Algselt postitas -mirko-
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Aivar Pohlak - kasulik või kahjulik?
Collapse
X
-
Algselt postitas Eranio Vaata postitust
See on MTÜ millel on 14 juhatuse liiget. Ma ei usu, et 1 inimene üksi otsustab ja ülejäänud 13 ainult kaasa noogutavad.Amorim <3
Kommentaar
-
See on MTÜ millel on 14 juhatuse liiget. Ma ei usu, et 1 inimene üksi otsustab ja ülejäänud 13 ainult kaasa noogutavad.
Noh, Venemaal on samuti nii, et justkui ministreid ja muid riigitegelasi on palju, aga me kõik teame, kes tegelikult otsustab. Loll näide, aga siit tuleneb see, et - miks see siis võimatu on, et üks otsustab? Praegu seda ju EJL-le ette heidetaksegi. Või noh, oma juhatuse liikmele ei jagata dokumentegi, siis ei saa isegi "kaasa noogutada", vaid ainult õlgu kehitada juhatuse liikmena...
Kommentaar
-
Algselt postitas -mirko- Vaata postitust...Aivar Pohlak on EJL'ile hea juht?- Kas tema juhitud asutus saavutab sellele seatud mõõdetavad (!) eesmärgid?
- Kas asetuse imago on hea nii asutuse sees kui ka väljaspool seda?
Kommentaar
-
Algselt postitas Tallinec Vaata postitustOn ainult kaks kriteeriumit, mille alusel saab hinnata, kas mis tahes iga (!) asutuse juht on hea või mitte.- Kas tema juhitud asutus saavutab sellele seatud mõõdetavad (!) eesmärgid?
- Kas asetuse imago on hea nii asutuse sees kui ka väljaspool seda?
Imagoga on alati vist Pohlak(ejl) vs kõik teised olnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas nimastain Vaata postitust
Kas EJL on üldse kunagi mõne eesmärgi täitnud, mis nad oma sinna viie või misiganes aasta masterplani on pannud? Mul on nagu meeles, et alati on hiljem Pohlaku sõnavõtt, kus ütleb, et ega plaan oligi teadlikult ambitsioonikas ning seda polnudki vaja sellisel kujul täita tegelikult.
Imagoga on alati vist Pohlak(ejl) vs kõik teised olnud.
Eigo Kaljurand (9. mai 2022) TÄITMATA SIHID: vutikoondis EMil, valmis Sportland Arena, liigas tribüünil 700 hinge! Jalgpalliliit annab aru, miks arengukava (ositi) läbi kukkus
Rasmus Voolaid (14. jaanuar 2025) Eesti EMil ja jalgpallihallid igas maakonnakeskuses: millega pingutas jalgpalliliit arengukavas üle? Mis on õnnestunud ära teha?
Keda lähemalt huvitab, siis saab lugeda, aga kokkuvõte EJL vinklist on viimase kava puhul artiklis pealkirjastatud nõnda: "Mihkel Uiboleht: seis on hea"
Kommentaar
-
Vahetus juhtimises peaks tulema küll. Olen 97 % kindel , et minu toetatud klubi hääletab Klavani poolt. Aga paar nime Klavani seljataga on täitsa häirivad. Eriti ühest klubijuhist võiks küll distantseeruda. Tugevalt on kogu kampaania mitte Härra Klavani nägu vaid seljataguse. Hea meel oleks kolmanda variandi üle.Teen tapeeti.
Kommentaar
-
Aga räägiks kõige tähtsamatest asjadest, mida jalkaliit saab otseselt teha.
Jalgpallikultuur ja ühiskondlik kuvand. Mis positsioonil on jalgpall meie ühiskonnas? Võib rahul olla?
Pmts elame jalgpallis vaikimisajastul, "jaga ja valitse" juhtimisstiil, kus mingist ühtsest jalgpalliperest või kaasamisest pole juttugi.
Üsna loogiline, et jalgpallikultuur või fännikultuur sellise juhtimise taustal ei arene.
Kommentaar
-
Algselt postitas dnb Vaata postitust...kus mingist ühtsest jalgpalliperest või kaasamisest pole juttugi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tallinec Vaata postitustMida sa mõtled "jalgpallipere" all? Millistes Põhja-Euroopa riikides on sinu arvates loodud "jalgpallipere"?
Lisaks, ma kahtlen väga, et välismaal kõik oma nurgas pusivad. Kindlasti käib kogemuste vahetamine ja võrgustumine ning kõik sinna juurde kuuluv. Vahet pole kas kuskil nimetatakse "pereks" või milleks iganes. Kuna Eesti on väike ja klubide iseseisev võimekus ühise laua ümber tulla on kahjuks pigem madal, siis meil mängib liit väga keskset rolli. Küllap siin on ka lisaks lühikesele kontoripingile ka roll harjumuses, et liit veab kõike ja nõnda ollakse mugavustsoonis, aga see juba teine teema. Pohlakuga vaevalt selles osas ka märkimisväärset muutust tuleb, see pole tema huvides.
Varasema n-ö üksikute hullude teemal: kogu pank panna sellele, et ootame ja loodame, et süsteemivälised metslased meid n-ö suure eduni tassivad, tundub mulle kuidagi väga hõre plaan ja suht lahja indikaator mille järgi otsustada, et kui kõvad me oleme. Lisaks, ma arvan, et rohkem "hulle" sünnib siis, kui ala maine on kõrge ja see kõnetab võimalikult suurt osa ühiskonnast. Ning siin on liidu tegemistel, eriti kui arvestada Eesti eripärasid, väga suur roll, et milline see keskkond on kuhu need hullud sündima peavad + ülejäänud pusletükid hullude ümber peavad ka piisavalt tasemel olema, et oleks mida üldse kanda. Sõelaga vett kaugele ei kanna.
Aga, koondise edu ei peaks olema ainus mõõdupuu. Ütleme, et sähvatame korraks mingis ränkingus soomlastest koha võrra ülespoole, aga kui meil käib koduliigas keskmiselt mängul alla 500 pealtvaataja ja needki peavad tegema seda hambad ristis ebamugavates tingimustes, siis kas meie vutt on ikka teistest parem?
Suure üldistuse jaoks, et kui äge meie jalgpall on, siis seal on kindlasti veel aspekte, mida tuleks arvesse võtta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Fc. Vaata postitustHea meel oleks kolmanda variandi üle.
Emissaarid kuuldavasti on siin-seal klubide juures meelsust kompamas käinud.
Võiduvõimalus muidugi veel väiksem kui Klavanil aga Vene hääled enamvähem üheks pakettiks enda selja taha saada on väga tugev argument, millega pärast diili teha.
Kommentaar
-
See on MTÜ millel on 14 juhatuse liiget. Ma ei usu, et 1 inimene üksi otsustab ja ülejäänud 13 ainult kaasa noogutavad.
Selge näide, et otsustab ikka küll üks inimene, ka seda mida need "tähtsad" juhatuse liikmed näha võivad ja ei või.Amorim <3
- Likes 1
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar