Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Muidugi tekib, aga noh, suht vinge oleks, kui oleks mingi koht ja värk, kus kõik huvilised saaksid kambas minna.
tjah, selles suhtes oleks targem vist asi jätta nii, et kui kuskil rahvas koguneb, ju siis sellest ka kuulukse (televonnid ja ka tavaline audiovisuaalne kontakt ümbritsevaga). ise ei pea end eriti heaks helsingi tundjaks (ja ilmselt on umbes samal tasemel ka ligikaudu pooled meie seast), et midagi vinget soovitada.
näiteks tooksin bratislava, kus kah üritati midagi kogunemisemoodi asja tekitada võõras linnas, aga lõpuks saadi kokku ikka hoopis teises kohas, mis oli lihtsalt sedavõrra ägedam koht
Kuule mees, sulle pakub see urgitsemine mingit perversset rahuldst või? Kui tuleb, siis tuleb, mis see sinusse puutub, oled oma meelt tõesti kümnes erinevas teemas avaldanud, peaks piisama. Kõik on juba aru saanud et vaatad oma silmaklappidega piiratud vaateväljaga vaid ühes suunas. Kogu selles kammajaas pole asi must-valge.
Kas oma fännisärgi logo olete juba ära sodinud või välja lõiganud, nagu vihasemad alguses lubasid.
iga asi omal ajal. laupäevani on veel aega ja kõike võib juhtuda...
eelkõige ootan uudiseid jelle saatuse kohta, seejärel teen kokkuvõtte möödunud nädalast (kuipalju libahunte veel kapist välja poeb jms) ning siis otsustan, kas võimalikud arengud selles kriisis on piisavad, et esialgset shokki (või siis viha, eksju) tahaplaanile jätta. hetkel olen ma endiselt pettunud valitsevas olukorras ja leian, et fännina väärin ma paremat...
kui see veel kuidagi aktuaalne on, siis võiks ju alustada Kiasma juurest. Keset linna, kunstimuuseum. Kohe raudteejaama kõrval, postimaja ees. Sealt oleks siis umbes kilt või kaks minna.
Kommentaar