Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Aivar Pohlak - kasulik või kahjulik?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas -mirko- Vaata postitust
    Eranio, vaadates su eelnevaid postitusi siin, siis üks küsimus: Kas Sa päriselt arvad, et Aivar Pohlak on EJL'ile hea juht?
    See on MTÜ millel on 14 juhatuse liiget. Ma ei usu, et 1 inimene üksi otsustab ja ülejäänud 13 ainult kaasa noogutavad.

Kommentaar

Algselt postitas Eranio Vaata postitust

See on MTÜ millel on 14 juhatuse liiget. Ma ei usu, et 1 inimene üksi otsustab ja ülejäänud 13 ainult kaasa noogutavad.
      Ühesõnaga kui vahet ei ole, siis mis muutuks kui Pohlak poleks järgmine juht?
      Amorim <3

Kommentaar

Miks ei vasta ausale küsimusele, mida ta küsis?

Noh, Venemaal on samuti nii, et justkui ministreid ja muid riigitegelasi on palju, aga me kõik teame, kes tegelikult otsustab. Loll näide, aga siit tuleneb see, et - miks see siis võimatu on, et üks otsustab? Praegu seda ju EJL-le ette heidetaksegi. Või noh, oma juhatuse liikmele ei jagata dokumentegi, siis ei saa isegi "kaasa noogutada", vaid ainult õlgu kehitada juhatuse liikmena...

Kommentaar

Algselt postitas -mirko- Vaata postitust
          ...Aivar Pohlak on EJL'ile hea juht?
          On ainult kaks kriteeriumit, mille alusel saab hinnata, kas mis tahes iga (!) asutuse juht on hea või mitte.
          1. Kas tema juhitud asutus saavutab sellele seatud mõõdetavad (!) eesmärgid?
          2. Kas asetuse imago on hea nii asutuse sees kui ka väljaspool seda?

Kommentaar

Algselt postitas Tallinec Vaata postitust
            On ainult kaks kriteeriumit, mille alusel saab hinnata, kas mis tahes iga (!) asutuse juht on hea või mitte.
            1. Kas tema juhitud asutus saavutab sellele seatud mõõdetavad (!) eesmärgid?
            2. Kas asetuse imago on hea nii asutuse sees kui ka väljaspool seda?
            Kas EJL on üldse kunagi mõne eesmärgi täitnud, mis nad oma sinna viie või misiganes aasta masterplani on pannud? Mul on nagu meeles, et alati on hiljem Pohlaku sõnavõtt, kus ütleb, et ega plaan oligi teadlikult ambitsioonikas ning seda polnudki vaja sellisel kujul täita tegelikult.

Imagoga on alati vist Pohlak(ejl) vs kõik teised olnud.

Kommentaar

Põhikirjas on, et juhatuse otsused sünnivad ühistena. Kõigil juhatuse liikmetel on otsustusõigus kõikides juhatuse pädevuses olevates küsimustes.

Kommentaar

Mõni siin foorumis lausa poliitikuks sündinud. Jah/ei küsimusele tuleb monoloog teemal, kuidas sügisel sai seenel käidud…

Kommentaar

Algselt postitas nimastain Vaata postitust

Kas EJL on üldse kunagi mõne eesmärgi täitnud, mis nad oma sinna viie või misiganes aasta masterplani on pannud? Mul on nagu meeles, et alati on hiljem Pohlaku sõnavõtt, kus ütleb, et ega plaan oligi teadlikult ambitsioonikas ning seda polnudki vaja sellisel kujul täita tegelikult.

Imagoga on alati vist Pohlak(ejl) vs kõik teised olnud.
                  Õhtuleht on kahel juhul võtnud arengukavad ette ja üritanud sealt mõõdetava välja noppida (+ EJL kommentaar):

Eigo Kaljurand (9. mai 2022) TÄITMATA SIHID: vutikoondis EMil, valmis Sportland Arena, liigas tribüünil 700 hinge! Jalgpalliliit annab aru, miks arengukava (ositi) läbi kukkus

Rasmus Voolaid (14. jaanuar 2025) Eesti EMil ja jalgpallihallid igas maakonnakeskuses: millega pingutas jalgpalliliit arengukavas üle? Mis on õnnestunud ära teha?

Keda lähemalt huvitab, siis saab lugeda, aga kokkuvõte EJL vinklist on viimase kava puhul artiklis pealkirjastatud nõnda: "Mihkel Uiboleht: seis on hea"

Kommentaar

Vahetus juhtimises peaks tulema küll. Olen 97 % kindel , et minu toetatud klubi hääletab Klavani poolt. Aga paar nime Klavani seljataga on täitsa häirivad. Eriti ühest klubijuhist võiks küll distantseeruda. Tugevalt on kogu kampaania mitte Härra Klavani nägu vaid seljataguse. Hea meel oleks kolmanda variandi üle.
                    Teen tapeeti.

