Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kurat kui laev 00.00 sadamasse jõuab siis pole lootust pääseda isegi Tartusse mineva bussi peale Koju saaks alles hommikul kella 9 bussiga.Tuleb midagi head välja nuputada et öö pealinnas ära veeta,keset öiseid tänavaid ka ei riski hulkuda,pole vaja kehasse lisa auke juurde teenida
Olen ise olnud sarnases olukorras kahel korral, et pidin ööseks välja \"chillima\" jääma. Kehadesse aukude juurde saamine on külmaga võrreldes suht väike probleem. Mäletan, et kummalgi korral ei jaganud hommikuks enam maast ja ilmast suurt sittagi lahti. Bussijaama raiped teevad uksed lahti alles hommikul, nii et ma soovitan sul otsida mõnda soojemat kohta kesklinnast.
Esimestel tundidel on päris tore öise linna lummavat vaadet nautida, aga mõni hiljem hakkab nii külm, et tekivad mälulüngad ja magad vahepeal justkui püstijalu. Ning kui veab, siis hakkad ka hallutsinatsioone nägema.
Ühesõnaga - kui sa tahad out of body experience\'i, siis soovitan sul iga hinna eest see asi ära proovida. Kui sul aga vähegi mõistust peas on, siis mitte. Või pane end vähemalt soojalt riidesse ja varu väike rummipudel põue.
Hallutsinatsioonidega seoses tuleb meelde. Möödunud kevadel pärast tundidepikkust külmetamist olin Haapsalu bussis tõsiselt ebainimlikus ärkveloleku ja magamise vahepealses seisundis ning järsku tundsin, kuidas keegi lõi mind valusalt vastu kukalt. Võpatasin selle peale ja vaatasin siis ehmunult enda seljataha - mingi pensionärist mutike vaatas mulle sealt imestunud pilguga vastu. Tore oli.
Kurat kui laev 00.00 sadamasse jõuab siis pole lootust pääseda isegi Tartusse mineva bussi peale Koju saaks alles hommikul kella 9 bussiga.Tuleb midagi head välja nuputada et öö pealinnas ära veeta,keset öiseid tänavaid ka ei riski hulkuda,pole vaja kehasse lisa auke juurde teenida
Kui ma eksi, siis lennujaam on avatud terve öö. Pluss kas Tallinnast Tartusse ööbussid ei sõida? Vastupidi vuravad küll.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Algselt postitas Martin
Kui ma eksi, siis lennujaam on avatud terve öö.
olen ise olnud mitmel korral hommikul esimesele lennule minnes olnud kohal uste avamise ajaks - ehk üldjuhul ei ole terve öö avatud. samas on mingid päevad, kui dublini lend või paar charterit tuleb kella 3-4 ajal, siis on tõesti võimalus, et on 24h lahti.
lennujaama koduleht on minuga nõus
Lahtioleku ajad: terminal avatakse kell 5.00 ja suletakse peale viimast saabuvat lendu.
samas oleks ju normaalne, kui keegi sulle öömaja pakuks, see ju väike asi. Kui Kohilasse satud, siis anna teada, vajadusel saad ka öömaja. Kas pealinnas siis tuttavaid ei ole.
Veel mis puudutab öö mööda veetmist ilma sooja ruumita-olin roheline pool maapoiss, kui sai kuskil 7-8 kutiga Lucky Luke`is käidud(kes mäletab see mäletab), üldiselt sai kuskil kell 2:00 asi läbi ning vusla läks alles kaheksa ajal, seega sai see \"meeldivad\" kuus tundi mööda veeta Tallinn-Väikses, kus seisavad rongid, õnneks olid ühel reisirongil vagunil aknad sisse taotud, saime sisse ronida ning nagu rotid kobras magada, kahjuks ei pidanud katkised aknad külma ning asi toimus novembris. Pärast muidugi on hea ülesse soojeneda
kui te näiteks 4 matsi kokku saate polegi see laevas magamine kallis. neljase ööbimiskajuti hind on 620eeku, so siis 155 näkku, parem ikka kui niisama mööda linna redutada.
samas oleks ju normaalne, kui keegi sulle öömaja pakuks, see ju väike asi. Kui Kohilasse satud, siis anna teada, vajadusel saad ka öömaja. Kas pealinnas siis tuttavaid ei ole.
Veel mis puudutab öö mööda veetmist ilma sooja ruumita-olin roheline pool maapoiss, kui sai kuskil 7-8 kutiga Lucky Luke`is käidud(kes mäletab see mäletab), üldiselt sai kuskil kell 2:00 asi läbi ning vusla läks alles kaheksa ajal, seega sai see \"meeldivad\" kuus tundi mööda veeta Tallinn-Väikses, kus seisavad rongid, õnneks olid ühel reisirongil vagunil aknad sisse taotud, saime sisse ronida ning nagu rotid kobras magada, kahjuks ei pidanud katkised aknad külma ning asi toimus novembris. Pärast muidugi on hea ülesse soojeneda
Pealinnas isegi on tegelikult mõni tuttav,aga ei taha neid nagu nii öisel ajal segada,ei tea kus nad täpsemalt asuvadki,pole Tallinna linn nii hästi peas :P aga eks püüab ikka midagi leida,sellest Soomeskäigust küll ilma ei tahaks jääda
Kommentaar