Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Makedoonia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Eesti - Makedoonia\'

Algselt postitas vincent

see välismaa taat, kes seal kaameraga ringi käis, on ka oma pildid lõpuks üles saanud:

http://www.euro2008journey.com/5.html
    mul istus kõrval trepipeal üks pilusilmne noormees, kes ronis aegajalt musta lina alla ja tegi ka jalgade peal seisva klikiaegse välimusega aparaadiga klõpsu. huvitav oleks teada, et kes ja miks ja kuhu jne.

Kommentaar

Üldmulje oli sitt jah.
      Meie mehed magasid liiga palju väljakul.
      Kui keegi juhtuski õigel positsioonil olema ja palli kätte saama, siis polnud selle
      palliga edasi midagi peale hakata, värav oli kaugel ja sööta polnud kellelegi.
      Kõik uimasid väljakul sihitult ringi ja keegi ei läinud palli valdavat mängijat toetama.
      Ja siis paar minutit enne lõppu hakatakse survet avaldama...
      Üle mõistuse!
      Kohe mängu alguses oleks tulnud tamp peale tõmmata ja vastane kaitsesse suruda.
      Kui olekski meile löödud, siis oleks tulnud pressinguga veel hullemeni jätkata.
      Aga nüüd on see jah ainult tagant järele tarkus...
      Närige pori !

Kommentaar

Algselt postitas ballack

raix värav ei tule ootamatult - väravat me just ootamegi
        vastaste värav tuleb kahjuks ootamatult

Kommentaar

Algselt postitas Raix

Kolm, neli..
          Oijah, siiamaani tuleb pisar püksi kui su esituse peale mõtlen. See peaaegu et neutraliseeris kaotusevalu. See ja paar õlut.
          Supplies!

Kommentaar

Algselt postitas sitys

Algselt postitas viki77

Algselt postitas sitys

Üks sitemaid mänge, mida ma otse staadionilt olen näinud. Kas keegi oli täna väljakul hea, ei olnud. Kas keegi oli täna väljakul rahuldav, Poom.
            Ülejäänud mängisid ilma võitluseta ja üldiselt ma eriti palju pärast tänast mängu ei imesta enam kah, miks 99% meie koondisalstest välisklubides pingil istuvad. Nõrgad on, sellepärast istuvadki!

Tõsiselt masendav on veel see, et paketina kõik piletid ette ostetud. Järgmise mängu jätaks üksikpiletite müügi puhul kindlasti vahele, puhtalt selle pärast, et need koondislased kes täna väljakul jooksid ei vääri seda minu teenitud raha.

Aga kas Kink või Purje vääriksid seda kohta rohkem, kui näitseks Terehhov või Viikmäe ma öelda ei oska, aga vaevalt. Kink ei saanud lõpus enam Venemaal duubliski mängida ja ega ta ka Levadias millegi erilisega pole silma hakanud. Purje hiilgas ühes mängus, lüües kaks väravat, algaja õnn.

Viikmäe ma aga pärast tänast mängu jätaksin Jelle asemel aga pikalt pingile, mitte ühtegi peapalli võitmist ja üleüldse pallile järelejooksmisest üksi ei piisa.

Kahju, et ma sellist mängu otse staadionil pidin nägema, oleks võinud selle asemel midagi targemat teha.

Jalgpallihaigla liige 37.

Kuule ära vingu nagu mingi eit kurat võtaks!!!!!!!!
            Tegemist on minu isikliku arvamusega ja vaidlemisele ei kuulu. Kui ei meeldi, siis pole kohustust lugeda. Sita mängu juures head nägu teha ma aga ei oska, kuid kui sulle eilse mängu juures kõik meeldis, siis mine otsi eilsed kangelased ülesse ja küsi autogrammi.
            Nägu vastustest järeldub olid enamus Eesti jalgpalli poolehoidjaid kolmapäevase mängu järel pehmelt öeldes hämmingus.

Jellelt tõepoolest esimene täielik häving(Venemaa mäng oli tööõnnetus). Mis sest, et seis oli vaid 0-1 mängupilt oli ju kümne aasta tagune ja poolehoidjad sellist saasta enam kodus näha ei taha.

Positiivse poole pealt niipalju, et vaevalt kodus teist mängu järjest sellist hävingut oodata on. Tõestada on oi-oi kui palju ja loodetavasti näidatakse Iisraeli vastu sarnast mängu mida me nägime mängus Lätakatega.

Kommentaar

Sain ka siis peale mängu esmakordselt peale mängu raali veerde. Kuna mängu on siin nii subjektiivselt kui ka objektiivselt juba analüüsitud, siis ma väga seda teemat ei puuduta (kuigi ma ei saa aru, kustotsast Sido ja Viikmäe äärmiselt koledaid mänge tegid, minu arvates olid küll antud hetkel omale kohale parim valik, aga see selleks). Millest siis tahtsin rääkida ehk mis mulle meeldis ja mis ilgelt pinda käis:

- meeldis väga jalgpallihaigla orkester, tase! Ilmselt kulub mõned mängud veel enne, kui kokkumäng laulukooriga korda saab, aga see on ainult aja küsimus. Loodan, et need mehed hakkavad igal mängul käima. Kui nüüd asja veel edendada, siis võiks meil olla ka mingi väga asjalik ruuporiga mees, kes annaks kogu tribüünile viisijupi kätte.

- ei meeldinud see, et vaatamata piletikohtadele ja n-ö kontrollile mitte just väga intelligentsete turvameeste poolt oli fännitribüün väga ülerahvastatud. Tellisime piraajadega 53 piletipaketti ja staadionile saabudes, ennäe imet - praktiliselt kõik meie kohad olid mingeid tegelasi juba täis asustatud. Ok, ma ise saan seal hakkama ka kitsamates oludes, aga meil on seal ka kenake hulk kenasid naisterahvaid, kes ei taha oma eksistentsi eest väga vägivaldselt võidelda. Ilmselt jah tuleb ise hakata veidi varem kohale tulema, aga teen ka ettepaneku, et igaüks võiks ikka omal tribüünil püsida, niikuinii oli tegelikult seekord juba kogu staadion kaasa elamas, mitte ainult otsatribüün.

- ei meeldinud absoluutselt tribüünidel suitsetamine. Ok, kunagi kui politsei otsustas oma kanget jõudu hakata näitama, siis toetasid ilmselt kõik fännid tribüünil suitsetamist kui lihtsalt vastuhakku oma võimupiire ületanud politseile. Asi toimis ja saime võimuorganitega sõpradeks. Praegu aga mind, kui mittesuitsetajat, häirib väga, kui mingi mees minu ees tossab ja veel suitsu ülespoole sisuliselt näkku puhub. Nagu eelmises punktis mainitud, on fännitribüünil päris palju naisi ja lapsi ka. 45 minutit pole üldiselt nii pikk aeg, et ilma suitsuta hakkama ei saaks, väga paljud tegelased käivad ka solidaarsusest vaheajal suitsu tegemas väljas. Arvestades seda, et sisuliselt on fännitribüünil suitsetamine vastuolus ka seadustega, teen ettepaneku solidaarselt seal suitsetamine lõpetada. Kuna mind ikka väga häiris see ja ma olen kindel, et ma polnud absoluutselt ainus, siis ausaltöeldes kui see asi jätkub, on ilmselt vajalik anda asjale ametlik käik ja ka fännitribüünil suitsetamine keelata.

- ei meeldinud absoluutselt makedoonlaste väravavaht, minu arust tuleks sellised mehed ka ära keelata!

Praegu kohe enam paugust rohkem meelde ei tule, ahjaa, kavasid tahaks küll jah saada, aga sellest teemast rääkis juba herr Raix.

Nii et siis 2. septembrini.
              Jube Tige Kala

Kommentaar

Nüüd see teema ka jukerdab!
                Bii a Old diivil ..::::::History Kurat::::::..

Kommentaar

Lappasn viimase mängu kava ja avastasin, et Noonik ja Markko kah suurelt pildis Ja Noonikul kaelas mingi kahtlane kollast värvi asjandus

Kommentaar

Algselt postitas vincent

see välismaa taat, kes seal kaameraga ringi käis, on ka oma pildid lõpuks üles saanud:

http://www.euro2008journey.com/5.html
                    head pildid mängust, proff vend

Mängust kah
                    Udu mängis isegi suht normaalselt, polekski temalt niipalju uskunud, aga see võis silma paista sellepärast, et teised mängisid ka nõrgalt. Igastahes lindpere võis küll palju ringi joosta ja tööd teha, aga kastis temast kasu polnud- ei osand ei ühe puutega lüüa, ega vastu võtta, et siis midagi mõistlikku teha. Vähemalt 2 korda sai udult normaalsesse positsiooni söödu aga mõlemal korral võttis palli ebaõnnestunult vastu ja kaotas selle.(1 poolajal, suht kaugel oli see fännitribüünist, aga tundus nii)
                    teever-neemelo paar töötab ikka veel hästi, peaks seda rohkem kasutama
                    raku jäi dimitrjevi varju minu arust, ehk sellepärast, et me olime rohkem kaitses ja seda dimitrjev oskab- taaskord imeilus esitus temalt- ei saa öelda, et keegi ei võidelnud platsil. Rünnakul ei teinud raku ka midagi peale ühe hea löögi ja ühe, mis läks mööda ja üle(2. poolaeg, neemelo söödust)
                    Sidorenkov oli mõttetu

Fännid olid tasemel, puhkpillid olid ülihead.
                    Ja ei saa midagi öelda-- EJL-i piletipaketi kampaania töötab- muidu ei oleks makedoonia mängul mingil juhul niipalju vaatajaid olnud

igastahes juute(huvitav kas neil tegelt mõni juut koondises ka on:S) me võidame, loodame, et opi on ka tagasi, sis võidame kohe suurelt

Kommentaar

Minu teada on orkestrimeestel piletipaketid olemas
                      poborsky@jalgpallihaigla.ee

Kommentaar

Working...
                      X