Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti Jalgpalli Liit - mis toimub???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• kr91
    replied
    Algselt postitas Silver Vaata postitust
    Savici ja Kingi otsekohesus mulle meeldib. Samas küsimus on selles, et kuidas nad neid teadmiseid ja madalat taset Levadias suudavad ära kasutada ja kas on hakanud kasutama? Kui noortetööturul valitseb selline anarhia, siis peaks olema head asja tehes väga kerge eristuda. Jäta kaks poolkõva välismaalast palkamata, võta üks tugev noortetöö koordinaator ja Savici, Kingi ning co. teadmistega peaks vundamendi loomiseks alge olemas olema. Mis seisus Levadia noortetöö on peale Savici ja Kingi tulekut - kas ja mida on muudetud? Küsin puhtalt huvist, sest see teema mind huvitab ja respekt et niimoodi valupunkte avalikult välja toovad ning nendest räägivad.
    Üks asi mis silma torkas ühel paari nädala tagusel noorteturniiril Levadia puhul oli see, et U9 võistkonna juures oli kaks treenerit. Üks noormees kes siis tegeles ja juhendas lapsi. Ja siis vanem treener kes siis kõrvalt jälgis. Minule isiklikult andis väikese positiivse signaali et ei ole lihtsalt noortreener pea ees vette visatud vaid on antud keegi kes suunab kõrvale.

Leave a comment:

• Silver
    replied
    Savici ja Kingi otsekohesus mulle meeldib. Samas küsimus on selles, et kuidas nad neid teadmiseid ja madalat taset Levadias suudavad ära kasutada ja kas on hakanud kasutama? Kui noortetööturul valitseb selline anarhia, siis peaks olema head asja tehes väga kerge eristuda. Jäta kaks poolkõva välismaalast palkamata, võta üks tugev noortetöö koordinaator ja Savici, Kingi ning co. teadmistega peaks vundamendi loomiseks alge olemas olema. Mis seisus Levadia noortetöö on peale Savici ja Kingi tulekut - kas ja mida on muudetud? Küsin puhtalt huvist, sest see teema mind huvitab ja respekt et niimoodi valupunkte avalikult välja toovad ning nendest räägivad.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas käbi Vaata postitust
    Ma ei saa sellest aru, miks sa klubina seda ise enda juures korda ei tee, anna 3,5k välismaa noortetreenerile kuus palka, vaata kus krdi eestlased kohe hakkavad paremaks õppima ise... Mitu välismaa noortetreenerit ühe Manucho eest saaks? Mitu koolitajat kolme Manucho eest saaks? Mida viie eest veel saaks? Või kuda emmi sõidab Eesti koondisesse mitte mahtuv kaitsev poolik porschega kui treenerite palgad on nii halvad et seal kvaliteeti ei ole.
    Räägiti ju ilusti, et tegeleti ju sellega kui eesotsas muutused toimusid ja asju hakati ümber muutma. Mis see krdi Manucho siia puutub? Ta toodi ju ennem... Brent Lepistu rahad sulle ette jäävad? Ilmselgelt ei ole need Levadia palgaga ostetud? Tõmba oma püksid ülesse ausalt ka

Leave a comment:

• käbi
    replied
    Ma ei saa sellest aru, miks sa klubina seda ise enda juures korda ei tee, anna 3,5k välismaa noortetreenerile kuus palka, vaata kus krdi eestlased kohe hakkavad paremaks õppima ise... Mitu välismaa noortetreenerit ühe Manucho eest saaks? Mitu koolitajat kolme Manucho eest saaks? Mida viie eest veel saaks? Või kuda emmi sõidab Eesti koondisesse mitte mahtuv kaitsev poolik porschega kui treenerite palgad on nii halvad et seal kvaliteeti ei ole.

Leave a comment:

• MALAGA
    replied
    Voolaid oli ju kõva treenerite koolitaja . Mida ja kus ta koolitas ja kas need ongi need jobukakud kellest jutt käib ?

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust

Ma julgeksin ka kinnitada, et madal noortetreenerite kvaliteet on üks suuremaid probleeme Eesti jalgpallis. Ma usun, et selle väitega on pea kõik Eesti jalgpallis olevad ja olnud inimesed nõus.
    Mis see taustsüsteem on? Alati pees olnud? Nüüd sohu läinud? Suht kauge pilguga vaadatuna tundub, et kui Jelle ja hiljem Frank siin toimetasid, siis asi tüüris kuhugi poole, pärast jäi asi aga kuidagi soiku.

Leave a comment:

• JuriM
    replied

See saade kuidagi täiesti tähelepanuta jäänud - täiesti kogemata nägin, et see intekas toimunud.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Kõrvaltvaataja jaoks tundub usutav. Kogu aeg on tunne, et peamine probleem on noortetrenni kvaliteedis.
    Ma julgeksin ka kinnitada, et madal noortetreenerite kvaliteet on üks suuremaid probleeme Eesti jalgpallis. Ma usun, et selle väitega on pea kõik Eesti jalgpallis olevad ja olnud inimesed nõus.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Kõrvaltvaataja jaoks tundub usutav. Kogu aeg on tunne, et peamine probleem on noortetrenni kvaliteedis.
    Lugesin ka selle läbi, tekib küsimus kas UEFA poolt pole siis järelvalvet selle üle milliste tingimustega neid erinevate kategooriate litsentse jagatakse? Et see meil on ilmselgelt liiga lihtne?

UEFA kaudu Eestisse tulevatel A- ja B-taseme koolitustel ei pea suurt midagi tegema. Serbias peab isegi C-taseme jaoks tegema eksamid füsioloogia, anatoomia, psühholoogia, pedagoogika, sotsioloogia, jalgpallitehnika, jalgpalliteooria ja jalgpalliajaloo kohta. Peale nende on veel kaks eksamit treeninguprotsessi kohta. Eestis jagatakse litsentse lihtsalt niisama,” kirjeldas Savić kahe riigi treenerite harimise erinevusi.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied

Leave a comment:

• Supelman
    replied
    Algselt postitas tpx Vaata postitust
    Šipunovi arvamus avaldatud delfis: https://ekspress.delfi.ee/artikkel/9...usat-tulevikku
    On selle Pohlakuga kuidas on, aga mingi kinni istunud rahapesukarust sibul küll midagi siin majandama ei hakka!

Leave a comment:

• tpx
    replied
    Šipunovi arvamus avaldatud delfis: https://ekspress.delfi.ee/artikkel/9...usat-tulevikku

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Ilmselt nii pikalt sellest teemast jälle mõnda aega ei tee.

Leave a comment:

• JuriM
    replied

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Mis muidu juhtuma peab, et te seal ka vastutama millegi eesti hakkate nagu? Ma ei kujuta ette ka mis univerisumis ja mis kuradima tsakrate maailmas te seal elate aga lugedes juhatuses oleva inimese juttu OL, siis on ilmselge, et eneseanaluus ja peeglisse vaatamine on taiesti null. Null. Null. Ometigi on teie kontoris haritud ja erudeeritud inimesed, kelle eneseanaluusi voime peaks olema korge, aga ei. Lihtsalt loe ja imesta. Rets.

Leave a comment:

Working...
X