Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mannetult vähe publikut oli. See uus turundusosakond n vist mõeldud kohatäiteks. Näiteks oleks võinud Jalka vahele panna tasuta pileteid, kindlasti oleks rahvast rohkem olnud. Lääne - ja Põhjatribüün olid ju täiesti tühjad.
Teised peavad ostma 150.- eest pileti ja sina saad jalka vahelt tasuta piletid Jalkale peaks siis hinda juurde panema, muidu ei saa JL üldse raha.
Teised peavad ostma 150.- eest pileti ja sina saad jalka vahelt tasuta piletid Jalkale peaks siis hinda juurde panema, muidu ei saa JL üldse raha.
Lisada esikaanele näiteks, et Jalka vahelt on võimalik leida Eesti - Ekvatoriaal Guinea piletid ning teha veitsa suurem tiraaž. Ma olen kindel, et siis ostetaks Jalkat ka rohkem. See on eriti masendav, kui sellisele tähtsale tähtpäevale tuleb ainult 2000 inimest.
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
mäng mänguks, vähemalt reim sai kenasti ära saadetud.
aga palju tähelepanuväärsem oli mängukava, kus sissejuhatuses kiideti töömehi, kes vaatamata talvistele oludele on suutnud mänguväljaku mängitavaks seada
How do you make a Gunners fan run?
Build a job centre!
No see, et kavadesse jäetakse eelmise kava osasid on juba täiesti igapäevaseks muutunud, mingis kavas oli vastaste nimekirja juures vale riigi nimi. mängus türgiga oli türgi treeneri pilt vale. Pole vist ühtegi kava, kus eelmiset kavast infot sees oleks.
See oli siiski Armeenia mängu brošüür. Peatreeneriks oli märgitud Fatih Terim, pildil oli Jan Poulsen, tegelikult oli hoopis mingi kolmas vend peatreeneriks.
Laske mind maha, aga minuarust oli suht juust vastane.. tra ma võin sõita 99eek Linda Linega Soome ja vaadata seal ka neegreid.. tra see polnud mingi meeskond.. oleks siis võinud kohtla- järve 93 meeskonna võtta, seal ka üks neeger.
Laske mind maha, aga minuarust oli suht juust vastane.. tra ma võin sõita 99eek Linda Linega Soome ja vaadata seal ka neegreid.. tra see polnud mingi meeskond.. oleks siis võinud kohtla- järve 93 meeskonna võtta, seal ka üks neeger.
Mis imestaare sa siis näha lootsid? Neil seal elanikke umbes nagu Tallinnas.
Ekvatoriaal-Andorra...
Kommentaar