Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soome - Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Soome - Eesti\'

Mina olen Helsingis elanud ja sealses ülikooliski \"magistreerinud\", võibolla on mu alljärgnevatest mõtetest midagi kaasfännidele kasu.

Kõige parem kogunemiskoht oleks vahest Eesti saatkond, aga see jääb Viking Line sadamast liiga kaugele, teispoole lahte, Silja Line\'i sadama juurde. Jääb ära seekord.

Viking Line\'i laev peatub Katajanokka poolsaarel.
    Vt http://www.vikingline.fi/hyvatietaa/satamatieto/satamatieto/helsinki_ajoohjeet.asp

Sealt soovitan sõita mõned peatused trammiga. Kui ma ei eksi, siis 4 peatust, aga võib olla ka rohkem. Trammiliinid on 4 ja 4T. http://www.hel2.fi/HKL/

Hea ilma korral on minu arvates parimaks meie suure massi kogunemiskohaks Esplanadide vaheline park, kus saab vaikselt libistada jne. Sealt start 13.00 ning mööda Mannerheimintied otse staadionile, pakun, et jalutuskäik ca pool tundi. Helsingi kaart: http://kartta.hel.fi/opas/fi/

Esplanadidele jõudmiseks tuleb trammist väljuda Aleksanterinkatu ühes mitmest peatusest (ei osks praegu öelda, aga soomlasest kaasreisija trammis kindlasti aitab).

Trammid 4 ja 4T viivad muuseas \"meie\" sadamast otse staadionile.
    Finnair Stadium: http://www.finnairstadium.fi/Fstadiumpart2.swf

Eks mõelge edasi. Parimat.
    poborsky@jalgpallihaigla.ee

Kommentaar

Algselt postitas Poborsky

Mina olen Helsingis elanud ja sealses ülikooliski \"magistreerinud\", võibolla on mu alljärgnevatest mõtetest midagi kaasfännidele kasu.

Kõige parem kogunemiskoht oleks vahest Eesti saatkond, aga see jääb Viking Line sadamast liiga kaugele, teispoole lahte, Silja Line\'i sadama juurde. Jääb ära seekord.

Viking Line\'i laev peatub Katajanokka poolsaarel.
      Vt http://www.vikingline.fi/hyvatietaa/satamatieto/satamatieto/helsinki_ajoohjeet.asp

Sealt soovitan sõita mõned peatused trammiga. Kui ma ei eksi, siis 4 peatust, aga võib olla ka rohkem. Trammiliinid on 4 ja 4T. http://www.hel2.fi/HKL/

Hea ilma korral on minu arvates parimaks meie suure massi kogunemiskohaks Esplanadide vaheline park, kus saab vaikselt libistada jne. Sealt start 13.00 ning mööda Mannerheimintied otse staadionile, pakun, et jalutuskäik ca pool tundi. Helsingi kaart: http://kartta.hel.fi/opas/fi/

Esplanadidele jõudmiseks tuleb trammist väljuda Aleksanterinkatu ühes mitmest peatusest (ei osks praegu öelda, aga soomlasest kaasreisija trammis kindlasti aitab).

Trammid 4 ja 4T viivad muuseas \"meie\" sadamast otse staadionile.
      Finnair Stadium: http://www.finnairstadium.fi/Fstadiumpart2.swf

Eks mõelge edasi. Parimat.
      Ühistrantsport on soomes kallis lõbu?
      Muidu ju oleks ju täitsa mõeldav, et trammidga paar peatust edasi ja hiljem teeks seal pargis kogunemise.
      Et ükski üksik Eesti hunt ei jäeks tulemata!
      Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

mida te selle trammiga sõidate..kõndige jala parem.Vahemaa ei ole nii suur ju
        vähemalt minujaoks polnd.

Kommentaar

Ma arvan ka et võib ju jala minna.
          Aega on ju ka megalt kui 11 ajal laev sadamasse jõuab... jääb aega nii öelda kogunemispaika jõudmiseks 2 tundi, selle ajaga jõuaks kaugemale ja mitu korda kaugemale ju
          Tundmatu elab taas
          Seega Tundmatu1976 on nüüdseks ajalugu

Kommentaar

Kuidas saaks kell 7 bussijaamast sadamasse?Kui pikk see vahemaa on ka?
            Jutt käib Tallinnast

Kommentaar

Algselt postitas Kaspy

Jutt käib Tallinnast
              tramm Ülemiste-Kopli vist kõige parem variant. Lähed \"Linnahallis\" maha ja natukene jalutamist.

