Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti Jalgpalli Liit - mis toimub???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• fcgonga
    replied
    jalgpalliliidu arengud lähiajal:

1. kriisikoosolek. osalevad pohlak, voolaid, poom, kivisild ja mõni veel
    2. samas koosolekud väiksemas ringis pohlak, kivisild, voolaid omavahel
    3. otsus leida järgmise põlvkonna eesti treeneri eelne uus sildtreener tipptasemelt (raha ei loeta)
    4. pohlak astub sammu tagasi ja lubab muutust (vt ka lukashenka). asemele pakub pelle pohlakut, hurta või mõnd ekre poliitkut (veel üks pohlak), kes asub isamaalist jalgpalli arendama, sest see on sissepiiratud eestit mahamüüvate tegelaste poolt, kes tahavad lihtsalt rikastuda. tähtis ka jätkata loomuliku arengut, nn protsess "lõpuni" viia.
    5. voolaid jätkab siiski ametis. ka pohlak on ametis, kuni tuleb mõni võit. (juba on alustatud sõpruskohtumise läbirääkimisi gibraltari, samoa ja kambodžaga)
    6. EJL-is loodetakse sügisel koroonaaja jätkumist, et enda tegevuses selgusele jõuda ja aega võita.
    7. 2021. aastat soovitakse jätkata siiski muutusteta, sest on keerulised ajad. töötatakse ööd päevad läbi ning võimalik ka altkäemaksud, et tagada eestile mõni noorte EM finaalturniir, et oleks ettenäidata positiivset. võimalik, et endisele U17 koondisele korraldatakse brasiilia, inglismaa ja saksamaaga sõprusturniir, mis see ka ei maksaks.

eesti jalgpallis ei muutu mitte midagi. ühelgi plaanil ei ole kontrolli ega tähtaega. keegi ei vastuta. häbi jagatakse ühiselt, nii, et tööjuures otsest pingit ei ole.

Leave a comment:

• Piirissaar
    replied
    Haha. Päeval, mil sPoom 1) aetakse sassi Mart Poomiga; 2) on kerkinud sporditeemadel mingiks arvamusliidriks, on aeg universumile restart teha.

Leave a comment:

• Mattis98
    replied
    Kogu see seltskond laiali peksta.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Stok
    Järelikult oli kehv trenn või ei teinud korralikult kaasa.
    +1

Olles natukene lähemalt näinud konkreetse Ottenderi treeningutele pühendumist ja iseloomu kui ta oli veel täitsa väike laps, siis peab Poomi jutt ikka päris paika ja vend väga selgelt teistest eristust. Ega muudmoodi vast saagi. Ja lisatrenne tegi ta juba siis, mitte seepärast, et kuhugi jõuda vaid seepärast, et tahtmine ja iseloom oli selline.

Ja täitsa nõus, et võibolla oli kehv trenn, aga seda siis seepärast, et "head" trenni tehes oleks teised lapsed olnud lihtsalt maoli. Lõpuks taandubki asi treenerile ja treeningprotsessile, sellele ilmselt siin viidatud juba korduvalt. Kui ikka treener ei suuda parimat gruppi vajataval tasemel tööle panna, siis väga väike variant on, et tegemist on ludride lastega. Pigem ikka nii, et sitt treener ja sitt trenn.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas Wingback Vaata postitust
    "Ma tahan näha Eesti kossukoondist mängimas Ameerika Ühendriikide naiste koondisega, kuid seda pole tehtud, sest nad teavad, et saavad pähe," avaldas Poom.

Kahtlen selles väites/oletuses väga.

Leave a comment:

• baller
    replied
    Mart Poom:

"Kui trenn saab läbi, peab minema jõusaali või jooksma. Ainult nii saab oma arengus liikuda edasi. Ottender on unikaalne, sest tema tööeetika on eriline. Kui Eestis käivad noorsportlased reedeti pidudel, siis USA-s seda pole. Seal on paljudes piirkondades valik, kas jääd töötuks, hakkad narkodiileriks või otsustad mängida jalgpalli. Ma olen viimase kolme kuu jooksul visanud meeskonnast välja kümme inimest, sest neil polnud distsipliini. Nad ei tule trenni ja otsivad vabandusi."

Poomi sõnul on see Eestis sügavam ja laiem probleem.

