Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kurat kui laev 00.00 sadamasse jõuab siis pole lootust pääseda isegi Tartusse mineva bussi peale Koju saaks alles hommikul kella 9 bussiga.Tuleb midagi head välja nuputada et öö pealinnas ära veeta,keset öiseid tänavaid ka ei riski hulkuda,pole vaja kehasse lisa auke juurde teenida
Kui ma eksi, siis lennujaam on avatud terve öö. Pluss kas Tallinnast Tartusse ööbussid ei sõida? Vastupidi vuravad küll.
Lennujaam on Laupäev vastu pühapäeva ainult ööläbi lahti
kahju et tulla ei saa , kuid nagu selline ärevus hakkab juba sisse lööma! Mina mäletan , et viimati mängis Eesti Soome vastu vist Kuressaares, kuid seisu ei mäleta kaameramees tegi aind sitta tööd, seda ma mäletan! egas midagi! Go EESTI
kahju et tulla ei saa , kuid nagu selline ärevus hakkab juba sisse lööma! Mina mäletan , et viimati mängis Eesti Soome vastu vist Kuressaares, kuid seisu ei mäleta kaameramees tegi aind sitta tööd, seda ma mäletan! egas midagi! Go EESTI
Seda mängu minu teada üle ei kandnud. Seisuks jäi igatahes 1:1
Kurat kui laev 00.00 sadamasse jõuab siis pole lootust pääseda isegi Tartusse mineva bussi peale Koju saaks alles hommikul kella 9 bussiga.Tuleb midagi head välja nuputada et öö pealinnas ära veeta,keset öiseid tänavaid ka ei riski hulkuda,pole vaja kehasse lisa auke juurde teenida
Kui ma eksi, siis lennujaam on avatud terve öö. Pluss kas Tallinnast Tartusse ööbussid ei sõida? Vastupidi vuravad küll.
Pühapäeva hommikul läheb esimene kell 4.30, nii et 4 tundi peaks ikka kuskil Tallinnas külma kannatama. Ja seal, kurat, ei müüda enam külmarohtu ka hilisel ajal. :P
Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar