Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Bosnia-Hertsegoviina

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas norsk Vaata postitust
    Ei hoiata sind keegi. Tribüünil on kohati säilinud suitsetamist lubavad kleepsud.
    no siis on seadusevastane see korraldus. ma saan aru et klubis-pubis ostan enne pileti ja mul on valida kus ruumis olla või siis suitsetajatel eraldi ruum alati, kuid mida teha siis kui staadionil täismaja ja kõik peavad oma kohal istuma ja kohta vahetada on võimatu?

kinos-teatris on ju suitsetamine keelatud või istutakse ka tobid ees?
    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

täiskasvanud meesterahvas tunneb natukene suitsulõhna ja juba hakkab minestama ??????

Kommentaar

Algselt postitas olll Vaata postitust
        täiskasvanud meesterahvas tunneb natukene suitsulõhna ja juba hakkab minestama ??????
        küsiks vastu- seadused on täitmiseks või eiramiseks?

minu poolt püstitatud küsimus on põhimõtteline, mitte isiklikus plaanis. mul suva. mõni aeg tagasi suitsetati ja ka ise sai suitsetatud, mind ei häiri see niivõrd. kuid küsimus on seaduslikkuses.
        Catalunya is not Spain!

Kommentaar

See on muidugi pigem harv juhus, aga on inimesi, kes on sigaretisuitsu suhtes väga tundlikud, isegi allergilised.
          "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

selles valguses - kas Lauluväljakul peaks tohtima suitsetada ?
            Õllesummerid , rock-kontserdid ...
            alati ka palju lapsi kohapeal ...

Kommentaar

No küsime siis lihtsamalt - miks on üldse inimestel suitsetada vaja?

Kommentaar

Iga asi omas kohas. Näiteks kontserdil lava ees suure massi sees kindlasti mitte. Väga närvi ajavad need purjus tropid, kes rokk-kontserdil rahva hulgas kitsal alal pläru ette panevad. Aga see on juba iga inimese enda südametunnistuse asi.
                "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

kui see suitsetamine segab mittesuitsetajal kontserdi jälgimist ja tal pole alternatiivi kohavaliku suhtes, siis peaks olema kindlasti keelatud.
                  lisaks on seadus ju püstitatud nõnda, et esmakohal on ikkagi mittesuitsetajate huvide kaitsmine. suitsetamine on ju avalikes kohtades seadusega keelatud. lubatud on selleks ettenähtud aladel.
                  Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Tervitan seda tüüpi ka, kes leinaseisaku ajal karjus Eesti. Hästi tehtud.

See oli fännisektorisse eksinud umbjoobes kossufänn...aga ta peksti päris kiiresti minema...

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                      küsiks vastu- seadused on täitmiseks või eiramiseks?

minu poolt püstitatud küsimus on põhimõtteline, mitte isiklikus plaanis. mul suva. mõni aeg tagasi suitsetati ja ka ise sai suitsetatud, mind ei häiri see niivõrd. kuid küsimus on seaduslikkuses.
                      ma ei ole jurist - vabandan
                      kas jalgpalliareenil ja Lauluväljakul on suitsetamise osas eraldi reeglid - vabaõhuteatrid ju mõlemad ?

Kommentaar

ma ei ole jurist - vabandan
                        kas jalgpalliareenil ja Lauluväljakul on suitsetamise osas eraldi reeglid - vabaõhuteatrid ju mõlemad ?
                        pole vaja vabandada, ka mina pole jurist. kuid siin foorumis kindlasti on juriste ja teadjamaid. niipalju tean, et seaduse mittetundmine ei vabanda välja seadust rikkudes
                        Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                          pole vaja vabandada, ka mina pole jurist. kuid siin foorumis kindlasti on juriste ja teadjamaid. niipalju tean, et seaduse mittetundmine ei vabanda välja seadust rikkudes
                          ok - kui siin on juriste las nad teevad siis selgeks mis neid kahte kultuuriobjekti suitsetamise lubavuse koha pealt eristab
                          ma ise olen väga harv suitsetaja - Lillekülas olen seda küll teinud , ei salga
                          saan väga hästi ka ilma hakkama
                          lihtsalt tundub olema täielik pseudoprobleem

Kommentaar

ja veel üks kummaline postitus tuli meelde
                            et kui bosniakid pea terve mängu hüppavad ja kargavad - siis on see lahe
                            ( loomulikult on !!!)
                            aga kui fännisektoris püsti tõustakse - siis mingid isendid ei saa mängu jälgida ??
                            mis see on - jälle kadakasakslus tagasi - kõik teised on paremad kui meie ?

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
                              Aastaid suudeti suitsumehi tolereerida, nüüdne aeg, kus kõikvõimalike keeldude-käskude-piirangute ajupesu on nakkushaigusena laialt levinud, on ninakirtsutajad teema üles tõstnud.
                              Mine ravile!
                              Kui üks keskealine nn. esifänn, kes veab noori fänne enda järgi nagu sitt kärbseid ligi meelitab, kaasa elamise asemel ainult suitsu kimub tribüünil siis millist kaasa elamist sa tema jüngritelt ootad? Ta on ju "arvamusliider" siin foorumiski ja pisikesed jüngrid vahivad suu lahti mida härra ütleb.
                              Saa üle oma krdi tibla ja muudest foobiatest juba!
                              Ise suitsetan ka aga 45 minutit suudan ikka ilma olla, et koondisele kaasa elada
                              INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Marcello, mis kuradi seost sa siis tõmbad suitsutegemise ja kaasaelamise vahel? Et üks peab välistama teist või?
                                Rahunege maha, nii suitsumehed kui mittesuitsetajad.

Kommentaar

Working...
                                X