Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soome - Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Soome - Eesti\'

Algselt postitas päkapikk

Algselt postitas vaanaatik

Tahaks tänada kõiki fänne,kes Soome koondisele kaasa elasid.
    soomel oli jah selline noor ja huvitav koondis aga enamus eestlasi nagu ikka oli ju Eesti poolt ??

Kommentaar

Algselt postitas päkapikk

Algselt postitas vaanaatik

Tahaks tänada kõiki fänne,kes Soome koondisele kaasa elasid.
      ma lisaks lihtsalt Soome + s (kes soomes koondisele kaasa elasid)
      ANASTAMINE - see on ühiskonna vapustamise kunst.

Anastamise all mõistavad arenenud alkosportlased, vahendeid valimata
      võimalikult teravas ja tuntavas erinevuses üldiste tavade taustsüsteemist,
      teiste inimestega (soovitavalt võõrastega) verbaalse suhte loomist, mille
      eesmärgiks on vastastikusel empaatial põhineva suhte transformeerimine omakasuks

Kommentaar

...oi tra te olete nii head ai raisk ma armastan teid ... suutsite taas daamil aidata kybara viltu pahe juua

Kommentaar

Algselt postitas sicmic

Algselt postitas EgoTrip

kes see siis oli?
          või nimesid ei maini?
          Kuulub JPH asutajaliikmete hulka, sellest ehk piisab?
          qrt. täiega tahaks teada kes see oli
          äkki tuleb kunagi foorumisse ja siis annab end ülesse
          mida ta siis üldse ütles?
          Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

The Sun igatahes kirjutab,et eesti teise varava loojaks oli Tallinn 85-ndal minutil

Kommentaar

keegi küsis tõrviku kohta. üks teatud tuntud fänn ka mainis, et kavatseb selle süüdata värava ajal, aga mina küll mdiagi ei näinud
              “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Algselt postitas EgoTrip

Algselt postitas sicmic

Algselt postitas EgoTrip

kes see siis oli?
                või nimesid ei maini?
                Kui ma arvan õieti kellega tegu, siis sama kodanik loopis ka staadionil suust kõike mis pähe tuli. Täitsa haige. Lõpuks ta ka välja visati.
                Aga eriti kõva oli lamada laeva koridoris. Ja siis möödub mees pruunis vormis (musta lakutud peaga) ja karjub \"heil hitler\". Alguses lämbusin naerust ja siis mõtlesin et on ikka idikaid küll....

Kommentaar

Algselt postitas mahagon

Algselt postitas EgoTrip

Algselt postitas sicmic

Algselt postitas EgoTrip

kes see siis oli?
                  või nimesid ei maini?
                  Kui ma arvan õieti kellega tegu, siis sama kodanik loopis ka staadionil suust kõike mis pähe tuli. Täitsa haige. Lõpuks ta ka välja visati.
                  Aga eriti kõva oli lamada laeva koridoris. Ja siis möödub mees pruunis vormis (musta lakutud peaga) ja karjub \"heil hitler\". Alguses lämbusin naerust ja siis mõtlesin et on ikka idikaid küll....
                  Ei usu hästi,ma küll väljaviskamist ei näinud,kuid mainitav kodanik ei ole minu teada selline \"ütlenkõikemidasülgsuhutoob\" tüüpi fänn.
                  Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

ma praegu vaga pikalt ei saa kommida voora arvuti pealt seda enam .et see on slaavi keelne aga mina olin see .kes tahtis torvikut suudata/Homme teen pikema ulevaate. Aga see reiis oli lihtsalt fantastiline !!! Tra. kuidagi ei saa rajalt maha.:P Elagu eesti jalgpall ja ilusad naised.
                    FCF Forever

Kommentaar

Aplodit kaikille lahden ylittäneille virolaisultrille. Ilman sinivalkomustaa legionaa olisi ollut kuoleman hiljaista.

Veitte voiton katsomossa, ja aika lähellä oli sama temppu myös kentälläkin.

Kommentaar

Algselt postitas uuh lasu

Aplodit kaikille lahden ylittäneille virolaisultrille. Ilman sinivalkomustaa legionaa olisi ollut kuoleman hiljaista.

Veitte voiton katsomossa, ja aika lähellä oli sama temppu myös kentälläkin.
                        terveisia kaikille suomalaisille.oli hyva ottelu ja olette hyva kansa Terve tuloa viron
                        FCF Forever

Kommentaar

nii, tervis kui selline hakkab tasapisi taastuma, samas on veel lühiajalisi tõrkeid. Pidin see nädal tegema mõned tähtsad jutud, kahjuks jäävad need nüüd tegemata, kuna häält ei ole...Mängust ka, kuidas see hümnide asi päädis? Siis kui mina sõpradega staadionile jõudsin oli see osa juba läbi. Ilusaim hetk oli kahtlemata Lindpere värav ning sellele järgnev SURVE, mis oleks võinud ikkagi veel ühe väravaga lõppeda. Tagasi laevale minek oli ka omamoodi. Eestlasi oli igal pool, lõbus oli.

Kommentaar

tänan kõiki kes mind toetasid ka neid, keda ma ise ei mäleta
                            *oleme sõbrad edasi*

Kommentaar

Aitäh, mul ei ole ühest päevast veel kunagi nii palju segaseid episoode kui laupäevast. Devil, sa oled ikka tagasi eestis või jäidki soome peale seda, kui ära kadusid? Tervitusi ka kahe foorumi-vennase emale, kellega kuskil baaris paar õlut sai tehtud!
                              We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

- Joo, stadionilla oli outo olo. Ihan vilpittömästi olisin suonut Virolle ja heidän hienoille kannattajilleen lopussa voittomaalin. Pahaa pelkäsin, että Eremenko upottaisi sen lisäaikavaparin. Suomen jalkapallokulttuurista tai edes pelistä ei näkynyt tänään mitään sellaista, että edes piste oltaisiin ansaittu. - jutt soome vutifoorumist

Selliseid kirje on seal kümneid. Soome koondise fänn soovib omade kaotust!!!, kuna Eesti fännid oleks seda teeninud. Ise kohal ei käinud, kuid eesti ja soome foorumit lugedes näitasite soomlastele heasmõttes koha kätte.
                                Selliste emotsioonide pealt võib vabalt nädalaid vastu pidada- mäletan Läti mängu järgseid tundeid.

Kommentaar

Working...
                                X