Algselt postitas -RoMaRiO-
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti Jalgpalli Liit - mis toimub???
Collapse
X
-
On see kohe tsensuur kui mingi jama ilmumata jääb? Võib-olla on väljaandel mingid kvaliteedistandardid.
-
Huvitav kes see sõnumitooja oli, et lugu ei avaldata kui see peatoimetaja polnud.
Leave a comment:
-
Kui kirjutada kuskil oma kolumnis oma arvamusest, siis minu meelest on täiesti ükskõik, kas kellelegi see meeldib või mitte. Tegu on ju ikka ühe kirjutaja arvamusega. Kui ta kirjutaks, mida ta ei arva ja avaldatakse, kas see oleks siis audentne? Mina isiklikult ei leidnud antud kirjatükis miskit sobimatut jne.
Leave a comment:
-
Lugesin ka läbi ja arvasin, et väga kehvasti kirjutatud tükk. Kõike seda tegin ja arvasin enne kui siit nägin et ei lubatud Jalkas seda avaldada. Iseenesest sellise ajakirja nagu Jalka kvaliteet pole muidugi mingi supervõimas, et seal sorteerida palju on, nii et mingit muret näeks küll et tsensuur, eriti konteksti arvestades. Kuid kas Vaheril on ka muid põhjuseid peale ühe loo seda arvata ja lahkuda? Või peaks ka ise peeglisse vaatama ja mõtlema kuidas paremini kirjutada.
Leave a comment:
-
Kui te tahate sellest tekitada "eesmärk pühendab abinõu" olukorra, siis fair enough. Aga kui juhtumi põhiselt vaadata, siis täiesti okei otsus, iga jama avaldamine ei ole ju ka põhjendatud.
Leave a comment:
-
irv, lihtsalt irv plastic, et hakkasin reaalselt naerma kui lugesin su teksti, ometigi oled sa ju tegelt täitsa tark inimene. nagu asi oleks konkreetselt selles vaheri loos või siis on läbiv joon ikkagist kuskil mujal, nende keeldudega mida vutiliit viimasel ajal üritab nii võimsalt esitada, kaevab ta endale pigem sügavat auku kui mingit austust, ei ole see esimene ega ka viimane kord. aga, et asi oleks sulle natukene lihtsam, siis tea mida oma peas arvasid paar pl mängijat, kui soovisid midagi intervjuus öelda, aga anti mõista, et pigem ei ole mõtet seda avaldada, sest noh, ei taha tülli minna oma palgamaksjaga - no kui sa ei näe seal täisnalja, siis selge mees
Leave a comment:
-
mis see probleemi sisu siis on ka, et jalgpalli liidu enda ajakiri ei ole nõus oma mängijatele puid alla panema? Iga asja peale "TSENSUUR!" karjuda on tänapäeval muidugi megapopp. Eriti kui Aivar Pohlak ka teemaks.
Lugesin ka selle artikli läbi, sisult täiesti mõttetu artikkel, mida vähe lühemas formaadis on siin foorumis koguaeg kedratud: loe ka: "Karol on üks eit, mäetate seda saksamaa mängu, eksole, putsi nüüd ei tule üldse kohale. Vanasti olid päris mehed Raio ja Mart. Need mehed ei olnud sita pealt riisutud. Klavan, jäägu sulle see porchetta kurku kinni seal Sardiinias, oleksid tulnud, oleksid aga legendiks saanud hoopiski."
Vajalik artikkel küll, mida täna Eesti jalgpalliliidu enda lehel ka avaldada.
Leave a comment:
-
Ma nüüd ei saa aru, kas sa mängid eile sündinud tegelast või oled. Probleemi üleüldisemat sisu tuleb tajuda, mitte Vaheri lugu. Palun vii ennast enne kurssi või jätka liverpooli teemas onaneerimist.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustJust eile lugesin seda Vaheri kirjatükki ja mõtlesin, miks sellist spekuleerivat koolipapalikku näpuviibutamist on vaja avaldada. Tundub, et polnud ainus.
Leave a comment:
-
Sisuga võib ju nõustuda või mitte, aga võtmeküsimus pole kaugeltki selles. Ma pole kindel, kas su maailmavaatega peaks kaasas käima ajakirjandusvabaduse piiramine ja tsensuuri pooldamine, et päris üllatav avaldus. Ega lõppkokkuvõttes lugu avaldamata ei jäänud. Veidi on lihtsalt üllatav, et see info sellisel kujul välja jõudis, et ämbrid lõpuks korralikult kolisesid.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustJust eile lugesin seda Vaheri kirjatükki ja mõtlesin, miks sellist spekuleerivat koolipapalikku näpuviibutamist on vaja avaldada. Tundub, et polnud ainus.
Leave a comment:
-
Tore, et pooldad diktatuuri, aga teistele see muidu ei meeldi.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustJust eile lugesin seda Vaheri kirjatükki ja mõtlesin, miks sellist spekuleerivat koolipapalikku näpuviibutamist on vaja avaldada. Tundub, et polnud ainus.
Leave a comment:
-
Just eile lugesin seda Vaheri kirjatükki ja mõtlesin, miks sellist spekuleerivat koolipapalikku näpuviibutamist on vaja avaldada. Tundub, et polnud ainus.Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustTahaks öelda, et tegemist on šokeeriva teadaandega, aga erilist üllatusmomenti siiski ei paku, pigem järjekordne m.o.t.t.
Negatiivse varjundiga platsiväliste protsesside kirjeldamine või nende üle arutlemine ei ole EJL häälekandjas lubatud tegevus. Ühtlasi sai vastuse ka küsimus, et miks me ei näe EJL väljaannetes arutelusid (mitte kiidulaulu) jalgpallijuhtimise üle seoses lähenevate valimistega. Ja ma ei eelda siin sopaga tuima loopimist, vaid objektiivset kajastust (nt viimati Õhtuleht). Halenaljakas või kurb. Ei teagi, mis seda olukorda paremini kirjeldab.
Leave a comment:
-
Tahaks öelda, et tegemist on šokeeriva teadaandega, aga erilist üllatusmomenti siiski ei paku, pigem järjekordne m.o.t.t.
Negatiivse varjundiga platsiväliste protsesside kirjeldamine või nende üle arutlemine ei ole EJL häälekandjas lubatud tegevus. Ühtlasi sai vastuse ka küsimus, et miks me ei näe EJL väljaannetes arutelusid (mitte kiidulaulu) jalgpallijuhtimise üle seoses lähenevate valimistega. Ja ma ei eelda siin sopaga tuima loopimist, vaid objektiivset kajastust (nt viimati Õhtuleht). Halenaljakas või kurb. Ei teagi, mis seda olukorda paremini kirjeldab.
Leave a comment:
-
Kui hommikul ma veel kiitsin härra Vaherit suurepärase loo eest, mida ei olnud ka patt jagada siia. Siis antud hetkel mul puuduvad igasugused normaalsed viisakad sõnad. Kas kellegil on veel kahtlust, et mis asi siin toimub?
Leave a comment:
-
Tere, minu nimi on Kasper ja võtan ilgelt südamesse
teie, kui peatoimetaja peategi ja võiksite vastutada puhta eesti vuti nimel. Isegi siis, kui süüdistatakse EJL sabarakkude olemises.
E: tegin Kasperile veits liiga, soz
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: