Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Viggo Jensen

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Sats1 Vaata postitust
    Kas enne kutselehe koostamist Viggole esitati EJL "must nimekiri"?

Kas selline nimekiri on olemas? Kas Sa oled sellist nimekirja näinud?
    Tundmatu - ehk mida mina ka tean

Kommentaar

Algselt postitas Tundmatu Vaata postitust
      Kas selline nimekiri on olemas??
      Ei tea.

Kas Sa oled sellist nimekirja näinud?
      Ei.

Kommentaar

mis TEGELIKULT juhtus 11. septembril 2001?
        LET'S ALL LAUGH AT RANGERS

Kommentaar

..kes tappis JFK?
          RummaBastards!

Kommentaar

kas maria leiab oma kunagise eluarmastuse veel ülesse?

läksin kambavaimuga kaasa

Kommentaar

Minu jaoks omab Pareiko ja Novikovi mainimine seda väärtust- et inimesed teaksid, et koondise treener on kaalunud potentsiaalselt parimaid mängumehi. Meeldiv oleks teada, et treener on valinud tõesti need parimad mängijad parimate seast. + tegelt need Novikovi pingijutud on asjatud. Ega U.Rooba pole ka olnud just viimased aastad väljakute tihe külastaja. Samas kaalutakse nii vähese praktikaga KAITSJA edutamist algkooseisu:S
              Kuid kuna hetkel meil reaalselt Novikov vist kuhugi konkreetselt ära ei mahuks + Pareikol pole ka võimalust Poomilt esinumbri koht ära võtta(poom ju taas saamas mängupraktikat), siis pole ka erilist probleemi Jenseni valikus.
              Konsa väljajäämine ehk on sellise kasvatava iseloomuga, mees võtab end ehk kokku ja hakkab ka realiseerima oma võimalusi

Kommentaar

Kas selline nimekiri on olemas? Kas Sa oled sellist nimekirja näinud?
                Ma olen näind. See on Tohlaku suures, mustas ja karvases märkmikus.

Kommentaar

Kas enne kutselehe koostamist Viggole esitati EJL "must nimekiri"?
                  Kordamine on tarkuse ema - saage oma foobiatest üle,kulla sõbrad. Kui muidu ei õnnestu,pöörduge perearsti poole.

Kommentaar

Algselt postitas Jaak Vaata postitust
                    Kordamine on tarkuse ema - saage oma foobiatest üle,kulla sõbrad. Kui muidu ei õnnestu,pöörduge perearsti poole.
                    Sa arvad, et EJL-u ametnikutel ei ole vastu Novikovi, Pareiko, Ratnikovi ning Shvetsi koondisse kutsumist ?

Kommentaar

Teever on hoogu sattunud. Viggo võiks kaaluda tema koondisse lülitamist.
                      Algselt postitas budulojus
                      kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Sa arvad, et EJL-u ametnikutel ei ole vastu Novikovi, Pareiko, Ratnikovi ning Shvetsi koondisse kutsumist ?
                        See ju kõigile selge et enne mänge on EJL-s ametnikude koosolek kus otsustatakse kes saab koondisesse ja kes mitte. Ja kuna need ametnikud on Flora ruumides ja paljud neist ametnikest teevad ka Floras tööd siis on ju selge miks Novikovi ja Pareikot ei taheta. Nad kõik on mustas märkmikus ja seda kontrollivad EJL-u ametnikud.

Kommentaar

Algselt postitas käbi Vaata postitust
                          Mind hakkas huvitama, kes sinna nimekirja täpselt kuuluvad? Kas see nimeki on kirjutatud salatindiga paberile või piimaga? Mille pärast Kink sealt nimekirjast kustutati, kas Levada maksab jalgpalliliidule? Kuidas Vassiljev koondisesse saand on? Palju levada maksab EJLle?
                          See oli täitsa tõsiselt mõeldud küsimus Sats1. Palju Levada on maksnud EJL ametnikele kas sina tead öelda? Palju peavad Novikov ja Pareiko maksma et nimekirjast maha saada või kui palju nad paremini mängima peavad hakkama?

Kommentaar

Ma saan aru, et on raske suureks kasvada ja külma sõja teemalised spioonifilmid ei taha meelest minna, aga ürita ennast kokku võtta.

Kommentaar

Ei ole mingit põhjust seda arvata. Või sul on vastupidiseid fakte? Just nimelt fakte tahaks kuulda/näha,mitte arvamust.

Olen nõus,et Pareiko võiks oma võimaluse Tomski eest näidatud mängude põhjal saada.Samas on ta karjääri jooksul,peale oma õnnetut Leeduga mängu Valgas, saatnud ise välja niipalju segaseid sõnumeid oma soovi kohta koondises mängida,et mina ka ei tea,kas ta seda tegelt tahab või ei. Ja fakt on see,et kolmandaks numbriks pole 31-aastast meest mõtet Siberist koondise juurde lennutada.

Shvets ja Novikov pole juba aastaid absoluutselt mitte kui midagi suutnud näidata,mille põhjal oleks alust neid koondisse kutsuda.Venemaal esiliigas klubist klubisse jooksmine ja seal episoodiliselt platsile saamine just kuigi suur edukuse märk ei ole.

Ratnikov,olen nõus, võiks koondise kandidaatide ringi kuuluda.Ja usun,et kui ta stabiilselt sel hooajal Rumeenias mängida saab, siis Viggo ta koondisse ka kutsub.

Kommentaar

ma usun ja loodan et viggo on esimene iseseisev treener ja kutsub ratnikovi kui vaja, Sats1 aitab ehk nüüd

Kommentaar

Working...
                                X