Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Armeenia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas metssiga Vaata postitust
    nojah aga kas hispaania mängib pikka palli tema peale ette? kas hispaanial ei toeta rynnakuid väga loov keskväli? kas hispaania ei hoia enamuse ajast palli?...kysi samu asju eesti koondise kohta,vasta neile ja siis mõtle millist tyypi ryndajat me oleme sunnitud kasutama.....
    Tuleb üritada, siiski talle jooksupeale sööta.
    Me saa ju mõelda nii, et me oleme liiga sitad, et oma hetke parimat ründajat mängida.

Kommentaar

selles on sul õigus. olen täiesti selle poolt et kui mängime kahe ründajaga siis peab olema üks neist zenjov. ühega siis on asjad vähe teised.kõik oleneb siiski meeskonna huvidest. ma lihtsalt mainin et me ei tea seda öelda, kui zenjov oleks alustanud,kas siis oleks ta ka värava löönud. pigem arvan et ei oleks.nii et sellesmõttes ju plaan toimis.

Kommentaar

Ei ole kahtluse all v?

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust

Ei ole kahtluse all v?
          aprillinali imo...

Kommentaar

Lõuahaagiga ähvardamine polnud veel kõik. "Üks Armeenia mängija soovis minuga sugulisse vahekorda astuda. Kõik nad koos ähvardasid, mis kõik meiega Armeenias juhtub, kui loos meid järgmine kord kokku viib," rääkis Pohlak.

Päeva nael! Made my day.

Ilusat aprillipäeva kõigile siis.

Kommentaar

Teistpidi on ka selles oma loogika, et Zenjovi algul pingile jättes on Rüütlil vajaduse korral üks trump siiski varuks. See pole mõeldud halvustavalt, aga vaevalt suudaksid Vosko või veel vähem Viikmäe pingilt sekkudes sama palju lisada. Armeenlaste stiili ja eelmist mängu arvestades peaks teisel poolajal mänguseisust sõltumata vasturünnakute variante üsna arvestatavalt tekkima, aga vahetusest väsinud kaitsjate vastu tulles löövad kiire mehe plussid suurema ja jõulisema omadest enamasti paremini välja. Võtmeküsimus on pigem see, kui hästi ääred ja poolik suudavad mängu alguses rünnakut toetada. Jerevanis said nii Vassiljev, Kink kui ka Lindpere sellega üpris hästi hakkama, koduplatsil loodetavasti veel julgemalt.
              armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

viimäe ei suuda kyll sekkudes midagi peale segaduse ja möödalöökide lisada. tal on nägu juba enne sihuke peas et kohe löön mööda ja mind ennast vapsjee ei koti....

Kommentaar

üle pika aja üks hea aprillinali kuskil lehes (kui see ikka nali on )... aga pohlak peaks igaks juhuks oma karvase vesti siiski ära peitma matši ajaks, sest kaukaaslastele see võib tõesti kuidagi seksiga seostuda...

Kommentaar

loodame et "teeme armeeniale ära" aprillinali polnud.
                    LFC

Kommentaar

Algselt postitas El President Vaata postitust
                      üle pika aja üks hea aprillinali kuskil lehes (kui see ikka nali on )... aga pohlak peaks igaks juhuks oma karvase vesti siiski ära peitma matši ajaks, sest kaukaaslastele see võib tõesti kuidagi seksiga seostuda...
                      Need kitsenikkujad jah ei pruugi sellest vestist õigesti arus saada.

Kommentaar

Tänud, et tuju heaks tegite

Kommentaar

Pole näinud seda küsimust kusagil - palju Armeenia fänne tulekul on?

Kommentaar

200-300 nagu ma lugenud olen.

Kommentaar

ERR-i otseülekanded netis- kell 19-20 Klassikaraadio sünnipäevakontsert

et kas täna näeb siis mängu või näeb ainult 1. poolaega või mis?
                              Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
                                Lõuahaagiga ähvardamine polnud veel kõik. "Üks Armeenia mängija soovis minuga sugulisse vahekorda astuda. Kõik nad koos ähvardasid, mis kõik meiega Armeenias juhtub, kui loos meid järgmine kord kokku viib," rääkis Pohlak.

Päeva nael! Made my day.

Ilusat aprillipäeva kõigile siis.
                                A miks sa arvad, et see nali on? Ma pakun, et mägedepoegadest vöib igasugu käitumist oodata.

Kommentaar

Working...
                                X