Algselt postitas Kasper
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti-Venemaa
Collapse
X
-
Algselt postitas masturr Vaata postitustmis teema selle pudeliga oli siis ?
Jalgpallijobu selleks aastaks valitud?olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Masendav tagasilöök on küll võrreldes eelmise valiktsükliga, kusagil 1990-te aaste kaspaika langetud.
Ei sobi see hollandi stiil meile. Ilmselt peaks uue treeneri sebima Inglismaalt või mõnest põhjamaa riigist. Arvan, et praegu oleks isegi Tarmo Rüütli Jellest sobilikum treener.
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustNoormees oli ennast korralikult segi kamminud alkoholist ja laaberdas ja tagus autosid ja sülitas jne Finaaliks otsustas ta oma käes olnud õllepudeli saata teele rongkäigust möödunud trammi pihta! Kildudega said päris paljud pihta, üks väike poiss isegi päris valusalt.
Jalgpallijobu selleks aastaks valitud?
Kommentaar
-
Ma ei tea, kas mulle tundus või, aga Eesti fännid olid seekord vägavaiksed. Või karjus Venemaa lihtsalt üle meid.
Mängust nii palju, et MÄNGU rikkus minu arust mõttetult vara vahetus. Ja sisse vahetati KEEGI Kams.
Kahju, ei tea, mis viga on.
Mängiks 3 kaitsjaga
Aga kes teie arvates mängu parim oli?
Kommentaar
-
Algselt postitas MaRtin_12 Vaata postitustMa ei tea, kas mulle tundus või, aga Eesti fännid olid seekord vägavaiksed. Või karjus Venemaa lihtsalt üle meid.
Mängust nii palju, et MÄNGU rikkus minu arust mõttetult vara vahetus. Ja sisse vahetati KEEGI Kams.
Kahju, ei tea, mis viga on.
Mängiks 3 kaitsjaga
Aga kes teie arvates mängu parim oli?
Aga kui rääkida üleüldiselt mängu parimast, siis kindlasti Kerzhakov... tüüp lõi ju siiski 2 kolli ning niisama paistis ka silma.
Kommentaar
-
Ma ei saa aru, mis nähtamatuid positiivsed oskusi omab Leetmaa. Mulle jäi vaid silma, kuidas ta alatasa olukordadesse hilines ning oma uimasuse ja aeglusega oli ta vene kiiretele ründajatele suurepärane läbimurdekoht. Tema pealt esimese poolaja lõpus kaitse rebeneski.
Mart Poom võiks enne mängu rahusteid neelata ning rohkem enda mängule kui kaitsjate pragamisele keskenduda. Ma saan aru, et juhendama peab, aga selline närviline tõmblemine vaevalt kellegile midagi annab. Eriti veel, kui ise ka lapsikusi läbi lased, esimese värava puhul munes just Poom joonel liiga kaua ning lõpuks polnud tal enam tarvis Kerzhakovile vastu libistada.
Kommentaar
-
Algselt postitas manpe Vaata postitustStepanov. Imo kõige kindlam kaitses. Ning kuna kaitses pmst ainult mäng käibki Eestil, siis muust kohast ei oska otsida mängu parimat :P
Üldjoontes oli Stjopa siiski kordades parem kui tema partner Lemsalu, kes oli sama uimane ja kohmakas kui Leetmaa ning venelaste pettemanöövrite lahtimõistatamine oli mõlemale liigne ajukoormus.
Kommentaar
-
Poom tegi korraliku mängu, kohtunik rikkus asja ära. KAS KEEGI MÄRKAS KODUVILET???? Kuidagi magati väljakul, venelased olid paremad igas mänguelemendis. Tehnika, söödud, mees-mehe vastu jne. Järgmine valiktsükkel saab Eesti vähemalt nõrgemaid vastaseid rohkem.(HUUMORIGA, sest Eesti kaotused on masendavad).
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustkohtunik rikkus asja ära. KAS KEEGI MÄRKAS KODUVILET????
Kommentaar
-
Sellele koduvilele on küll tobe loota. Pigem tuleb ikka endal hästi mängida ja väravaid lüüa. Selle viimasega on meie meestel küll asjad korrast ära. Ilmselt oleks õigem nüüd meestel tabeliseis ära unustada ja mängida lihtsalt järgmisi mänge pingevabalt, kui treeningkohtumisi. Päästa ei ole nagunii midagi, las teised muretsevad ja närvitsevad oma positsioonide pärast tabelis.
Jellele soovitaks kriitiliselt üle vaadata vahetuste taktika. Ei mäletagi, et enne teda oleks keegi teinud nii kummalisi vahetusi. Tõsiselt väsinud mehed jäätakse sisse aga hästi mängivad võetakse välja.
Füüsiline knditsioon on meie meestel kah alla igasuguse. Meeskonda jätkus vaid napilt kauemaks, kui pool tundi.
Kommentaar
-
Algselt postitas MaRtin_12 Vaata postitustJa sisse vahetati KEEGI Kams.ühe hea kannaka pani, rohkem ei midagi.
Kõva seik oli pärast mängu ka, kui vene ja eesti fänn veidi madistasid, vene fänn viidi käed raudus autosse, eesti mees jalutas minema. küllap venelane alustas ka.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar