Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Venemaa

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas päkapikk Vaata postitust
    No nii......see küll ei vabanda vilekoori,aga kas sina kuulsid mida tegid 20 000 venelast Eesti hümni ajal Piiteris????Lisaks sellele jaurasid ja räuskasid nad ka siin Eestis Eesti hümni ajal.
    Kuskil peaks nagu piir kah olema......ka meie viisakus saab ükskord otsa kui meie sini-must-valgesse lippu ja meie hümni koheldakse kui väärtusetusse sitta.
    No kuule, su põhjendus on nagu 2A klassi Anstul - "Nemad alustasid". See, et vene fännid on nii madala käitumisega ning vilistavad omas kodus külaliste hümni peale ei tähenda, et eestlased peaks venelaste hümni peale vilekoori laskma. Mingi austus vöiks ikka olla. See vilistamine, mis oli laupäeval venelaste hümni ajal oli ikka jube masendav.
    Kui meie fännid ise rõhutavad igal sammul, et sport ja poliitika tuleb lahus hoida, siis mida tehti sel momendil? Laskuti vastase tasemele - nii nummi.

Kommentaar

Ega hümni ajal vilistamist isegi heaks ei kiida, aga kui sigadega maadelda tahad, siis pead end poriseks tegema.

Mõtlesin veidi ka Rootsi Kunni vähese kajastamise kaebuse üle järele ning täna tundub mulle, et oleks tulnud veel vähem meie jalgpallist kirjutada. Midas uuremaks õhupalli puhud, seda kõvema pauguga see lõhki läheb. Ja see ei ole meie jalgpallile kasuks.

Kommentaar

see et vene hümni ajal vilistati on igati normaalne

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
          see et vene hümni ajal vilistati on igati normaalne
          täpselt

eestlased vilistavad välja, koduvenelased vilistavad kaasa ja venelased laulavad vile saatel kaasa

Союз нерушимый республик свободных
          Сплотила навеки великая Русь
          Да здравствует созданный волей народов
          Единый, могучий Советский Союз!
          Jalgpallihaigla juhatuse liige

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
            las nad vedelevad spa'des, shoppavad, jooksevad nii palju nagu treener ütleb jne.

vastates esimesele küsimusele, siis kõik ja teiseks - natukene vale on see arusaam, et mängime hästi palju, siis saame heaks. Ei ole see nii. Kui füüsist-vastupidavust-kiirust ei ole, siis pole ka mängijat, eksju.
            Mingi hullu-pööra rabelemine koondislasi enam eriti ei aita, küll aga näitab selle tegematus suhtumist, mis on neile eelnevatel aastatel kaasa antud.
            Minu ettekujutuse järgi teevad profijalgpallurid kaks korda päevas trenni, kui ei ole taastumispäev või midagi. Kui sellele oleks veel lisa vaja, siis oleks ettenähtud trennid ebapäebaefektiivsed ja treener dev. Mingid erandid ülearenenute puhul on muidugi ka, aga suhtumist näitab pigem see, kui palju ühises trennis jalgu liigutatakse.
            jokers to the right
            clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas yheksa Vaata postitust
              No kuule, su põhjendus on nagu 2A klassi Anstul - "Nemad alustasid". See, et vene fännid on nii madala käitumisega ning vilistavad omas kodus külaliste hümni peale ei tähenda, et eestlased peaks venelaste hümni peale vilekoori laskma. Mingi austus vöiks ikka olla. See vilistamine, mis oli laupäeval venelaste hümni ajal oli ikka jube masendav.
              Kui meie fännid ise rõhutavad igal sammul, et sport ja poliitika tuleb lahus hoida, siis mida tehti sel momendil? Laskuti vastase tasemele - nii nummi.
              Nagu juba öeldud,et venelaste käitumine ei vabanda välja meie vilekoori nende hümni ajal,kuid raske on hukka mõista neid kes vilet lasid.
              Kõikide teiste vastaste puhul on Eesti fännid korralikult ennast ülal pidanud,ei mingit jauramist-ei mingit vilet.

Nagu koer külale,nõnda küla koerale.
              Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Loomulikult tuleb nõukogude liidu ja tiblade hümni ajal vilet lasta. Ei mõista neid orjamentaliteediga troppe kes suurest austusest meie suure venna ees kaasa koogutavad. Või on mälu lihtsalt lühike?
                memer of Gaskoff fan club

Kommentaar

Enne kui vene hümni ajal vilistama hakatakse, võiks oma hümni korralikult ära õppida, suht perse läks mu kõrva järgi küll vahepeal.

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                    Minu ettekujutuse järgi teevad profijalgpallurid kaks korda päevas trenni, kui ei ole taastumispäev või midagi. Kui sellele oleks veel lisa vaja, siis oleks ettenähtud trennid ebapäebaefektiivsed ja treener dev. Mingid erandid ülearenenute puhul on muidugi ka, aga suhtumist näitab pigem see, kui palju ühises trennis jalgu liigutatakse.
                    herr Jasper, põhimõtteliselt jahume ühest ja samast asjast - puhaku ta rahus.
                    Lihtsalt läks mul korraks mõte Eric Cantona peale ja sellest tekkis ka küsimus.
                    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Zaeka Vaata postitust
                      Enne kui vene hümni ajal vilistama hakatakse, võiks oma hümni korralikult ära õppida, suht perse läks mu kõrva järgi küll vahepeal.
                      kuidas võtta......kas meie laulame kõik liiga kiiresti või orkester mängib liiga aeglaselt.Tuksi läks ta nüüd küll jah,kuid sellest on varemgi räägitud,paljude arvates orkester venitab nii mis jube.Võibolla on see tempo mida orkester arendab just õige,pole mina asjatundja,et selles asjas sõna võtta.
                      Usutavasti on sõnad ikka kõigil peas.
                      Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

kas kellelgi kogu mängu lindis on?
                        http://ragnar-klavan.ucoz.net/
                        Ragnar Klavan

Kommentaar

Algselt postitas laks Vaata postitust
                          kas kellelgi kogu mängu lindis on?
                          mul on..

..aga seda pole netis üleval
                          Algselt postitas budulojus
                          kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Algselt postitas päkapikk Vaata postitust
                            kuidas võtta......kas meie laulame kõik liiga kiiresti või orkester mängib liiga aeglaselt.Tuksi läks ta nüüd küll jah,kuid sellest on varemgi räägitud,paljude arvates orkester venitab nii mis jube.Võibolla on see tempo mida orkester arendab just õige,pole mina asjatundja,et selles asjas sõna võtta.
                            Usutavasti on sõnad ikka kõigil peas.
                            aga milleks orkestril juht on olemas kes oma kepikest vastavalt taktile vehib? ikka selleks et selle järgi pilli mängida ja laulda

Kommentaar

Aga Kas netis kellelgi on?
                              http://ragnar-klavan.ucoz.net/
                              Ragnar Klavan

Kommentaar

Algselt postitas ballack Vaata postitust
                                aga milleks orkestril juht on olemas kes oma kepikest vastavalt taktile vehib? ikka selleks et selle järgi pilli mängida ja laulda
                                Aga tegelikult oli ma suure sini-must-valge lipu all,nii et orkestrit ma ei näinud,ning teiste järgi laulda juhtubki nii nagu juhtus,tõttasin orkestrist ette
                                Aga pole hullu,küll ka meie arneneme ja õpime

Kommentaar

Working...
                                X