Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hooajapilet

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Hooajapilet\'

Võibolla arvan valesti vms aga mul tunne et EJL on sponsorite tallalakkujad.EJL elabki tänu sponsorite poolt eraldatud raha eest.Umbes a\'la:\"Tehke nii nagu me soovime,siis rahastame ka teid korralikult\".Pmst EJL pole suurt õigust midagi vastu öelda sponsoritele kuna kardetakse et jäävad neist ilma ja siis on rahaline kriis.Samas see loogiline kuna ega eestis pole neid ettevõtteid palju kes rahastaksid hea meelega meie jalgpalli ja igaüks kes vähegi rahaliselt toetab ,saab suureks jalgpalliliidu sõbraks ja saab oma sõna sekka öelda.Samas nõme olukord ikka kui piletisüsteemis jms valitseb sponsorite soovide käik,ollakse kõigega nõus mida nad soovivad(tallaalused)..Tahaks tõesti teada palju seal Elisas inimesi töötab..ei taha uskuda et mingi 2-3k...asi haiseb
    Bii a Old diivil ..::::::History Kurat::::::..

Kommentaar

Tegelikult on asi vägagi irooniline. Piletipaketid tehti selleks, et tõelised fännid saaksid kõikidele mängudele piletid k.a. mängule Inglismaaga ja ei tekiks olukorda, kus fännid kes käivad kõiki mänge vaatamas mõnele suurema publikuhuviga mängule ei pääse. Nüüd on aga olukord, kus EJL sponsorid elisa ja alecoq (kui kuulujuttudel tõepõhi all) hakkavad üle 3000 paketiga sisuliselt hangeldama. Sest mis muud see piletite jagamine kõikvõimalike tarbimismängude vahendusel ongi? Tasuta nad ju neid ära ei anna, SMS saatmine maksab ju ka midagi. Nii et osa EJL-le makstud rahadest teenivad nad piletitega hangeldades tagasi.
      Kokkuvõttes tekib olukord, kus fännid, kes JH-sse ei kuulu ei saa ikkagi endale pileteid kõikidele mängudele osta ja peavad lootma joppamisele mingites suvalistes tarbimismängudes. Kõige sitem olukord võib aga tekkida siis (tõsiselt loodan, et nii ei juhtu), kui suur hulk elisa ja alecoq vahendusel jagatavaid pileteid satub selliste \"fännide\" kätte, kes end ainult inglismaa vaatamiseks kohale veavad. Nii võib juhtuda, et kuigi piletid mängule Makedooniaga on kõik \"välja müüdud\", on staadion ikkagi pooltühi...

Kommentaar

Algselt postitas priity

Tegelikult on asi vägagi irooniline. Piletipaketid tehti selleks, et tõelised fännid saaksid kõikidele mängudele piletid k.a. mängule Inglismaaga ja ei tekiks olukorda, kus fännid kes käivad kõiki mänge vaatamas mõnele suurema publikuhuviga mängule ei pääse. Nüüd on aga olukord, kus EJL sponsorid elisa ja alecoq (kui kuulujuttudel tõepõhi all) hakkavad üle 3000 paketiga sisuliselt hangeldama. Sest mis muud see piletite jagamine kõikvõimalike tarbimismängude vahendusel ongi? Tasuta nad ju neid ära ei anna, SMS saatmine maksab ju ka midagi. Nii et osa EJL-le makstud rahadest teenivad nad piletitega hangeldades tagasi.
        Kokkuvõttes tekib olukord, kus fännid, kes JH-sse ei kuulu ei saa ikkagi endale pileteid kõikidele mängudele osta ja peavad lootma joppamisele mingites suvalistes tarbimismängudes. Kõige sitem olukord võib aga tekkida siis (tõsiselt loodan, et nii ei juhtu), kui suur hulk elisa ja alecoq vahendusel jagatavaid pileteid satub selliste \"fännide\" kätte, kes end ainult inglismaa vaatamiseks kohale veavad. Nii võib juhtuda, et kuigi piletid mängule Makedooniaga on kõik \"välja müüdud\", on staadion ikkagi pooltühi...
        Kõige sitem variant on nende nn \"sponsorpakettide\" juures see, kes üks krt ka ei tea, kes neid ostab ja palju neid edasi müüakse. Mis omakorda muudab jõustruktuuride elu põrguks enne Inglismaa ja Venemaa mängu.
        Jalgpallihaigla juhatuse liige

