Algselt postitas eestimees
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti-Venemaa
Collapse
X
-
Lühikest söötu ei osata mängida keskväljal mis avaks vabad tsoonid oma ründajatele, keegi ei julge palli ka hoida enda käes ja kui pall saadakse siis kohe ette ühe või kahe ründaja suunas kellel on vastas neli kaitset. Jääb tõesti mulje, et jooksutrenni ennast ei ole päris mitmed teinud, vaid lihtsalt palli taga aetud. Kui ikka ollakse elukutselised pallurid võiks mõne pette liigutusega ka hakkama saada, eeskujuks kasvõi Venemaa pallurid, ainult Oper suutis midagi teha selles osas. Vähemalt püüti midagi teha esimene pooltund, edasi vajus asi ära, päris lõpus ka suudeti survet tekitada, kuid see oleks pidanud algama suht kohe peale kaotusseisu jäämist.
Kommentaar
-
Mu jaoks oli eile suur moment see, et käisin mängu vaatamas oma isaga. Muidugi kaotus kurvastas, aga veelgi enam tekitas masendust see, kui pärast mängu staadioni kõrvalt minnes tuli meile vastu üks purjus vene pökk ja lihtsalt lambist lükkas mu 60 aastase isa pikali. Et ajalehed täna veel ühest jamast kirjutada ei saaks, läksime sealt konflikti arendamata edasi. Praegu sooviks küll, et asfalt temagi jälge alt ära tuleks. Viha.
Kommentaar
-
Ülejäänud mämngud peaks Eesti koondis minema suurte jõududega ründama, sest üksikuid punkte pole ju mõtet püüda. Kas keegi mäletab miks Pjipers Eestist minema läks?????? Peale Jellet tuleks mõnda Eestlast proovida. Kahjuks jah olid mõned tüübid kondises kelle asemel võiks mõned teised võtta. Piiroja taolisi mängijaid on rphkem vaja. Võitleks iga palli pärast. Liiga kaitsev mängustiil ei too võitu, venelastel lasti rünnata kahjuks.
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustÜlejäänud mämngud peaks Eesti koondis minema suurte jõududega ründama, sest üksikuid punkte pole ju mõtet püüda. Kas keegi mäletab miks Pjipers Eestist minema läks?????? Peale Jellet tuleks mõnda Eestlast proovida. Kahjuks jah olid mõned tüübid kondises kelle asemel võiks mõned teised võtta. Piiroja taolisi mängijaid on rphkem vaja. Võitleks iga palli pärast. Liiga kaitsev mängustiil ei too võitu, venelastel lasti rünnata kahjuks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Erko Vaata postitustAga mis seis oleks siis jäänud, kui me oleks Venemaa vastu ründama läinud?
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustAga mul on heameel nende pärast kes,nagu sead aia vahel,lasid kiunu kui Taki koondisesse kutset ei saanud-millińe suurepärane tehnika,millised löögid,milline kaitsemäng-super ma ütleks. Jelle-tuhat tänu nende suurepäraste vahetuste eest...
Nüüd Kingist. Mina ei saa samuti absoluutselt aru, miks Kingi kallal irisetakse. Minu mäletamist mööda ei ole tema ega Andres Operi kaksikvennaks Manute Bol ehk natuke palju on tahetud, et mingid normaalmõõdus mehed suudaks kuue või kaheksa meetri kõrgusel lendavaid palle peaga maha võtta. Selliseid asju suudab tänapäevases jalgpallis vaid üks vibalik Inglismaal. Ehk siin on küsimus nii mängijatele kui ka Goesile, kes seda tsirkust pealt vaatas - mismõttenagu pekstakse sihukesi pikki palle ette, kui seal on kaks kääbikut. Õppige jalga söötma.
Ja need kolm korda, mil Kink palli puutus, oli ta täitsa terav. Esimesel korral keerles küll palliga auti, kuid hea seegi, vähemalt üritas trikkidega palli hoida, mitte ei söötnud seda paaniliselt vastastele, mis oli Eesti koondise teise poolaja peamiseks taktikaliseks relvaks. Teisel korral murdis siis äärelt läbi ja kolmas oli see kannasööt. Ülejäänud kordadel pidanuks ta palli saamiseks orbiidile suunduma.
Operi kohta kehtib sama.
