Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soome - Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Soome - Eesti\'

ma panin nimelt enne penaltit \"mute\", sest kommentaatorid oleks muidu hetke ära rikkunud
    neemelo on nagu crouch, sisu näitab, väravaid mitte
    ning minu arust mängu parim hetke, ~80minut, kus fännid karjusid \"eesti suru, soome vastu muru\". täielikult oli tunne, et mängitakse kodustaadionil. 5+ fännidele
    saviauk eksis arvatavasti viimast korra koondisesse
    samuti on terehhov mõttetu, kuigi viimasel 20minutil võttis enda kokku, ja tegi paar ilusat üritust
    kruglovil on mõnus vene temperament. esimesele poolajal lõi palli, kes oli maas oleva soomlase süles kuskil, samuti see suht lõpus olev hetk, kus ta tõukas mingit venda, et see hüppas kotenko külge, väga mõnus vend. rohkem sellist vastaste terroriseerimist
    Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

terehhov oli täna tubli: ei väsinud u. 65. minutil, nagu tavaliselt, ära. parim periood tema poolt minu arust kuskil 50-75. minut

Kommentaar

Ei oodanudki nii head esitust Eesti poolelt.
        Isegi sommide teise koosseisu kohta oli nende mäng eriti 2. poolajal vilets.

Kommentaar

lätlased oskasid veel viimasel minutil lasta sisse värava, seega: Belarus-Latvia 3:1
          Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Teisel poolajal pandi ikka sommid täiega paika, kahju et 3-2 ära ei löödud. siis oleks eriti vinge olnud, 0-2st 3-2 aga hea mäng, erit kruglovi, terje, lindpere ja stopja poolt.

Kommentaar

Teise poolaja lõpus surus eesti ikka tõesti metsikult. Väga tore oli sellist mängu jälgida Oleks 3-2 ka ära tulnud oleks super olnud, aga 2-2 võõrsil on ka hea tulemus eriti arvestades fakti et jäime ju 0-2 taha.
              The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
              If you're good at something, never do it for free - See above.
              I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Nagu Pijpersi ajal, ajab mind nüüd Goesigi ajal jubedalt närvi suhtumine, et mingis suvalises sõprusmängus tuleb veri ninast väljas võidu peale mängida. Miks mitte julgelt vahetada, katsetada mehi, taktikalisi lahendusi jne... Mida on kaotada? Kartus FIFA tabelis kukkuda või siis just püüd seal tõusta, et pärast CVle paar kena rida kanda?

Muidu oli mõnus.
                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Ei no muidu täitsa korralik mäng. Täitsa hea tulemus kah minu arust. Saime jälle oma jonni näidata.Kaks väravat tagasi mängida on ikka päris hea. Ja Neemelol jäi jälle veits puudu oma väravast.Kuigi ta korvas selle oma metsikult hea musta töö tegemisega.

Kommentaar

Noh viik on tore, kuid ega eestlaste mäng nüüd midagi imekena küll ei olnud. Pigem närviline, ootamatuid sööduvigu, hilinemisi (Saviauk!!!) Samas oldi võitluslikud ja ikkagi imeti see viik välja. Parim mängumees oli ikkagi Neemelo. Ei maksa viriseda, et mees nüüd väravat ei löönud. Toimekas sööt näitab taset. Pareiko tegi jah kehvima esituse koondises. Mees peab pallipüüdmist palju, palju harjutama. Kuid ärge teda ka maa sisse tampige. Igaüks püüab parimat
                    Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Algselt postitas Matis
                      Pareiko

Kommentaar

Algselt postitas Matis
                        Pareiko tegi jah kehvima esituse koondises. Mees peab pallipüüdmist palju, palju harjutama.
                        Mina Pareikot küll kummaski väravas ei süüdistaks.
                        Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

ma ka mitte
                          Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Äkki mõtlesid siiski Kotenkot! Esimese värava süü võib küll Kotenko arvele kirjutada, löök oli täpselt sinna kus ta oleks pidanud olema. Aga no ikka juhtub Teises Soome löödud väravas ta küll natuke eksis palli puhtaks löömisel, kuid liiga vabaks jäeti soomlane karistusalas (tundus Saviaugu mees). Üldse eksis Saviauk palju (eriti palju lihtsaid sööduvigu) Aga viik on ka positiivne Lindperelt ilus väravTarmo oli taaskord tubli, küll see värav ka ära tuleb (algul ei saa vedama, pärast ei saa pidama )
                            Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Algselt postitas etsajo
                              Äkki mõtlesid siiski Kotenkot!
                              Olen endiselt veendunud, et Pareikol polnud väravates süüd
                              See selleks, Kotenko pärast on mul siiski mure. Pole just ideaalne, et koondise esivv-d treenib kunagine keskkaitsja. Aga noh, õnneks on Õige Mees varsti väravas tagasi
                              Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Algselt postitas Matis

Pareiko tegi jah kehvima esituse koondises. Mees peab pallipüüdmist palju, palju harjutama.
                                Sorri olen udupea. Ikka Kotenko. Vabandused miljonitele Pareiko ja Kotenko fännidele. See on sügise süü, ütleks Gunnar Graps.
                                Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Working...
                                X