"Ma näen, kuidas tehakse vutiklubides trenni. See pole treenimine, vaid trenniinimestelt raha saamine. Nad ei keskendu, et igast poisist saaks proff. Lapsed mölisevad ja jonnivad oma treeneritega. Ma ei imesta, et meie jalgpalli rahvuskoondis pole viimase kümne aastaga midagi saavutanud. Siis tulevad hambaarstid Islandilt ja panevad maailmameistrivõistlustel peo käima. Trennis peab toimuma kasvatus, iga asi nõuab pingutust ja fokuseerimist. Ma tahan näha Eesti kossukoondist mängimas Ameerika Ühendriikide naiste koondisega, kuid seda pole tehtud, sest nad teavad, et saavad pähe," avaldas Poom.

Kui juba targutada, siis voiks tapsem olla. EMil löödi pidu püsti, MMil ei saadud alagrupist edasi. Ja wiki andmetel oli kogu meeskond 2016 aastal professionaalne, koduliigas ei mänginud keegi.

Leave a comment:

• baller
    replied
    Algselt postitas Kasper Vaata postitust
    Neid asju rääkis Martti Poom, tuntud räppar ja ameerika jalka entusiast, mitte Mart Poom. Lihtsalt nii igaks juhuks.
    pigem lihtsalt rappar, mitte tuntud rappar

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Mart Poom:

"Kui trenn saab läbi, peab minema jõusaali või jooksma. Ainult nii saab oma arengus liikuda edasi. Ottender on unikaalne, sest tema tööeetika on eriline. Kui Eestis käivad noorsportlased reedeti pidudel, siis USA-s seda pole. Seal on paljudes piirkondades valik, kas jääd töötuks, hakkad narkodiileriks või otsustad mängida jalgpalli. Ma olen viimase kolme kuu jooksul visanud meeskonnast välja kümme inimest, sest neil polnud distsipliini. Nad ei tule trenni ja otsivad vabandusi."

"Ma näen, kuidas tehakse vutiklubides trenni. See pole treenimine, vaid trenniinimestelt raha saamine. Nad ei keskendu, et igast poisist saaks proff. Lapsed mölisevad ja jonnivad oma treeneritega. Ma ei imesta, et meie jalgpalli rahvuskoondis pole viimase kümne aastaga midagi saavutanud. Siis tulevad hambaarstid Islandilt ja panevad maailmameistrivõistlustel peo käima. Trennis peab toimuma kasvatus, iga asi nõuab pingutust ja fokuseerimist. Ma tahan näha Eesti kossukoondist mängimas Ameerika Ühendriikide naiste koondisega, kuid seda pole tehtud, sest nad teavad, et saavad pähe," avaldas Poom.

Neid asju rääkis Martti Poom, tuntud räppar ja ameerika jalka entusiast, mitte Mart Poom. Lihtsalt nii igaks juhuks.

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Mart Poom:

Leave a comment:

• Siik
    replied
    Ekraani pööramine ei toimi!

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Kiidan "Eesti jalgpalli" äppi.

Leave a comment:

• dnb
    replied
    loodetavasti antakse andeks kui kogu see jura on koroona tõttu - force majeure

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Et hakkame otsusele ka jõudma või ikka viimase minutini kaalume olukorda?

Leave a comment:

• Drogba
    replied
    Algselt postitas Discball Vaata postitust
    Täiesti õige küsimus, mitu aastat sellega probleeme olnud, et seisusid ei näe isegi 2 päeva pärast toimunud mänge.
    Ei saa olla see nii raske, et sisse toksida see skoor vähemalt, et tabel oleks uuendatud.

Beach soccer estonia lehelt tuleb mingit infot, aga see ei tule ka nii kiiresti, pluss seal pole tabeleid kirjas.

Selle lingi alt leiab siiski tulemused ja väravalööjad. Tuleb lihtsalt ise paremini otsida tuleb välja !

Leave a comment:

• Discball
    replied
    Algselt postitas Drogba Vaata postitust
    Miks rannajalgpalli protokollide üleslaadimine nii kaua aega võtab? NB! tegemist pole etteheitega, vaid lihtsalt küsimusega.

Täiesti õige küsimus, mitu aastat sellega probleeme olnud, et seisusid ei näe isegi 2 päeva pärast toimunud mänge.
    Ei saa olla see nii raske, et sisse toksida see skoor vähemalt, et tabel oleks uuendatud.

Beach soccer estonia lehelt tuleb mingit infot, aga see ei tule ka nii kiiresti, pluss seal pole tabeleid kirjas.

Leave a comment:

Working...
X