Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Aivar Pohlak - kasulik või kahjulik?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Eranio
    replied
    Algselt postitas Ell83 Vaata postitust
    Väga asjalik projekt!
    Eks aeg näitab, kuidas see Eesti jalgpallile üldiselt kasuks tuleb. Pigem tuleb. See projekt sai alguse juba eelmise aasta aug-sept.
    Sinna oleks vaja veel 1 head turundajat, kes teeks ülevaateid turniiridest ja tutvustaks mängijaid. Paidel on see osa Eesti parim.

Leave a comment:

• Ell83
    replied
    Väga asjalik projekt!
    Eks aeg näitab, kuidas see Eesti jalgpallile üldiselt kasuks tuleb. Pigem tuleb. See projekt sai alguse juba eelmise aasta aug-sept.

Leave a comment:

• Eranio
    replied
    https://etpfootball.ee/ Facebook Instagram

Leave a comment:

• Eranio
    replied
    Klavanilt midagi sisulist ka: https://etpfootball.ee/ . Igati äge asi!

Leave a comment:

• Tallinec
    replied
    Algselt postitas Eranio Vaata postitust
    Võibolla oleks parem kui kõik juhatuse liikmed oleks valitavad üldkogu poolt.
    Kui eraldi või "paketina"?

Leave a comment:

• Eranio
    replied
    Algselt postitas -mirko- Vaata postitust
    (Parandatud) katse kaks: Eranio, vaadates su eelnevaid (ja täiendavaid) postitusi pärast mu algset küsimust, siis täpsustatud küsimus: Kas Sa päriselt arvad, et Aivar Pohlak on EJL'ile hea president?
    Boonusküsimus, kas sa arvad, et Aivar Pohlakul on EJL juhatuses natuke rohkem mõju / kaalu (et oleks konkreetne, nt vähemalt 10-20% rohkem) kui keskmiselt teistel juhatuse liikmetel?
    Ma ei arva, et AP on hea president. Eelkõige sellepärast, et ta meeskond on pikki aastaid sama. Iga 4 aasta järel peaks toimuma suurem puhastus. Valitud president koostab juhatuse ja seetõttu loomulikult on ta mõju väga suur. Võibolla oleks parem kui kõik juhatuse liikmed oleks valitavad üldkogu poolt.Pole hea kui kõik mõtlevad organisatsioonis ühte moodi, see toob tavaliselt kaasa mandumise.

Leave a comment:

• Tallinec
    replied
    Algselt postitas -mirko- Vaata postitust
    Aivar Pohlakul on EJL juhatuses natuke rohkem mõju / kaalu (et oleks konkreetne, nt vähemalt 10-20% rohkem) kui keskmiselt teistel juhatuse liikmetel?
    Kui inimene omab karisma siis igal juhul temal on rohkem mõju/kaalu.

Leave a comment:

• -mirko-
    replied
    (Parandatud) katse kaks: Eranio, vaadates su eelnevaid (ja täiendavaid) postitusi pärast mu algset küsimust, siis täpsustatud küsimus: Kas Sa päriselt arvad, et Aivar Pohlak on EJL'ile hea president?
    Boonusküsimus, kas sa arvad, et Aivar Pohlakul on EJL juhatuses natuke rohkem mõju / kaalu (et oleks konkreetne, nt vähemalt 10-20% rohkem) kui keskmiselt teistel juhatuse liikmetel?

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Miks räägid aiaaugust?

Leave a comment:

• Eranio
    replied
    Võtad pangakonto väljavõtted ja siis lased AI-l ebaregulaarseid tehingumustreid otsida.

Leave a comment:

• Eranio
    replied
    Klavan võib pangakontodele endale juurdepääsu küsida pangast. Tal on kõik õigused EJL-is tegutseda.

Leave a comment:

• Eranio
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust

Pigem ketikoer küsis kas võib Klavanile failid edastada ja Pohlak naeris, et muidugi mitte. Nagu ikka EJLis, siis üks mees otsustab kõike.
    Kõigil juhatuse liikmetel on võrdsed õigused kõigis küsimustes.Milleks siis üldse põhikiri?

