Vastus teemale \'Eesti-Portugal Piletid!\'
Pikale jutule lühike vastus-ma ei ole hangeldaja...Pole olnud ja ega vist viitsiks ka hakata...
Päikest sinna haavatud südamekesele Sul, oll!
Algselt postitas Oll
Ongi tegelik elu. Ma pole kusagil väitnud, et vutiarmastajate pealt mingid ahvid kasu lõigata ei taha. Lihtsalt seekord minul joppas- piletist jäin algul ilma, sinusugustele ei hakanud peale maksma- ja kusagilt ootamatust kohast tuli pilet, mis ei maksnud isegi oma poehinda:P
See kui palju ma oma lõuga lõgistan on küll minu oma asi, õnneks/kahjuks sinusugustel hangeldajatel pole tundeid nii et kui teinekord peaksin tahtma kallimalt piltetit osta, siis vaevalt mõni hangeldaja seda(KÕIKIDELE HANGELDAJATELE-IMEGE END!!!) lauset mäletab ja minu piletist ilma jätab. Te ju olete vahelt tegemise nimel kõigest (k.a. väärikusest) loobuma.
Bianconerile nii palju, et probleemi tunnistamine on esimene samm normaalsete ja ligimesega arvestavate juurde naasmisel. Tubli oled! Ma ei uskunud, et avalikult mõni hangeldaja mul avalikult vastata julgeb ja endasuguseid kaitsma hakkab...
Algselt postitas bianconeri
Jääme Sinult postkaarti ootama, kui Sa oma imedemaale, kus kõigile antakse nende võimete järgi, jõuad.Värista parem vähem lõuga ja kasuta rohkem õlga-saavutad rohkem!
Tere tulemast mängu nimega TEGELIK ELU!
Algselt postitas Oll
KÕIKIDELE HANGELDAJATELE-IMEGE END!!!
KÕIKIDELE HANGELDAJATELE-IMEGE END!!!
Tere tulemast mängu nimega TEGELIK ELU!
Ongi tegelik elu. Ma pole kusagil väitnud, et vutiarmastajate pealt mingid ahvid kasu lõigata ei taha. Lihtsalt seekord minul joppas- piletist jäin algul ilma, sinusugustele ei hakanud peale maksma- ja kusagilt ootamatust kohast tuli pilet, mis ei maksnud isegi oma poehinda:P
See kui palju ma oma lõuga lõgistan on küll minu oma asi, õnneks/kahjuks sinusugustel hangeldajatel pole tundeid nii et kui teinekord peaksin tahtma kallimalt piltetit osta, siis vaevalt mõni hangeldaja seda(KÕIKIDELE HANGELDAJATELE-IMEGE END!!!) lauset mäletab ja minu piletist ilma jätab. Te ju olete vahelt tegemise nimel kõigest (k.a. väärikusest) loobuma.
Algselt postitas bianconeri
Jääme Sinult postkaarti ootama, kui Sa oma imedemaale, kus kõigile antakse nende võimete järgi, jõuad.
Jääme Sinult postkaarti ootama, kui Sa oma imedemaale, kus kõigile antakse nende võimete järgi, jõuad.
Päikest sinna haavatud südamekesele Sul, oll!
Kommentaar