Suur-Suur pettumus, eriti see, et Jelle paganama pasiivne. See 4-4-1-1 ei aita enam eriti. Tuleb panustada rohkem ründesse, kuna me peame ise tekitama surve vastaste värava alla. Seda seetõttu, et kui me surve alla satume, siis me suudame sealt välja tulla, mitte ei mängi nagu Jelle mõtleb, et Poom paneb pika palli Operile, kes dirblab kõikidest kaitsjatest mööda ja lööb värava. Igatahes mina toetan Eestile uue peatreeneri otsimist, meest, kes ei mõtle ainult kaitsest, vaid panustav ründesse iga kord 2-3 meest.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti-Venemaa
Collapse
X
-
On peeglisse vaatamise aeg!!!
Keegi peaks tagasi astuma.
PS!!! Kui sama härra on ka peatreener Eesti- Inglise mängu aeg, siis on minu selle mängu pilet müügis.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Aga kui Jelle tuli, siis oli jutt, et oi kui tore, noor mees, julgeb riskida ja panustab rohkem ründele.
See selleks. Nüüd on kaks päeva mängust möödas, pea on kaine, hing valutab. Kams - no mida perset. Kõik on arusaadav, et noortele tuleb võimalusi anda, aga seda ei tule mitte teha suurtes mängudes. Korralike esitusi on teinud noored ja rohelised ainult kahel juhul. Jääger ja Dimitrijev vastavalt siis Bulgaaria ja Läti vastu. Kus oli Teever, miks teda ei olnud? Kurat, ainult üks susinaga peer, tal on suhtumisega probleem. Sitt jutt.
Neemelo. Uskusin Tarmosse alguses. Enam ei usu.
Midagi head kah. Kink. Niipaljukest kui sai, siis trikitas ja tegi. Äkki need trikid viivad ta jälle meeskonnast minema, kes teab, võimalik. Eelmises rahvuskoondise mängus ta julges tsenderdamise asemel peale laduda - sai bänni. Debiilsus.
Lemsalu - nagu noor jumalus. Ja Lindpere oli ka hea.
Stjoopa kollane oli müstika.
Ja kui nüüd juba seletamiseks läks, siis muust kah. Ma loodan, et Eesti koondis ei satu enam mitte kunagi venelastega ühte alagruppi. Mitte kunagi. Isegi need kardetud ja peljatud Balkani maad ei tundu enam nii nõmedad kui venelased. Ja see mis seal pronksvärdja juures eile toimus, ajas nagu veel rohkem närvi kui see 0-2 palliväljakul. Uh, sinine esmaspäev.Homo homini lupus est - pede on pedele hunt
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustPS!!! Kui sama härra on ka peatreener Eesti- Inglise mängu aeg, siis on minu selle mängu pilet müügis.
Siis võid oma pileti juba müüki panna.
Kardan, et see mees lastakse lahti ainult sel juhul, kui Eesti EM kvalifikatsioonis 0 punkti saab. Tänu Andorrale on see võimalus muidugi üsna väike, mistõttu Jelle siin veel üsna pikalt konutab.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
”Jelle troonilt maha! Käes on muutuste aeg” /c/ QIPS
”Pärast Iisraeli mängu Jelle kas astub tagasi või saab kinga, on minu arvamus. Kui seda ei juhtu, siis ei oska midagi kommenteerida. Selles mõttes, et kui tulemusi ei tule, siis ei ole midagi teha, vaja treenerit vahetada” /c/ MAEKAS
”Eesti koondis, 0 punkti 0 väravat. See ütleb päris palju, kuid esmajoones siiski seda, et Jelle out” /c/ DARREN
”jelle taktika on masendavkuidgai...RÜÜTLI KOONDISE PEATREENERIKS” /c/ EESTIMEES
”kuid mida teeb selline mees nagu jelle riigi koondise eesotsas?? ” /c/ SUNSEEK
”Arvan, et praegu oleks isegi Tarmo Rüütli Jellest sobilikum treener” /c/ SUNWOLF
Me ei tea mis tingimustes Jelle töötab:
-kas ta saab sõitma väliskomandeeringutesse koondise kandidaatide läbivaatuseks (live-re˛iimis) ?
-kas Jellele on andnud 100% (!) vaba voli koondise kandidaatide nimekirja koostamiseks ?
Kommentaar
-
Hea vähemalt, et mingit suurt verist massikaklust ei toimunud. Niipalju kui mina vene fännidega suhtlesin, olid normaalsed inimesed. Surusid käppa ja ütlesid, et järgmine kord läheb paremini.
Tunduski, et need kaklused, mis toimusid, olid peamiselt meie oma tiblade poolt algatatud. Venemaalt kohale sõitnud keskmine fänn on tavaline normaalne inimene. Alati on muidugi erandeid. Ka eestlaste hulgas.Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.
http://www.jkpiraaja.ee/
Kommentaar
-
koondise treener võiks põhimõtteliselt olla sina, tema, mina ja need inimesed seal ...erilist vahet ei ole, sest kui mängija joosta ei jõua või on lihtsalt arulage, ega mõista mängu, siis... ei ole tegelt s*ttagi teha.
Jelle käsutuses on suuresti juba uuema põlvkonna "jalgpallurid," kes ei saa mängida, sest juus valutab või ei mängi, trenni sellepärast, et vähe raha saab, väljas on külm, sokid jäid koju jne...siinkohal koputaks noortetreenerite südamele.
kui paljud koondislased teevad Trenni väljaspool trenni-aega?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustkui paljud koondislased teevad Trenni väljaspool trenni-aega?
Reimi kohta tean raudselt, et peale trennide ja ametnikute mängude ta mängis jalgpalli "õues", "s mu˛ikami"
Kommentaar
-
Keegi kirjutas siin üleval pool PS. Vene fännidel on väga suured probleemid oma käitumisega.
Tule taevas appi, mis te siis endi kohta ütlete? Kui Eesti koondis ei esinenud hästi, siis Eesti fännide poolt oli see ülekaalukalt kõige kehvem esitus... Vilekoor Venemaa hümni ajal, 9000 inimest ei suuda 1000 üle karjuda, masendavalt nõrk laulude valik, pasunate kasutamine... nõrk, nõrk ja veel kord nõrk esitus...
Kommentaar
-
Algselt postitas Ricky Vaata postitustKeegi kirjutas siin üleval pool PS. Vene fännidel on väga suured probleemid oma käitumisega.
Tule taevas appi, mis te siis endi kohta ütlete? Kui Eesti koondis ei esinenud hästi, siis Eesti fännide poolt oli see ülekaalukalt kõige kehvem esitus... Vilekoor Venemaa hümni ajal, 9000 inimest ei suuda 1000 üle karjuda, masendavalt nõrk laulude valik, pasunate kasutamine... nõrk, nõrk ja veel kord nõrk esitus...Catalunya is not Spain!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar