Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hispaania-Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kommentaar

Naljatledes võib küsida, kui palju eestlasi siin samas Maarjamaal oma jalgpallikoondise trenne vaatavad?

Kommentaar

Algselt postitas Pes Vaata postitust
        no tuleb suur võit, eesti võidab 5:0 pakun
        minu meelest väga realistlik ennustus
        No jääme ikka reaalsuse piiridesse aga kui nii peaks minema saad aasta õllevaru minu poolt kui muidugi vanus lubab
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
          No jääme ikka reaalsuse piiridesse aga kui nii peaks minema saad aasta õllevaru minu poolt kui muidugi vanus lubab

haha, ja juhul kui vanus ei luba võid talle alkoholivaba õlle osta..(kuigi see juua ei kannata.)

aga seisuks pakun siiski 2:1 Hispaaniale(kusjuures hispaania lööb võiduvärava alles mingi 89-90 min)
          http://www.youtube.com/watch?v=Fd5DD_UYlsg
          Klavani debüüt Meistrite liigas!

Kommentaar

mina ei tea, aga see et meile vene tõlk anti ajab minul küll maksa üle kopsu ja meele mustaks.. Mis siis et pooled on meil "Eesti venelased" koondises.

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
              mina ei tea, aga see et meile vene tõlk anti ajab minul küll maksa üle kopsu ja meele mustaks.. Mis siis et pooled on meil "Eesti venelased" koondises.
              kuule , noo nendel "Eesti venelastel" on kõigil eesti keel suus..
              väljaarvatud vb zenjovil.
              tõsi, see vene keele tõlk oli solvav.

aga muidu postimehe andmetel vaatas eesti koondise treeningut lausa 7000-8000 pealtvaatjat
              http://www.youtube.com/watch?v=Fd5DD_UYlsg
              Klavani debüüt Meistrite liigas!

Kommentaar

1.Liverpool
                2.Man.City
                3.Chelsea
                4.Aston Villa
                5.Manu
                6.Everton
                7.Arsenal
                8.Bolton
                9.Sunderland
                10.Tottenham
                11.Fulham.
                12.Stoke
                13.Wolves
                14.Wigan
                15.Hull
                16.Portsmouth
                17.Burnley
                18.West Ham
                19.Blackburn
                20.Birmingham
                Oot, mis sa selle reaalsuse piiri kohta kirjutasid?

Kommentaar

Algselt postitas stark Vaata postitust
                  väljaarvatud vb zenjovil.
                  tõsi, see vene keele tõlk oli solvav.

Zenjovil ei tohiks küll mingit keeleprobleemi olla nii palju kui mina tean. Pärnu poiss kah, nii et...

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
                    Zenjovil ei tohiks küll mingit keeleprobleemi olla
                    Kinnitan fakti.
                    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Nonii, läheb traditsiooniliseks bettimiseks. Mina pakun 5-3 Hispaaniale. Pakkuge kõik. Pärast Martin teeb kokkuvõtted.

Kommentaar

kui nüüd päriselt seisu pakkuda siis äkki tuleb kinnisem mäng ja 2:0 Hispaaniale, Eesti saab super võimaluse, kuid ei kasuta seda kahjuks ära..

Kommentaar

31.08.09: Nõmme Kalju jalgpallur Ingemar Teever vigastas eelmisel nädalavahetusel basseini hüpates kaela ning praegu taastub operatsioonist ja viibib haiglas.

09.09.09: Kas Eesti jalgpallurid ei peaks päev enne kohtumist valitseva Euroopa meistriga veemõnude nautimise asemel hoopis näiteks siseküljesöötu harjutama? Vastus kõlab, et kindlasti mitte, sest just lustlik tšillimine basseinis – Tarmo Kink demonstreeris eeskujulikku vettehüpete tehnikat – sobis läbiväntsutatud vutimeestele kui rusikas silmaauku.

jajah.

Kommentaar

Triobet:
                            Hispaania-Eesti jalgpalli MM valikmängu koefitsiendid kolmapäevaks on Eesti 40.00, viik 12.00 ja Hispaania 1.03.

40!!1111, kõik panustama

Kommentaar

Mis algkoosseis on?Õhtulehes oli eeldatavas kooseisus Alo asemel Rähn ja Vosko asemel Kink???

Kommentaar

need eesti suplused said siis kuuldavasti ka hispaania kuulsaima spordilehe esikaanele.

Kommentaar

Working...
                                X