauset võtsid muigele :P

Kommentaar

Vähemalt oli rõõm näha nii palju inimesi rongkäigul

Kommentaar

No andke andeks, kuid kui need koperdised on Eesti tipp, siis mis mõte on seda tsirkust ülal pidada?

Kommentaar

Panin mõned fotokaga filmitud klipid kokku. Kui keegi vaadata tahab, siis on need seal:

Kommentaar

Algselt postitas jalgpall78 Vaata postitust
                                Noh Iisraeli võib veel ära võta,Horvaatia vastu võtab vb kah ühe punkti ära,aga Inglismaa vastu läheb raskeks.
                                Võõrsil Iisraeli, ei. Horvaatialt kodus, maksimum viik. Kui arvestada Inglismaa viimaseid mänge, siis ega see Inglismaa mingi eriti raske vastane ei ole, muidugi seal on maailma klassi mängijaid, aga kui võita ei suudeta, siis pole midagi teha.

PS. Vene fännidel on väga suured probleemid oma käitumisega.
                                Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                                Algselt postitas taku*
                                Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Working...
                                X