Kommentaar

Aga räägiks kõige tähtsamatest asjadest, mida jalkaliit saab otseselt teha.
                      Jalgpallikultuur ja ühiskondlik kuvand. Mis positsioonil on jalgpall meie ühiskonnas? Võib rahul olla?

Pmts elame jalgpallis vaikimisajastul, "jaga ja valitse" juhtimisstiil, kus mingist ühtsest jalgpalliperest või kaasamisest pole juttugi.
                      Üsna loogiline, et jalgpallikultuur või fännikultuur sellise juhtimise taustal ei arene.

Kommentaar

Algselt postitas dnb Vaata postitust
                        ...kus mingist ühtsest jalgpalliperest või kaasamisest pole juttugi.
                        Mida sa mõtled "jalgpallipere" all? Millistes Põhja-Euroopa riikides on sinu arvates loodud "jalgpallipere"?

Kommentaar

EJL juhatuse liige ei tohi olla vanem kui 79 aastat. Peate 17 aastat veel ootama. Õnneks aeg läheb ruttu

Kommentaar

Algselt postitas Tallinec Vaata postitust
                            Mida sa mõtled "jalgpallipere" all? Millistes Põhja-Euroopa riikides on sinu arvates loodud "jalgpallipere"?
                            Eesti on väike riik ja enamus neist kellega võistleme on meist suuremad, omaette nokitsemisest on meil vähe võita. Nii oleme veel väiksemad.

Lisaks, ma kahtlen väga, et välismaal kõik oma nurgas pusivad. Kindlasti käib kogemuste vahetamine ja võrgustumine ning kõik sinna juurde kuuluv. Vahet pole kas kuskil nimetatakse "pereks" või milleks iganes. Kuna Eesti on väike ja klubide iseseisev võimekus ühise laua ümber tulla on kahjuks pigem madal, siis meil mängib liit väga keskset rolli. Küllap siin on ka lisaks lühikesele kontoripingile ka roll harjumuses, et liit veab kõike ja nõnda ollakse mugavustsoonis, aga see juba teine teema. Pohlakuga vaevalt selles osas ka märkimisväärset muutust tuleb, see pole tema huvides.

Varasema n-ö üksikute hullude teemal: kogu pank panna sellele, et ootame ja loodame, et süsteemivälised metslased meid n-ö suure eduni tassivad, tundub mulle kuidagi väga hõre plaan ja suht lahja indikaator mille järgi otsustada, et kui kõvad me oleme. Lisaks, ma arvan, et rohkem "hulle" sünnib siis, kui ala maine on kõrge ja see kõnetab võimalikult suurt osa ühiskonnast. Ning siin on liidu tegemistel, eriti kui arvestada Eesti eripärasid, väga suur roll, et milline see keskkond on kuhu need hullud sündima peavad + ülejäänud pusletükid hullude ümber peavad ka piisavalt tasemel olema, et oleks mida üldse kanda. Sõelaga vett kaugele ei kanna.

Aga, koondise edu ei peaks olema ainus mõõdupuu. Ütleme, et sähvatame korraks mingis ränkingus soomlastest koha võrra ülespoole, aga kui meil käib koduliigas keskmiselt mängul alla 500 pealtvaataja ja needki peavad tegema seda hambad ristis ebamugavates tingimustes, siis kas meie vutt on ikka teistest parem?

Suure üldistuse jaoks, et kui äge meie jalgpall on, siis seal on kindlasti veel aspekte, mida tuleks arvesse võtta.

Kommentaar

Algselt postitas Fc. Vaata postitust
                              Hea meel oleks kolmanda variandi üle.
                              Lähinädal toob siin ehk uudiseid selles vallas? Poliit-tehniliselt muidugi kolmekas märksa huvitavam situatsioon kui 1 vs 1.
                              ​Emissaarid kuuldavasti on siin-seal klubide juures meelsust kompamas käinud.
                              Võiduvõimalus muidugi veel väiksem kui Klavanil aga Vene hääled enamvähem üheks pakettiks enda selja taha saada on väga tugev argument, millega pärast diili teha.

Kommentaar

„Kui [jalgpalliliidu] juhatusse läksin, äkki maikuus, siis näidati mulle, et 2024. aasta eelarve on miinus 500 000 eurot. Kolm-neli kuud hiljem oli see järsku 1,5 miljonit ja kui küsisin, kas oleks võimalik mind rohkem valgustada sellest muutusest, siis vastati, et neid dokumente ei saa saata, sest need võivad minna rändama. Ma ei näinudki lõpuks neid dokumente, mis on väga huvitav, sest ma olin juhatuse liige, kes on ka vastutav finantsmiinuse eest,“

Selge näide, et otsustab ikka küll üks inimene, ka seda mida need "tähtsad" juhatuse liikmed näha võivad ja ei või.
                                Amorim <3

Kommentaar

Working...
                                X