Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Horvaatia ja Makedoonia võõrsil

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tervitusi Balkanilt! Istume ansambliga Sarajevo kohalikus puhvetis ja naudime monusat ollet.
    Horvaatia mangupilt oli ypris masendav, loodame et Makedoonia vastu genereeritakse midagi mangu moodi.
    Joudu!!
    The other line moves faster.

Kommentaar

Täitsa minu mõtted. 100% nõus

Kommentaar

Palli äravõtmised (tackles):

Rooba-2 (esimesel poolajal-0; teisel poolajal-2)
        Kruglov-2 (esimesel poolajal-2; teisel poolajal-0)
        Stepanov-2 (esimesel poolajal-1; teisel poolajal-1)
        Piiroja-2 (esimesel poolajal-1; teisel poolajal-1)
        Allas-1 (esimesel poolajal-1; teisel poolajal-1)
        Rähn-5 (esimesel poolajal-5; teisel poolajal-0)
        Dmitrijev-1 (esimesel poolajal-1; teisel poolajal-0)
        Lindpere-0
        Kink-0
        Oper-2 (esimesel poolajal-1; teisel poolajal-1)

Löögid raamisse-0 (null)…
        Teisel poolajal (58.35-59.48 min.) horvid tegid 25 söötu järjest…

«Ei saa öelda, et jäime häbisse, võõrsil Horvaatiaga kaks väravat sisse lasta pole paha,» /c/ Oper
        Hit №1 2007 aastal !
        Tuleb meelde ühe Foorumi liige avaldamist, et meie noortekoondise peaeesmärgiks “ära kaota suure skooriga!”… : )

Algselt postitas Hogweed Vaata postitust
        mis sellest reimist viimasel mindil sisse pandi! ta viskas ainult audi ja rohkem pole palli saanud
        Reim ju tegi söötu (paremale äärele).
        EJL vist valmistab Reimi kasuks Suurt Kingitust-lahkumismängu Inglismaal.

Kommentaar

Sats1 - kas mängu parim oli Rähn?

Tegelikult oli päris kurb värk. Mängu ilusaim hetk oli Horvaatia teine värav, juba rünnaku algus üliilusa pika sööduga oli kaunis, löpp pani i'le punkti.

Eesti jalgpall on ikka üsna kurvas seisus, kui juba teist mängu järjest on mängu parim mees see, kes rabaleb köige rohkem, olemata eriline tehnikakunn. Selles suhtes, et noh kurb.
          Tehnilised oskused pole enam olulised, vöitja on see, kes jookseb ja rapsib.

Kommentaar

Sats,ära joo enam süütevedlikku.Tegelt ka
            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Eriti hirmus oli kontrast siis, kui peale Eesti mängu masendunult Islandi-Hispaania mängu vaatasin. "Suur jalgpalliriik" Island mängis. Jah, ma tean, et hispaanlasi oli vaid kümme, aga sellest hoolimata näitas Island sisu. Pall liikus, rünnakule mindi ka eduseisus.

Kummaline on, et viimasel ajal saad peale Eesti koondise mängu öelda, et see oli nüüd koondise kõige sitem mäng. Aga see kehtib alati ainult järgmise mänguni...

Kommentaar

Algselt postitas yheksa Vaata postitust
                Sats1 - kas mängu parim oli Rähn?
                Raske õelda kes oli koondises parimaks. Rähn ? Ta tegi esimesel poolajal 5 tackles ning ainult 2 söötu ette. Teisel poolajal ta tegi 0 tackle ning 4 söötu ette. Dmitrijev? Aga ta tegi mängus ainult 3 söötu ette ning 1 tackle.

Kommentaar

No kuulge, parim oli ikka vaieldamatult Londak. KÕIK söödud ettepoole! Tõsi, taklamise koha pealt on veel arenguruumi.
                  armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Järgmises mängus loe näiteks peapalle vms. Siis on Piiroja vöitja ja Kink kaotaja.
                    Vöi ei... Londak kaotab. Vist.

Veel vöiks lugeda seda, kes köige rohkem aute viskab. Siis võidaks arvatavasti Kruglov.
                    Valesööte vöid ka lugeda. Jälle Kruglov?

Aitäh.

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                      Õnneks on 27. november, siis saab MMi grupi teada.
                      Laupäeva öösel tuli mul sama küsimus, millal saab see õudus läbi millel nimeks EM kvalifikatsiooni 2008.
                      Oleks siis mingi perioodki olnud mängus, et ohhoo, päris hea. Ei. Ei olnud. Kui Viggo arvas, et mäng oli päris hea, siis ok, eks peatreener teab paremini.
                      Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

Kõvad iroonia vennad oelte küll mõnitades stasi.
                        Üldiselt jäi silma meie algkoosseisust naug me valmsituks inglismaaga mänguks. Miks oli vaja pikka ja aeglast kaitsvat poolikut imekiirete horvaatide vastu saata. Terve esimene poolaeg lihtsalt purjetati sealt läbi. Ning jällegi vana tõde. Juki suudab vaid äärel mängida.

Meie koondis on nagu vanurite punt kus esimene ideeon pall lihtsalt enda juurde ära saada mitte sellega rünnakule tormata. Ning meil on Kink ees ja me paneme õhupalle tema suunas? Absurdne. Sellist Roobat ma enam küll koondises näha ei tahaks. Isegi Reim saaks pädevamalt äärekaitses hakkama.

Jääb loota ainult, et inglastega mänguks ennistatakse Kostja koondisesse ning siis näeme ka keskväljal natukenegi loovust.

Kommentaar

Algselt postitas tank Vaata postitust
                          Kummaline on, et viimasel ajal saad peale Eesti koondise mängu öelda, et see oli nüüd koondise kõige sitem mäng. Aga see kehtib alati ainult järgmise mänguni...
                          Goesiga nii ei olnud :P. Mänguilu oli ju, ainult tulemust mitte. Ja tulemust pole praegugi. Kuigi jah, eks Jensenile tuleks ka veel aega anda oma formatsiooni sissetöötamiseks, kuid praegu ei paista siit midagi positiivset.
                          20 LEGEND

Kommentaar

Ma ei suuda ülehomset ära oodata. Miskipärast on mul ükskõik, mis tulemusega eestlased lõpetavad, peaasi, et platsil südikust ja võitlusvaimu näitavad. Ilus tulemus oleks vaid lisaboonus.

Niisamuti loodan ma, et mehed siiski saavad oma mängu käima. Eriti just rünnakule lülitumise ja mõtekate rünnaku lõppude suhtes.

Kommentaar

Aga kas keegi oskab öelda kelle või mille pärast see minutiline mälestusseisak enne Horvaatia mängu oli?
                              Kalkun lubas uurida välja mängu jooksul, aga mina seda küll tähele ei pannud et ta seda ka ütles.

Kommentaar

ei õelnud jah,aga ju see mingi ........ oli

Kommentaar

Working...
                                X