Kommentaar

Algselt postitas soxx

Võibolla arvan valesti vms aga mul tunne et EJL on sponsorite tallalakkujad.EJL elabki tänu sponsorite poolt eraldatud raha eest.Umbes a\'la:\"Tehke nii nagu me soovime,siis rahastame ka teid korralikult\".Pmst EJL pole suurt õigust midagi vastu öelda sponsoritele kuna kardetakse et jäävad neist ilma ja siis on rahaline kriis.Samas see loogiline kuna ega eestis pole neid ettevõtteid palju kes rahastaksid hea meelega meie jalgpalli ja igaüks kes vähegi rahaliselt toetab ,saab suureks jalgpalliliidu sõbraks ja saab oma sõna sekka öelda.Samas nõme olukord ikka kui piletisüsteemis jms valitseb sponsorite soovide käik,ollakse kõigega nõus mida nad soovivad(tallaalused)..Tahaks tõesti teada palju seal Elisas inimesi töötab..ei taha uskuda et mingi 2-3k...asi haiseb
          Naised saunas rääkisid, et kõik piletid, mis Elisast ja Alekokist üle jäid, eraldati Tühja Ja Tähja Tootmiskoondisele, kes pidavat need piletid oma katlamajas kütteks ära põletama

Tore on lugeda, milliseid fantastilisi järeldusi tehakse mingi mehe suvalise lause peale, mille peale ta ise ütleb ka, et on kuulujutt. Ma muidugi ei tea, äkki sellel ongi tõepõhi all, aga see tähendaks seda, et Elisa peaks hakkama tegema sadu ja sadu tarbijamänge. See on loogiline, et sponsorid saavad mingi osa piletipakettidest, see käib minu arust küllaltki loomulikuna EJL poolt pakutava motivatsioonipaketi juurde. Aga see, et sponsorid saavad nüüd 30% piletitest, on äärmiselt ebareaalne. Ja mida siis sponsorid veel EJLle ette on öelnud, mis ja kuidas teha tuleb? Ma kardan, et Alekok, kui vana kurjuse kants, on andnud käsu mitte panna 3-5 liigasse äärekohtunikke ka

Kui üldiselt sellest paketist rääkida, siis eks me näe, kuidas see reaalsuses toimub, aga esialgu tundub küll hea lahendus - kõik, kes tahavad ikkagi seda paketti, ilmselt ka saavad. Ja ma arvan, et see mees, kes ei taha ennast mingitel põhjustel Jalgpallihaigla ega mitte ühegi klubiga siduda, on lihtsalt ise süüdi. Kui sa ennast ikkagi jalgpallifänniks pead, siis võta kasvõi ühendust klubiga, mida toetad ja ma olen päris kindel, et selle paketi sealtkaudu ka saab.
          Jube Tige Kala

Kommentaar

eriti huvitav on asja juures muidugi see, et kui mingi nipiga kogu krempel \"välja müüakse\", siis need kes muidu oleksid läinud ka neile mängudele, kus staadion on pooltühi (või pooltäis, sõltuvalt kust kandist vaadata:P), ei pääse ka nendele mängudele.. kurb muidugi.
            BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx

eriti huvitav on asja juures muidugi see, et kui mingi nipiga kogu krempel \"välja müüakse\", siis need kes muidu oleksid läinud ka neile mängudele, kus staadion on pooltühi (või pooltäis, sõltuvalt kust kandist vaadata:P), ei pääse ka nendele mängudele.. kurb muidugi.
              pääsevad, lõtva. Kuna inglastele (ilmselt ka venelastele) müüakse nende 10% raudpolt maha (vist isegi nii, et lausa peab neile eraldama). Siis on selge, et juudiriigi kodanike ei saabu siia mingi nipiga nii palju ja teisi loomulikult ka. Ehk see müüakse siin hiljem ikkagi. Ja need, kes tahavad ühekaupa osta ongi plaksti statkal.
              14. september 2006, Tallinn

Kommentaar

krt. ma ju ütlesin, et läheb halvasti.. Kahju, muidugi et meie elu selline on. nüüd näevad jalgpalli ainult valed inimesed. kõik on läbi

Kommentaar

Algselt postitas soxx

nujah aga kui sponsoreid pole siis pole ka raha ju, kui pole raha siis ei saa jalgpalli arendada (kaasa arvatud staadionite ehitamine). seda et 3000 piletipaketti sponsoritele niisama anti ma ei usu. esiteks ma arvan et see arv on palju väiksem ja teiseks ma arvan et nad said lihtsalt eelisjärjekorras neid osta (kui tõesti nii palju neid läks). tasuta ei annaks keegi kurat 30% piletitest niisama ära. jalkaliidul jääks sel juhul 4,5 milli saamata ju aga kui vaadata palju nad sponsoritelt raha saavad siis sel juhul jalkaliit jääks kokkuvõttes rohkem kui kaotajaks kuna ma küll ei usu et sponsorid jalkaliidule 50 milli maksavad. aga see on ainult minu arvamus ja seda ei saa tõena võtta kuna ma ei tea neid numbreid palju sponsorid annavad raha ja palju neid pileteid tegelikult anti ja palju müüdi sponsoritele.

