Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soome - Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Soome - Eesti\'

Einohh mäng oli väga hää aga ma jäin 2:0 ja 2:1 väravast ilma.. meenutan miks - vist otsisin rauno jopet,kes turvade poolt minema toimetati Soome turvad ahju... ma pole siukseid turvasi yhelgi välismängul näinud
    Aga kokkuvõtteks oli ikka super!!!
    @hytt

Kommentaar

Kui esimese poolaja lõpul tundus, et kas sellist sitta esitust ma vaatama sõitsingi, siis teise poolaja lõpul oli tunne juba hoopis teine, kuid eestlaste tase ei tohtinuks sõltuda ainult sellest, kui palju soomlased meil rünnata lubavad või millal nad väsivad.

unustamatu reis
      mulle isiklikult tundub, et nii mõnigi eestlastest hommikuks reisi tähtsamaid sündmusi ei mäleta, sest joomine oli metsik ning juba hommikusel laevareisil leidus vähemalt üks Eesti salliga, ent vene keelt kõnelev noorsand, kel oli ebatavaline huvi mu esmalt mu sõbra salli, seejärel tema löömise järele...Õnneks olukord siiski lahenes, hiljem märkasin sama selli kesklinnas trammi uksi lõhkumas. Väga palju jalgpallihuviliseks maskeerunud reajoodikuid-seikluseotsijaid siiski polnud ning atmosfäär staadionil oli hea.

Nukraks tegi aga vaatepilt, kus üks tuntumaid eestlastest vutifänne õhtul Rosella pealt mahaminemise eel tegi äärmiselt nõmedaid, mõttetuid ja lapsikuid rassistlike märkusi. Oma puudujäägid hariduses võiks ikka enese teada hoida, eriti olukorras, kus koos on nõnda palju rahvast, nende seas ka hulk lapsi ja noori, kellele paratamatult eeskujuks ollakse. Palju parem polnud ka sellele järgnenud diskussioon teiste fännidega samal teemal. Häbi vaadata!

ahjaa, kuulsin, et keegi olevat üritanud staadionil tõrvikut vms süüdata. oskab keegi täpsemalt rääkida?
      Which ship has never docked at Liverpool?
      The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

kes see siis oli?
        või nimesid ei maini?
        Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Algselt postitas EgoTrip

kes see siis oli?
          või nimesid ei maini?
          Kuulub JPH asutajaliikmete hulka, sellest ehk piisab?
          The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Njah üle ei maksa pingutada ja endale häbi teha.

Kommentaar

ega jah..jäägem siiski mõistlikuse piiridesse
              õlu, jalgpall ja naised

Kommentaar

Kas kusklit taispikka mangu ei saaks...tahaks umbe vaadata, ise olin kohal...kui saab, siis mis tegema peab?Ette tanades!!!

Kommentaar

Algselt postitas kiaart

Kas kusklit taispikka mangu ei saaks...tahaks umbe vaadata, ise olin kohal...kui saab, siis mis tegema peab?Ette tanades!!!
                  Alafoorum Videod
                  Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Staadionil olnud Soome fännid kiidavad meie tuhandepealist väge ning näitavad omadele kodus istuvatele vutipussy\'dele keskmist sõrme, siin http://www.soccernet.fi/forum/
                    poborsky@jalgpallihaigla.ee

Kommentaar

www.zone.ee/antslambi
                      seal kruglovi värav, minu tehtud :
                      Pilt kus trumm on?

Kommentaar

ääretult mage muidugi oli vaadata sadamas kuidas emad väiketse lastega ja samamoodi invaliidid pidid kakerdama joobnud eesti käkkide vahel, viisakuse aru nagu oli täiesti kadunud ning ka see ma nik..n läbi ukse ei ole minu arust kõige sobivam laul laste juures laulda - lihtsalt natuke mage

Kommentaar

Algselt postitas mömm

ääretult mage muidugi oli vaadata sadamas kuidas emad väiketse lastega ja samamoodi invaliidid pidid kakerdama joobnud eesti käkkide vahel, viisakuse aru nagu oli täiesti kadunud ning ka see ma nik..n läbi ukse ei ole minu arust kõige sobivam laul laste juures laulda - lihtsalt natuke mage
                          Jah, täiesti nõus. Väga ebameeldiv tunne tekkis.
                          The Premiership.

Kommentaar

t2nud

Kommentaar

Kokkuvttes oli ilus mäng.Esimene poolaeg kujunes rohkem küll palli söötmiseks,kuid see eest oli super teine poolaeg.Üldiselt võib Eesti koondise mänguga rahule jääda,ainult Teever ja Saviauk mängisid kehvemini.Saviauk andis päris mitu valesöötu.
                              Kahju,et Neemelo oma väravaarvet ei suutnud avada,kuid kaua ei pea ootama,Poolas on järekordne võimalus seda teha.
                              Tahaks tänada kõiki fänne,kes Soome koondisele kaasa elasid.Tegelikult võix öelda,et see oli Eestile nagu kodu mäng,arvestades meie fännide hulka.Tänud fännidele ja Eesti koondisele hea mängu eest.

Kommentaar

Algselt postitas vaanaatik

Tahaks tänada kõiki fänne,kes Soome koondisele kaasa elasid.
                                Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Working...
                                X