mina arvan et meie ebaõnne süü on Lilleküla staadion... see kant on nii õudne et kui ma ka seal trennis käin siis lihtsalt mitte mingisugust tuju ei ole mängida... ja kas on siis raske nendele valgustitele see kate ja soojendus külge panna nagu nad lubasid... krt seal ju nii külm ning tuul tuleb ka kõikjalt
Tagasi Kadriorgu
Tagasi Kadriorgu
, aga sellest ei tahtnud ma kirjutada. Põhjus, miks tegelikult s**t olla on, on eestlaste mäng. No kurat, andke andeks, aga mina pole küll mingit arengut täheldanud. Ikka samasugune palli ette tagumine ja rapsimine.
Tribüünil oli kohe palju julgem istuda teades, et enam ei või miski mu elu ohustada. (Eeslmist lõiku palun võtta irooniana (kes sellest varem aru ei saanud))
jääme ootama...

, ma kahjuks mängu ise vaadata ei saanud ja ei tea seepärast mängu täpset käiku. Aga kui kuulda mida te siin mainite, et 1-1 olukordadest ei suudetud midagi teha ning ka seda et palli hoidmisega ei saa meie mehed kuidagi hakkama, on lihtsalt vastik kuulda. Muidugi ei jää minagi rahule tulemusega. ahh lihtsalt sõnu on vähe....
.Küsisin iga viimse kui kuti käest plakati taha allkirja. See pidi olema küll mu elu parimad 10 minti.
Kommentaar