Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soome - Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Soome - Eesti\'

No see ettevõtmine tasus end ikka sajaga ära Väga head muljed jäid igastahes ja õhkkond kohapeal oli pehmelt öeldes fantastiline ja mäng..vot see oli supper
    Ainuke asi mis oli jama oli see et alkoholi sai Eestist liiga vähe kaasa võetud ja kohapeal polnud selle hinnad just kõige paremad

Kommentaar

Tervist
      Teatan ,et kodanik kes neegriga verbaalsesse vahekorda laeval astus olin mina.
      Põhjus lihtne - neeger oleks äärepealt mul kaasas olnud poja ära tallanud .
      Ta lihtsalt arvas ,et on inim buldooser .
      Vabandan väga kui minu käitumine kedagi häiris .
      Samuti oleks ma käitunud ka ,siis kui tegu olnuks soomlase ,eestlase või hiinlasega.
      See ,et see neeger juhtus olema ,siis sinna ei saa ma midagi parata

Kommentaar

Mis siin salata, igati võimas trip oli.
        Staadion oli meie! Soome fänne oli ikka üllatavalt vähe. Oli see nende fännide ennustus küll väikesearvuline, aga sellist masendavat pilti küll ei oodanud. Siinkohal oleks paslik mainida, et hääl hakkab ka juba vaikselt tagasitulema.
        Mängust ootasin veidi rohkemat. Esimene poolaeg oli küll täielikult sommide oma, teine pildilt veidi parem. Aga kaheväravalisest kaotusseisust tagasitulemine oli küll bueno, eriti veel Lindpere värav.
        Jelle oleks võinud veel vahetusi teha. Raio sissetulek oli muidugi võimas, aga midagi veel proovida. Hea küsimus küll, et keda ja kuhu, aga siiski! Mõistumeheks jäi nagu ikka Saviauk, miks oh miks ta platsil on.
        Õhkkond igati võimas, eriti veel laeval. Tagasitulles käis korralik tants ja tagaajamine. Mõned vennad küll pingutasid veidi üle, aga noh, mis teha, juhtub. Igaljuhul, oli bueno ning seiklusterikas päev võeti kokku Hundis!

Retsept fännidele võimsa kaasaelmise eest!!
        The other line moves faster.

Kommentaar

Ostsin endale staadionilt soome lipuga sokid - 5 EUR. Tundisn, et ma pean soomlasi kuidagi toetama, sest kodumeeskonnale kaasaelajaid tribüünidelma ei silmanud - täitsa kahju hakkas

Kommentaar

Algselt postitas fitti

Aitäh, mul ei ole ühest päevast veel kunagi nii palju segaseid episoode kui laupäevast. Devil, sa oled ikka tagasi eestis või jäidki soome peale seda, kui ära kadusid? Tervitusi ka kahe foorumi-vennase emale, kellega kuskil baaris paar õlut sai tehtud!
            Oeh, hetkel mõistus rohkem ei kannata.

Kommentaar

Sattusime enne mängu puht juhuslikult pressikonverentsi ruumi (akendest sisse vaadates hakkas silma sealne WC). Kuna kedagi uksel ei seisnud, siis astusime teadmatuses, kuid pika sammuga, uksest sisse.
              Lauad oli kaetud ja toolid ajakirjanikele ritta seatud.
              Kohvi ja võileiba ei hakanud endale just võtma,kuid väikse ruisburgeri saime ikka.
              Vaheajal enam meid sisse ei lastud...

Kommentaar

Algselt postitas svennson

Jep, väga kõva oli Ma vist nägin kahte soomlast teisel staadioni poolel
                Hääl ka veits kähe veel karjumisest
                Aga kurat, just jõudsin staadioni juures õlle lahti teha kui turva tuli ja pudeli käest võttis ning kõik maha valas:P
                üleüldine kontsistents on mulgi smane, pean mainima. ja täpselt, ma nägin ka aint kahte \"soomlast\" kuskil vastastribüüni servas
                a mul läks joogiga veic paremini. kotitäie õllet, mis olin sunnitud pakihoidu panema, sain ilusti tagasi ja põuepudeli jeegermeistri päägut-et lõpuni trimbatud. kui turva selle käest kahmas oli seal aint kaks kuiva tilka. sakeeers!!

aga üldiselt ma olin kohe pikemalt helskas. trallasin mööda linna ringi ja otsisin/leidsin roki ja hevikohti. oijjjaaaaa...

üheselt kokkuvõttes oli kuradima kõva tripp tglt. tänud kõigile kaasosalistele

Kommentaar

aga jah..need 2 fänni..irw..naerma ajas kül..aga vähemalt olid kohal..õiged fännid..au neile
                  aga eestklased..no kurat..täileik tase jah:P
                  õlu, jalgpall ja naised

Kommentaar

silmi pole peas teil või? pileteid müüdigi ainult peatribüünile.. järgmine kord võtke viinapudelid silmade eest ära. sommid, peamiselt pered lastega, sekka mõni vanainimene istusid, tribüüni vasakul tiival

Kommentaar

Kurat oleks võinud ikka võidu tuua

Kommentaar

Algselt postitas freeman

sa mine parem mart siimanniga kossu vaatama
                        “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Algselt postitas freeman

ise tulidki kohe selle peale ve
                          Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Algselt postitas PAPA

Tervist
                            Teatan ,et kodanik kes neegriga verbaalsesse vahekorda laeval astus olin mina.
                            Põhjus lihtne - neeger oleks äärepealt mul kaasas olnud poja ära tallanud .
                            Ta lihtsalt arvas ,et on inim buldooser .
                            Vabandan väga kui minu käitumine kedagi häiris .
                            Samuti oleks ma käitunud ka ,siis kui tegu olnuks soomlase ,eestlase või hiinlasega.
                            See ,et see neeger juhtus olema ,siis sinna ei saa ma midagi parata
                            Mul on hea meel, et sellel teemal siin sõna võtsid, kuid kas tema liikumine oli tõepoolest nii ohtlik, et oma poja kuuldes pidi tarvitama väljendeid nagu \"don\'t touch me, nigger\" ja \"mingi neeger ei tule mind katsuma\" jne? Tunnistan, et su väljendusviis võis minu nn. tsitaatidest veidi erineda, ent kas selline on eeskuju ja sõnum, mida tahad edastada oma järeltulijaile?

Arusaadav, et üritad oma poega kaitseda, ning ehk reageerin praegu kergelt üle, kuid ei saa mitte vaiki olla...Võid seda võtta ka minu retoorilise vastusena, sest tõenäoliselt ei soovi keegi nii ebameeldival teemal pikalt diskuteerida.
                            Which ship has never docked at Liverpool?
                            The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Algselt postitas kaala

Algselt postitas freeman

sa mine parem mart siimanniga kossu vaatama

Mis ta ikka seal vanaisaga möllab?

Kommentaar

Algselt postitas sicmic

Algselt postitas mömm

ääretult mage muidugi oli vaadata sadamas kuidas emad väiketse lastega ja samamoodi invaliidid pidid kakerdama joobnud eesti käkkide vahel, viisakuse aru nagu oli täiesti kadunud ning ka see ma nik..n läbi ukse ei ole minu arust kõige sobivam laul laste juures laulda - lihtsalt natuke mage
                                Jah, täiesti nõus. Väga ebameeldiv tunne tekkis.
                                Selle võib andeks anda,sest eestlastel oli pidupäev-jalgpall.Soomlased pakuvad meile selliseid joomahulluse vaatepilte päevast-päeva.Mina vaataks sellest küll naeratades mööda,kõik olid ju lõbusad,suurematest jamadest polegi nagu kuulnud.Järelikult kokkuvõttes ikkagi viisakad fännid.
                                Ainuke asi,et ma pole võib-olla siiski päris objektiivne hindama,sest käisime Romantikaga,minnes juba reedel(Olympic\'u meeskonna ridades olles oli päev varem sõprusmäng ja hooajalõpu peoõhtu Helsingist 120km Salos).Igatahes sellel laeval oli lõbus ja tore meeleolu.
                                Samuti suutsid eestlased uduvihmas toimunud mängu kuumaks kütta ja oma kaasaelamisega mängijailgi olemist rõõmsamaks muuta.
                                Kapten Trumm

Kommentaar

Working...
                                X