Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hooajapilet

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Hooajapilet\'

mina täista poolt ja kohast ma ei hooli, sest niikuinii igakord fännitsoonis

Kommentaar

Ega fännid on ju kõik.
      Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

häid lambaid mahub ikka palju ühte lauta(loe:eesti fänne mahub palju ühele tribüünile)

Kommentaar

aga jah, rääkides sellest kurikuulsast Hooajapiletist, siis olen igatahes poolt. Suureks plussiks pean seda, et aitab piirata paljude spekulantide tegevust, on ikka ju hinna vahe kas ostad edasimüümise eesmärgil 250 või siis näiteks 1500ga pileti. Ja spekulante ei ole vaja

Kommentaar

Algselt postitas räim

aga jah, rääkides sellest kurikuulsast Hooajapiletist, siis olen igatahes poolt. Suureks plussiks pean seda, et aitab piirata paljude spekulantide tegevust, on ikka ju hinna vahe kas ostad edasimüümise eesmärgil 250 või siis näiteks 1500ga pileti. Ja spekulante ei ole vaja
            mis sa arvad,et ainult 1500 eegused hooajapiletid müüki tulevadki või??spekulantidel jääb veel mänguruumi küll ja küll.seni kuni on midagi osta-müüa....seni on spekulandid kohal.
            Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

mul on hooajapilet reserveeritud, kui see tuleb
              nii, et mina küll ühestki kodumängust ilma ei jää.
              Eesti surub kõik vastased vastu muru
              ja teeb neist üldse saepuru.

Kommentaar

Algselt postitas god

mul on hooajapilet reserveeritud, kui see tuleb
                nii, et mina küll ühestki kodumängust ilma ei jää.
                a mul on onu sõbraga juba kokku lepitud, et siis, kui ta omale selle uue sinise mazdakuue ära ostab, saan mina kah kaasa sõita! akent tohin ka ise kerida nupuga üles-alla ja raadiol jaama vahetada ja.
                et kui ta ükskord ostab selle mazdakuue, et siis.
                armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Pohlak laupäeval rääkis siis, et hetkel veel mitteametliku seisuga on plaanis 1500 (6*250) kroonine hooajapilet EM valiktsükli kodumängudele. Hooajapileteid müüakse mingi kindel kogus ja osa pileteid jäetakse ka üksikmüügiks senise süsteemi järgi.
                  It says so in the scriptures!

Kommentaar

Algselt postitas Jorgan
                    Hooajapileteid müüakse mingi kindel kogus.
                    Huvitav mis see kindel kogus protsentuaalselt ühe mängu kohta tähendada võiks? Kui väikest osa ?

Kommentaar

Algselt postitas -Marko-

Algselt postitas Jorgan
                      Hooajapileteid müüakse mingi kindel kogus.
                      Huvitav mis see kindel kogus protsentuaalselt ühe mängu kohta tähendada võiks? Kui väikest osa ?
                      Kui ma õigesti aru sain, siis kõvasti üle poolte piletite müüakse hooajapiletitena, juhul muidugi kui neid nii palju ostetakse.
                      It says so in the scriptures!

Kommentaar

Algselt postitas Jorgan
                        Kui ma õigesti aru sain, siis kõvasti üle poolte piletite müüakse hooajapiletitena, juhul muidugi kui neid nii palju ostetakse.
                        See oleks ka tubli samm selles suunas, et Venemaa vastu mängime Lillekülas neutraalse platsi asemel kodustaadionil.

Kommentaar

hooaja pileti poolt.aga siis kalendriaasta.
                          hind peab olema aga selline, mis meelitaks ostma ka nö pühapäeva fänne, kelle hulka ka kahjuks mina viimasel ajal kohustuste ja muu jama pärast kuulun..

ja juhin siis veel tähelepanu sellele, et hind peab olema kindlasti meelitavalt odavam kui seda kõikide mängude peale kokku..

ning muu träni ning soodustused, nagu inglismaal, võiks kindlasti juurde tulla. see oleks hea PR jalkale ning selle fänlusele.

Kommentaar

Algselt postitas Jorgan

Pohlak laupäeval rääkis siis, et hetkel veel mitteametliku seisuga on plaanis 1500 (6*250) kroonine hooajapilet EM valiktsükli kodumängudele. Hooajapileteid müüakse mingi kindel kogus ja osa pileteid jäetakse ka üksikmüügiks senise süsteemi järgi.
                            minu arvates tuleks asjaga siduda ka kodused sõprusmängud, et need ei jääks nö \"vaeslapse\" rolli, kuid kui ka selliselt välja pakutud pilet ametlikuks saab, siis oleks see ikkagi suur samm edasi ning MM2010 valiktsükli eel müüakse hooajapiletid läbi juba poole päevaga:P

Kommentaar

see-suur-et on kellelgi infot, millal piletid müüki tulevad?
                              Money talks BS walks..

Kommentaar

Algselt postitas nööbik

see-suur-et on kellelgi infot, millal piletid müüki tulevad?
                                esiteks soovitaks ikka mängude kalendri ära oodata
                                vabamüüki tulevad piletid tavaliselt kuu enne mängu
                                klubide kaudu bronnimine käis vist kaks-kolm kuud enne
                                ja hooajapiletitest ei tea veel niikuinii keegi midagi
                                armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Working...
                                X