Kommentaar

Algselt postitas dreyd

Algselt postitas Kaspy

Jutt käib Tallinnast
                tramm Ülemiste-Kopli vist kõige parem variant. Lähed \"Linnahallis\" maha ja natukene jalutamist.
                Teine variant on istuda bussi nr. 2 peale, mis sõidab sadamasse välja.
                "The more we sweat in training, the less we bleed in battle"

http://runplus.wordpress.com

"Fitness is a battle, welcome to the front line"

Kommentaar

Algselt postitas Kaspy

Jutt käib Tallinnast

bussi nr 2 sõidugraafik

bussijaama juurest väljub kell 0720 ja jõuab sadamasse 0731...üksikpilet 10.- ,bussist ostes 15.-...

loomulikult tuleb siis kesklinna poole suunduva bussi peale minna st mäest alla sõita ,bussijaamast üle tartu mnt siis peatus
                  sigpic

Kommentaar

Kas ilma taksota oleks Laagrist võimalik kuidagi sadamasse saada?

Kommentaar

Selline info, et kui teist keegi oleks läinud enne Eesti-Läti mängu 3.septembril Ühispanga Tallinna jooksule, oleksite saanud kaks tasuta laevapiletit selleks nädalavahetuseks Soome
                      Kahjuks pole enam selle teadmisega midagi peale hakata:P
                      Oli endalgi mõttes minna, kuid olin laisk ja praegu ei saa just rahaprobleemide tõttu Soome tulla.

Kommentaar

Algselt postitas 17

Kas ilma taksota oleks Laagrist võimalik kuidagi sadamasse saada?
                        Hobusega
                        Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

Soome jalgpallikoondise peatreener Jyrki Heliskoski teatas meeskonna, kes hakkab valmistuma kohtumiseks Eesti vastu.

Soome koondis:
                          Väravavahid: Mikko Kaven (Tampere), Henri Sillanpää (Allianssi).

Kaitsjad: Toni Kuivasto (Djurgarden, SWE), Tuomo Kononen (MyPa Anjalakoski), Markus Heikkinen (Luton Town, ENG), Ari Nyman (Inter Turku).

Poolkaitsjad: Aleksei Jeremenko (Lecce, ITA), Pekka Lagerblom (Werder Bremen, GER), Kari Arkivuo (Lahti), Tuomas Haapala (MyPa Anjalakoski), Antti Okkonen (Landskrona, SWE), Juha Pasoja (Haka Valkeakoski), Paulus Roiha (Cercle Brügge, BEL).

Ründajad: Miikka Multaharju (Denizlispor, TUR), Juho Mäkela (HJK Helsinki), Daniel Sjölund (Djurgarden, SWE).

Kommentaar

Algselt postitas Innars

Soome jalgpallikoondise peatreener Jyrki Heliskoski teatas meeskonna, kes hakkab valmistuma kohtumiseks Eesti vastu.

Soome koondis:
                            Väravavahid: Mikko Kaven (Tampere), Henri Sillanpää (Allianssi).

Kaitsjad: Toni Kuivasto (Djurgarden, SWE), Tuomo Kononen (MyPa Anjalakoski), Markus Heikkinen (Luton Town, ENG), Ari Nyman (Inter Turku).

Poolkaitsjad: Aleksei Jeremenko (Lecce, ITA), Pekka Lagerblom (Werder Bremen, GER), Kari Arkivuo (Lahti), Tuomas Haapala (MyPa Anjalakoski), Antti Okkonen (Landskrona, SWE), Juha Pasoja (Haka Valkeakoski), Paulus Roiha (Cercle Brügge, BEL).

Ründajad: Miikka Multaharju (Denizlispor, TUR), Juho Mäkela (HJK Helsinki), Daniel Sjölund (Djurgarden, SWE).
                            Täiesti võidetav mäng
                            Võibolla poolkaitses jääme vastastele vähemalt klubide poolest alla,aga ülejäänud liinides on neil siiski koduliiga vennad

Kommentaar

ma nagu kuulsin kunagi ,et soome koondise peatreeneriks sai keegi inglane? nüüd aga tuleb välja et jälle mingi Pekka koondist tüürima pandud
                              //

Kommentaar

Algselt postitas SunSeeker

ma nagu kuulsin kunagi ,et soome koondise peatreeneriks sai keegi inglane? nüüd aga tuleb välja et jälle mingi Pekka koondist tüürima pandud
                                see inglane Hudgson hakkab suvel vägesid kamandama, seniks on Jyrki puldis

Kommentaar

Working...
                                X