Kommentaar

Algselt postitas uvv

Algselt postitas elx

pääsevad, lõtva. Kuna inglastele (ilmselt ka venelastele) müüakse nende 10% raudpolt maha (vist isegi nii, et lausa peab neile eraldama). Siis on selge, et juudiriigi kodanike ei saabu siia mingi nipiga nii palju ja teisi loomulikult ka. Ehk see müüakse siin hiljem ikkagi. Ja need, kes tahavad ühekaupa osta ongi plaksti statkal.
                    Jah, aga kus kohal? Põhjatribüünil.

Pakettide plussiks on see, et igalühel on kindel koht järgmised 2 aastat ja mingit tõmblemist teistele kohtadele ei ole a la JH tribüünil 2 korda niipalju rahvast kui kohti.
                    Jalgpallihaigla juhatuse liige

Kommentaar

Algselt postitas priity

Nüüd on aga olukord, kus EJL sponsorid elisa ja alecoq (kui kuulujuttudel tõepõhi all) hakkavad üle 3000 paketiga sisuliselt hangeldama.

osad piletid lähevad oma töötajatele, kuigi see on väga väike hulk muidugi. iga töötaja saab tahtmise korral ainult kuni 2 paketti, mitte rohkem

Kommentaar

Algselt postitas Jansu

Algselt postitas priity

Nüüd on aga olukord, kus EJL sponsorid elisa ja alecoq (kui kuulujuttudel tõepõhi all) hakkavad üle 3000 paketiga sisuliselt hangeldama.

osad piletid lähevad oma töötajatele, kuigi see on väga väike hulk muidugi. iga töötaja saab tahtmise korral ainult kuni 2 paketti, mitte rohkem
                        No Elisas peaks ju töötama 1000 inimest küll.

Kaks korda 1000 on 2000.

Üldiselt ma ei usu ka seda juttu, et Elisa saab 3000 piletit.Vaevalt , et kõik töötajad on jalgpalli sõbrad. Need kes eriti jalgpalli ei vaata mu arust küll 1500 korraga pileti eest välja ei käi.
                        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Stinger
                          Pakettide plussiks on see, et igalühel on kindel koht järgmised 2 aastat ja mingit tõmblemist teistele kohtadele ei ole a la JH tribüünil 2 korda niipalju rahvast kui kohti.
                          see oli tegelikult üks asi mis mind huvitas - pakettidel on siis kohad peal?
                          BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx

Algselt postitas Stinger
                            Mina kujutan ette, et see pakettide värk näeb välja umbes nii, et paketi soetamine käib ikka piletilevi/piletimaailma kaudu ja broneerimisnimekirja alusel. Sisuliselt ostad sa tavalisi pileteid, aga kõigile 6\'le mängule korraga. Ja loogika ütleb, et kõiki pileteid ei pea ühele kohale ostma, vaid saab ka erinevatele kohtadele. oluline on, et piletipakett oleks broneeritud ja kõik 6 piletit korraga välja ostetud. Piletid ise on täiesti tavalised.
                            Närige pori !

Kommentaar

Algselt postitas elx

Algselt postitas Stinger
                              Kui oled koondise mängudel käinud siis oled ehk märganud et piletitel on kohad peale trükitud ja pakett koosneb piletitest.

Kommentaar

Algselt postitas Sillu

Algselt postitas elx

Algselt postitas Stinger
                                Mina kujutan ette, et see pakettide värk näeb välja umbes nii, et paketi soetamine käib ikka piletilevi/piletimaailma kaudu ja broneerimisnimekirja alusel. Sisuliselt ostad sa tavalisi pileteid, aga kõigile 6\'le mängule korraga. Ja loogika ütleb, et kõiki pileteid ei pea ühele kohale ostma, vaid saab ka erinevatele kohtadele. oluline on, et piletipakett oleks broneeritud ja kõik 6 piletit korraga välja ostetud. Piletid ise on täiesti tavalised.
                                jalgpallihaigla patsiendid saavad neid välja osta ainult dokumenti näidates ehk siis isikukoodi alusel......ma ei usu et nad hakkavad igale piletile erinevat istekohta kirjutama - mis mõttega? lihtsam ka kui terve paketil üks ja sama koht peal on.

Kommentaar

Working...
                                X