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas Eranio Vaata postitust

Ainuke variant, mis ma näen on, et need otsused tehti enne Klavani juhatusse saamist. Ta oleks pidanud saama ligipääsu kõigile dokumentidele, sest juhatuse liikmel otsustusõigus kõigis küsimustes. Tal on siiani õigus neid dokumente näha, sest ta juhatuse liikme volitused on kehtivad.
    Pigem ketikoer küsis kas võib Klavanile failid edastada ja Pohlak naeris, et muidugi mitte. Nagu ikka EJLis, siis üks mees otsustab kõike.

Leave a comment:

• Eranio
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust

„Kui [jalgpalliliidu] juhatusse läksin, äkki maikuus, siis näidati mulle, et 2024. aasta eelarve on miinus 500 000 eurot. Kolm-neli kuud hiljem oli see järsku 1,5 miljonit ja kui küsisin, kas oleks võimalik mind rohkem valgustada sellest muutusest, siis vastati, et neid dokumente ei saa saata, sest need võivad minna rändama. Ma ei näinudki lõpuks neid dokumente, mis on väga huvitav, sest ma olin juhatuse liige, kes on ka vastutav finantsmiinuse eest,“

Selge näide, et otsustab ikka küll üks inimene, ka seda mida need "tähtsad" juhatuse liikmed näha võivad ja ei või.
    Ainuke variant, mis ma näen on, et need otsused tehti enne Klavani juhatusse saamist. Ta oleks pidanud saama ligipääsu kõigile dokumentidele, sest juhatuse liikmel otsustusõigus kõigis küsimustes. Tal on siiani õigus neid dokumente näha, sest ta juhatuse liikme volitused on kehtivad.

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Algselt postitas Foribi12 Vaata postitust

Olgem ausad, vähemalt mina julgen nii väita, et enamus klubisi siiski ei huvita mingi fancy programm, aatelised uuenduslikud ideed ega tulevikus täidetavad lüngad X-ide asemel.
    Paljud klubid tegutsevad omas, ellujäämis mullis ja proportsionaalselt väga arvestatav osa ka täiesti teises keele-ja kultuuriruumis.
    Meil on liigasüsteemis klubisid, keda ei koti absoluutselt mingisugune Eesti jalgpalli kuvand, väidetavad alaliidu sahkerdamised ja ekstreemsema näitena ka Eesti koondise käekäik või koht UEFA tabelis. Võõrad mured.
    Kõige tähtsam küsimus - mis kõiki ühtemoodi ühendab ja kõigile üheselt mõistetav on - MIS kasu sinust MULLE on?

Ja igal häälel on väga selge hind. Ühele on vaja pallinõelasid, teisele staadionit.
    See on ebaaus mäng ja neid hääli mis ripakil, on siiski väga vähe. Seda enam on vaja konkreetsust mitte mingit filosoofilist uinamuinat.
    Üks pool on sellest väga hästi aru saanud. Teine mitte väga.
    Klubid sellest valimisvõitlusest igatahes võidavad.
    Ei vaidle vastu, kahjuks ühtib suures osas sellega, kuidas mullegi see asi paistab.

Pohlak on meister erinevate praktiliste nõksude leidmisel/diilide tegemisel, küll aga suudab ta seda ka "filosoofiaga" looritada, mis teinekord üllatavalt lihtsalt alla neelatakse. Siia võiks lõputult näiteid tuua, aga teen Tribüünile promo, kus 4-4-2 viimases episoodis tõi Mario minu arust hästi välja, et 'me peame olema tugevad nagu skandinaavlased, osavad nagu slaavlased ja targad nagu eestlased' taga pole mingit tegelikku sisu.

N-ö filosoofia on vaid kõrvalseisjate uinutamiseks, tagasi valitakse Pohlak seetõttu, et klubid tunnevad, et ta on neile kasulik ja selle otseliini sulgemisega ei julgeta riskida.

Öeldud 2012. Mitu aastat hiljem Häberli meile jõusaali tõi?

Leave a comment:

Working...
X