Ja ma niisama taktikaliselt mainiks, et jube mõttekas on tõesti taguda palle üle kaitsjate, kui need kaitsjad seisavad rahulikult trahvikasti joonel. Oper pole ka just Flash, et ta suudaks 20 meetrit 0,5 sekundiga läbida. Aga noh, äkki see on mingi uus üllatamistaktika, mida üritati.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustEsimene vahetus (Terehhov - Kams) oli vist Sergei vigastuse tõttu, vähemalt väidetakse, et ta olla ise vahetust palunud.
Nüüd Kingist. Mina ei saa samuti absoluutselt aru, miks Kingi kallal irisetakse. Minu mäletamist mööda ei ole tema ega Andres Operi kaksikvennaks Manute Bol ehk natuke palju on tahetud, et mingid normaalmõõdus mehed suudaks kuue või kaheksa meetri kõrgusel lendavaid palle peaga maha võtta. Selliseid asju suudab tänapäevases jalgpallis vaid üks vibalik Inglismaal. Ehk siin on küsimus nii mängijatele kui ka Goesile, kes seda tsirkust pealt vaatas - mismõttenagu pekstakse sihukesi pikki palle ette, kui seal on kaks kääbikut. Õppige jalga söötma.
Ja need kolm korda, mil Kink palli puutus, oli ta täitsa terav. Esimesel korral keerles küll palliga auti, kuid hea seegi, vähemalt üritas trikkidega palli hoida, mitte ei söötnud seda paaniliselt vastastele, mis oli Eesti koondise teise poolaja peamiseks taktikaliseks relvaks. Teisel korral murdis siis äärelt läbi ja kolmas oli see kannasööt. Ülejäänud kordadel pidanuks ta palli saamiseks orbiidile suunduma.
Operi kohta kehtib sama.
Ja ma niisama taktikaliselt mainiks, et jube mõttekas on tõesti taguda palle üle kaitsjate, kui need kaitsjad seisavad rahulikult trahvikasti joonel. Oper pole ka just Flash, et ta suudaks 20 meetrit 0,5 sekundiga läbida. Aga noh, äkki see on mingi uus üllatamistaktika, mida üritati.
Aga jah venelased pole lihtsalt normaalsed, ehk rahvuse eripära või mingi muu debiilsus, lihtsalt lambist lükata 60 aastane mees pikali :S
Lisaks staadionile minnes tahtis mingi venelaste kamp mind ja mu sõpra röövida, sõbralt saadigi koondise müts kätte ja pisteti jooksu, lõpuks siiski politsei abiga sai tagasi, aga see ei ole ju normaalne :S
Kommentaar
-
Esimese vahetuse aeg oli õige, Terja oli end esimese poolajaga ribadeks rebinud ning ei suutnud enam kaitset aidata. Kas Kamsi tulek oli see ainuõigeim lahendus on teine küsimus.
Ma oleks soovinud, et ka teine vahetus oleks kohe poolaja alguses tehtud ja nullkoht Leetmaa ära koristatud, nt Neemelo vastu. Lindpere ja Oper oleks tahapoole nihkunud ning Neemelo kõige tipus.
PS! Klavan võidelgu olukorrad lõpuni, nagu mõni latiino juba kätega peast kinni ja vaja tragöödiat tegema hakata.
Kommentaar
-
4 mängu, 0 võitu, 0 väravat.
Statistika üldiselt ei valeta. Minu arust on probleem selles, et 1 ründajaga siiski väravaid ei löö aga härra peatreener kasutab seda skeemi tuima järjekindlusega.
Vaadates mängu uuesti video pealt üle, siis torkas silma, et Oper praktiliselt palli ei saanudki, oli üksi ees ja kõik. Palju õnne Jelle, hea taktika.
Klavan ja Lemsalu olid head.Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.
http://www.jkpiraaja.ee/
Kommentaar
-
Algselt postitas Ramm Vaata postitustMis vahet sel on kas kaotame 0-2 või 0-5 või 0-1....kuivalt ikka ja 0 punni! Või hakkame mängima sellist mängu et püüame mitte lasta rohkem kui 2 väravat endale?
Kommentaar
-
Algselt postitas Erko Vaata postitustNo Venemaa vastu ründama minnes oleks meile suht kiiresti ära löödud. Ega 2:1 võidumängus ja 1:1 viigis Venemaa vastu ka ju Eesti ründama minu mäletamist mööda ei läinud, aga näe mis tulemusega hakkama sai. Mängust veel seda, et kole oli vaadata, kui palju vene keeles reklaame nendel reklaamidel oli.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar