Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Portugal Piletid!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Eesti-Portugal Piletid!\'

Algselt postitas lennu

Tere! Mul on ka üks pilet! Kui keegi seda osta tahab, siis helistage numbrile 110, hinnaks üks miljon krooni. Võidab kõige parem pakkumine!
    Väga vaimukas Ega sa pole koomiku karjäärile mõelnud

Kommentaar

Jalgpallihaigla on seni tellinud igale mängule 150 piletit ning kõik on välja ostetud, Eesti-Liechtensteini mängule on veel pileteid vist. Kojamees tegeleb ja teab täpselt.

Kui hooaja esimestele mängudele (Eesti-Slovakkia) 150 sai tellitud, siis oli selge oht, et kõiki ei osteta välja ning JPH-le jääb osa pileteid kätte ja rahalisse miinusesse. Stinger, broneerimine tähendab ka kohustust piletid välja osta.

Prognoosimine pole lihtne tegevus ning Eesti-Portugali mänguks sai selgelt vale (loe: väike) hulk pileteid EJList ostetud.

Iga liige saab osta kuni 2 piletit, teoreetiliselt on võimalik nö teise piletiga hangeldada, aga ma ei usu seda oma kaasfännidest. Pigem müüakse see oma sõbrale õige ehk ostuhinnaga.

Ka mina jäin näiteks Eesti-Portugal piletist ilma (kandsin raha liiga hilja JPH arvele üle) ning kahjuks ka ükski sõber pole seni aidata saanud. Valetaksin, kui ütleksin, et ma ei pabista pisut, et äkki jääb mäng nägemata (olen näinud aastast 1996 kõik mängud järjest ja sooviks rida muidugi jätkata). Aga küll ma leian võimaluse, ostan viimases hädas kasvõi hangeldajalt 1000 krooniga. See ei tähenda, et ma hangeldamisse eriti antud kontekstis põlgusega ei suhtuks nagu mitmed eelpool kõnelenudki.
      poborsky@jalgpallihaigla.ee

Kommentaar

Süsteem on siis väheke imalik.
        Portugali näide: kuni 18.aprillini sai raha üle kanda. vabamüüki läksid piletid 2. mai.
        Kui selgus hiljemalt 18 aprilliks, et 150 piletist jääb väheseks, siis miks juurde ei tellitud/ostetud? Vabamüügini oli ju aega 2 nädalat. Või oli keegi terve fännitribüüni ära bronnind ja kui nii, siis kes ja millistel motiividel. Kas penskariteklubi \"Heegeldajad\"?

Ma tahan öelda seda, et jama kui JPH ei saa \"oma\" tribüünile pileteid bronnida. Seda enam, et vabamüügini oli 2 nädalat.

Ja süsteem, et bronnitud piletid peab 100% välja ostma on nõme. Siis võiks juba kohe välja osta, sitta me broneerima hakkame.
        Jalgpallihaigla juhatuse liige

Kommentaar

poborsky, sulle tunnen tõesti kaasa..
          seda ma enne püüdsin rääkida et osad \"õiged fännid\" jäävad piletist ilma.. teenekal fännil võiksid ikka kah mingisugused eelised olla 10 aastase poisikese ees, kes tuleb ronaldot vaatama
          olex endal mõni pilet üle, annax sulle, isegi kui mõni tuttav (kes tuleb mängu, mitte koondise pärast) küsix mu kääst
          endal kah siuke värk, et kuigi nooruse tõttu siukest staaži pole aga üleeelmise aasta kevadest on kodumängudest vahele jäänd vaid makedoonia ja batli liiga ja enne portugali oli küll närv sees et ei tahax head seeriat rikkuda.
          üxkord teen ma su järjepidevusrekordi aga üle!

Kommentaar

Algselt postitas ats-wiking

seda ma enne püüdsin rääkida et osad \"õiged fännid\" jäävad piletist ilma.. teenekal fännil võiksid ikka kah mingisugused eelised olla 10 aastase poisikese ees, kes tuleb ronaldot vaatama
            olex endal mõni pilet üle, annax sulle, isegi kui mõni tuttav (kes tuleb mängu, mitte koondise pärast) küsix mu kääst
            endal kah siuke värk, et kuigi nooruse tõttu siukest staaži pole aga üleeelmise aasta kevadest on kodumängudest vahele jäänd vaid makedoonia ja batli liiga ja enne portugali oli küll närv sees et ei tahax head seeriat rikkuda.
            issand jumal..jäta juba oma \"õige fänni\" jutt,.kes niiväga piiletit tahtis sellel oli ka võimalus tegutseda ja need osta..pool päeva olid piletid saadaval...ja \"õige fänn\" oleks juba varakult olnud piletilevi ukse ees vms..niiet jäta oma loba

Kommentaar

Algselt postitas pastor

issand jumal..jäta juba oma \"õige fänni\" jutt,.kes niiväga piiletit tahtis sellel oli ka võimalus tegutseda ja need osta..pool päeva olid piletid saadaval...ja \"õige fänn\" oleks juba varakult olnud piletilevi ukse ees vms..niiet jäta oma loba
              sa väidad, et poborsky ja jansa pole õiged fännid?
              “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Algselt postitas kaala

seda sellest postitusest küll välja lugeda ei anna.

loll jutt on see, et vanematel peaks olema mingeid eeliseid. või on meil liiga palju noori jalgpallihuvilisi?
                Which ship has never docked at Liverpool?
                The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Algselt postitas kaala

Algselt postitas pastor

ei väida...aga lihtsalt närvidele käib see jutt, mida ats-wiking ajab siin,et a`la \"õige fänn\" jäi piletist ilma jne...jääb mulje, et neile peab selle pileti koju kätte viima..ilma, et nemad tegutsemagi peavad vms

Kommentaar

Pastori jutt on selle koha pealt küll jumala õige-nagu aamen kirikus!:P
                    Piletid olid tõesti pool päeva müügil ja teada oli ,et rabamiseks läheb ning kui keegi vanadest olijatest jäi ilma siis süüdistagu vaid iseennast. Üldiselt olen tähele pannud ,et ilma ja hiljaks (reha peale astujad) jääjad on ikka ühed ja samad näod.
                    FCF Forever

Kommentaar

Mina ka ei saa aru \"õige fänni\" terminist. Samuti suhtun \"vanadesse fännidesse\" ja \"noortesse fännidesse\" võimalikult ühtemoodi. Erinevalt suhtun fännidesse nende käitumise ja tegude tõttu, aga see pole üldse selle koha jutt.

Ise oleme Jansaga süüdi, et piletist ilma jäime, kuna õigel ajal ei tegutsenud. Aga ega sellepärast staadionile tulemata ja ka see koondise mäng nägemata jää.
                      poborsky@jalgpallihaigla.ee

Kommentaar

Sõber helistas täna, et tal töökaaslane oli experdist midagi ostnud ja 2 piletit saanud.
                        Tont oli algul sõbrale kahte piletit sota(!!!) eest pakkunud, lõpuks siiski sõber andis 200.- ja kokkuvõttes oli suur joppamine, et algul ilma jäin.

Beware, Portugal, here I come!

KÕIKIDELE HANGELDAJATELE-IMEGE END!!!
                        Algselt postitas tank
                        Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.

Kommentaar

kes müüb ostan 350,-

Kommentaar

KUI KELLEGIL JUHTUB NII, ET EI SAA MÄNGULE MINNA SIIS PALUN HELISTAGE ! OLEKS VAJA KAHTE PILETIT...5298786

Kommentaar

Algselt postitas Oll
                              Jääme Sinult postkaarti ootama, kui Sa oma imedemaale, kus kõigile antakse nende võimete järgi, jõuad.Värista parem vähem lõuga ja kasuta rohkem õlga-saavutad rohkem!
                              Tere tulemast mängu nimega TEGELIK ELU!

Kommentaar

Algselt postitas bianconeri

Algselt postitas Oll
                                Jääme Sinult postkaarti ootama, kui Sa oma imedemaale, kus kõigile antakse nende võimete järgi, jõuad.Värista parem vähem lõuga ja kasuta rohkem õlga-saavutad rohkem!
                                Tere tulemast mängu nimega TEGELIK ELU!

Ongi tegelik elu. Ma pole kusagil väitnud, et vutiarmastajate pealt mingid ahvid kasu lõigata ei taha. Lihtsalt seekord minul joppas- piletist jäin algul ilma, sinusugustele ei hakanud peale maksma- ja kusagilt ootamatust kohast tuli pilet, mis ei maksnud isegi oma poehinda:P

See kui palju ma oma lõuga lõgistan on küll minu oma asi, õnneks/kahjuks sinusugustel hangeldajatel pole tundeid nii et kui teinekord peaksin tahtma kallimalt piltetit osta, siis vaevalt mõni hangeldaja seda(KÕIKIDELE HANGELDAJATELE-IMEGE END!!!) lauset mäletab ja minu piletist ilma jätab. Te ju olete vahelt tegemise nimel kõigest (k.a. väärikusest) loobuma.

Algselt postitas bianconeri

Jääme Sinult postkaarti ootama, kui Sa oma imedemaale, kus kõigile antakse nende võimete järgi, jõuad.
                                Bianconerile nii palju, et probleemi tunnistamine on esimene samm normaalsete ja ligimesega arvestavate juurde naasmisel. Tubli oled! Ma ei uskunud, et avalikult mõni hangeldaja mul avalikult vastata julgeb ja endasuguseid kaitsma hakkab...
                                Algselt postitas tank
                                Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.

Kommentaar

Working...
                                X