Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soome - Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Soome - Eesti\'

Mis jama te ajate? Mis taksod, bussid? Rongkkäik käbi Hesa lippude ja pasunatega. Need kes kõndida ei jaksa/enam ei suuda neid veame seljas kaasa.

Kommentaar

Algselt postitas Poborsky

Mina olen Helsingis elanud ja sealses ülikooliski \"magistreerinud\", võibolla on mu alljärgnevatest mõtetest midagi kaasfännidele kasu.

Kõige parem kogunemiskoht oleks vahest Eesti saatkond, aga see jääb Viking Line sadamast liiga kaugele, teispoole lahte, Silja Line\'i sadama juurde. Jääb ära seekord.

Viking Line\'i laev peatub Katajanokka poolsaarel.
      Vt http://www.vikingline.fi/hyvatietaa/satamatieto/satamatieto/helsinki_ajoohjeet.asp

Sealt soovitan sõita mõned peatused trammiga. Kui ma ei eksi, siis 4 peatust, aga võib olla ka rohkem. Trammiliinid on 4 ja 4T. http://www.hel2.fi/HKL/

Hea ilma korral on minu arvates parimaks meie suure massi kogunemiskohaks Esplanadide vaheline park, kus saab vaikselt libistada jne. Sealt start 13.00 ning mööda Mannerheimintied otse staadionile, pakun, et jalutuskäik ca pool tundi. Helsingi kaart: http://kartta.hel.fi/opas/fi/

Esplanadidele jõudmiseks tuleb trammist väljuda Aleksanterinkatu ühes mitmest peatusest (ei osks praegu öelda, aga soomlasest kaasreisija trammis kindlasti aitab).

Trammid 4 ja 4T viivad muuseas \"meie\" sadamast otse staadionile.
      Finnair Stadium: http://www.finnairstadium.fi/Fstadiumpart2.swf

Eks mõelge edasi. Parimat.
      et nagu häid mõtteid kuhjaga. ega see krt keeruline orienteerumine pole, kes vähegi metsas käind ja indiaanlast mängind. tasub aint laevast haarata minginegi pisikene kaardikene. kui trammiga minejaid on kogunemiskohta elik siis esplanaatidevahelisse alla, siis kuus päätust pääle trammi sisenemist ongi ju. aga jala pole ka sinna miskit minna.

Kommentaar

Algselt postitas AndreK

Mis jama te ajate? Mis taksod, bussid? Rongkkäik käbi Hesa lippude ja pasunatega. Need kes kõndida ei jaksa/enam ei suuda neid veame seljas kaasa.
        jutt siis sellest kuda esteks laevale ja Hesasse jõuda. tundub, et mõnele on see ületamatuks probleemiks aitame, toetame ja nii edasi, kõik ikka selle nimel, et laupäeval oleks rohkesti toetajaid Eesti koondisele kas pole?

Kommentaar

Algselt postitas ullenn

Algselt postitas AndreK

jutt siis sellest kuda esteks laevale ja Hesasse jõuda. tundub, et mõnele on see ületamatuks probleemiks aitame, toetame ja nii edasi, kõik ikka selle nimel, et laupäeval oleks rohkesti toetajaid Eesti koondisele kas pole?
          Ei noh,ületamatu see nüüd pole aga lihtsalt nii kaua ei ole enam Tallinnas käidud ja kui viimati tõsiselt mööda linna sai liigutud oli vanust 10 ligi turjal,nüüd aga hoopis teise jume linn võtnud,kui seda viimati suve lõpul nägin
          Lihtsalt eitaha kõiki asju viimase hetke peale ka jätta ja pärast hakata neid probleeme närvitsedes lahendama,oleks hea kui kõik paigas ja jõuab ilusti laevale ja sealt edasi juba Soomes staadionile

Kommentaar

Paljonko eestiläisiä tulossa lauantaina?

Kommentaar

1000-1500
              “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Algselt postitas kaala

1000-1500
                Ehmatad põdrad juba enne mängu ära?
                Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

raiko, aga jsut nimelt nii ongi

Kommentaar

palun annulleerige kõik oma laevapiletid, et mina ka soomest tagasi saaks! lisaks minule on veel 7 õnnetut. nimelt on 8.15 väljuvale laevale veel vabu kohti, kuid 21.00 tulevale laevale enam pole.

Kommentaar

keegi jalkafännidest selle kella 10 nese tiiburiga ei lähe soome???
                      õlu, jalgpall ja naised

Kommentaar

vabandust, aga ma lihtsalt ei saa aru, kas Kotenko m2ngib algkoosseisus?

Kommentaar

Algselt postitas Anetik
                          vabandust, aga ma lihtsalt ei saa aru, kas Kotenko m2ngib algkoosseisus?
                          raske on andeks anda, aga keegi vist ei tea.

Kommentaar

muide,
                            mina soome ei tule.
                            mis muidugi ei tähenda, et ei võideta.

Kommentaar

a mina soome minamas..
                              äkki teeks siis niimoodi, et natukene linna peal ja siis kuskilt sadama lähedalt kõik valjuhäälega staadionile?
                              Pilt kus trumm on?

Kommentaar

Algselt postitas pillureinger

a mina soome minamas..
                                äkki teeks siis niimoodi, et natukene linna peal ja siis kuskilt sadama lähedalt kõik valjuhäälega staadionile?
                                Misasja, lähme linnapeale ja siis kõnnime sadamasse tagasi, et uuesti kesklinna kõndida?
                                Hmm..:P

Pigem hullame linnas ja siis seal saame ksukil kokku ja koos kisades staadionile.
                                Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

Working...
                                X