Krt tõesti võiks Viikmäe asemel kedagi teist proovida sest suur tõenäosus on see et sellest vennast pole sittagi kasu.Parem juba kellegile noorele anda võimalus või sis kutsuda Neemelo kes muidugi viimasel ajal suht vähe mängida saanud aga arvan et Viikmäel on veel vähem mängu praktikat.Eks pakkuge keda võiks selle andetu venna asemel koondises proovida.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
armeenia eesti
Collapse
X
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustnojah Neemelo on ka paras õnnetus aga pikk vähemalt. krt mängu lõpus võiks tast isegi kasu olla ju.
Kommentaar
-
Algselt postitas pedroKas Vosko üldse on mänginud viimasel ajal kuskil?
Kui ei, siis on ainus oht Armeenia vastu Zenjov.
Varem olen rääkinud, et miks on koondises mängupraktikata Zahovaiko, aga praegu on ju mees mänginud küll. Miks nüüd siis teda ei võetud?!?
Enne, kui oli vigastatud väga pikalt ja ei mänginud üldse, siis võeti koondisesse. Nüüd mängib pidevalt hästi ja on tahtmist täis Flora eest, aga ei võetud. Arusaamatu.
Anierist ja Ojamaast pole mõtet rääkidagi. Rüütli laseb enne Viikmäel veel 3 aastat koondises uimerdada, kui kutsub need kaks A-koondisesse.
Anier käib testimas Itaalia Serie A ja Serie B klubides, Ojamaa lööb Inglismaal väravaid nii akadeemia kui reservide eest. Kumbki aga ei ole isegi kandidaatide seas. Olen küll kaua aega juba sama juttu rääkinud, aga saagem aru, et Anier saab sel aastal 19 ja Ojamaa 18 - varsti oleks aeg neid proovima hakata. Meie koondis pole nii tugev, et sellised mängijad ei peaks võimalust saama.
See on muidugi minu arvamus.Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustvot jah meie mehed ei mängi sellistes tippliigades kus oleks ilma kohale minematagi ülevaade..aga samas mängudest tehakse ju ülekandeid...neid vaadates on ka võimalik aimu saada mängija hetkevormist.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustNeemelo ,Saagi ,Zenjovi paneksin ma samuti kõrgemale norras mängivast seltskonnast.
Kommentaar
-
Üldiselt ma pedro postitustega eriti nõustuma pole kippunud, aga viimane post on küll asjakohane. Tuleb võtta hetkel kõige tugevamad 18 mängijat ja need peaks moodustama koondise. Mitu kuud tagasi peetud kohtumised siin küll arvesse ei tohi tulla.
Praegusest koondisest jätaks välja kindlasti Voskoboinikovi. Kas meil on tõesti nii vilets seis ründajatega, et peame kasutama Venemaa 3. liigas palgal olevat pallurit, kes ei saa mängidagi?
Kuna Saag ja Viikmäe on ka koondises, siis on tõesti päris hull olukord meil ründeteravikuga. Praeguses seisus oleks Neemelo küll võinud vabalt koondisesse kutsuda."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
(Nädal aega tagasi)
Kuigi Londak tegi imemängu viimases valikkohtumises Türgiga (0:0), põhjendas Rüütli tema väljajäämist vigastusest tingitud vähese treenitusega. «Eelistan pallureid, kes saavad pidevalt treenida või mängida,» selgitas Rüütli.
Ja samal ajal on koondis täis mehi, kes pole pikka aega mängupraktikat saanud (a la Voskoboinikov praegu ja tipp oli muidugi Konsa kutsumine koondisesse). Selline kahepalgeline pasa ajamine Rüütli poolt hakkab tõsiselt närvidele käima. Rääkigu nagu asjad on- heas vormis olnud Post ei saa koondisesse, sest Rüütli meelest ei sobinud ta mänguskeemi. Selge ja arusaadav põhjendus. Sellist suhtumist tahaks rohkem näha!
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitust(Nädal aega tagasi)
Kuigi Londak tegi imemängu viimases valikkohtumises Türgiga (0:0), põhjendas Rüütli tema väljajäämist vigastusest tingitud vähese treenitusega. «Eelistan pallureid, kes saavad pidevalt treenida või mängida,» selgitas Rüütli.
Ja samal ajal on koondis täis mehi, kes pole pikka aega mängupraktikat saanud (a la Voskoboinikov praegu ja tipp oli muidugi Konsa kutsumine koondisesse). Selline kahepalgeline pasa ajamine Rüütli poolt hakkab tõsiselt närvidele käima. Rääkigu nagu asjad on- heas vormis olnud Post ei saa koondisesse, sest Rüütli meelest ei sobinud ta mänguskeemi. Selge ja arusaadav põhjendus. Sellist suhtumist tahaks rohkem näha!
Kommentaar
-
kui ikka armeenia vastu tulemust ei tule siis tuleks mees vaibale kutsuda.aga samas ei usu mina et juhtuks nii et koondisest lastakse mees lahti aga klubisse jääb.on ju tegemist ühe ja sama organisatsiooniga ja kus on vaid üks diktaatorMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar