Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Bosnia-Hertsegoviina

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

[ot ja mõttetu mölin]

Ei taha hakata nüüd öelda kuida last peaks kasvatama, aga suitsu sisse hingamine on vaat et ohtlikum ise tegemine ja kui lapsest peale peab taluma siis ei tea mis kopsudest nii alles jääb.

[/ot ja mõttetu mölin]

Kommentaar

No las igaüks kasvatab oma last nii nagu soovib, aga kui keegi tuleb oma lapsega ja ei soovi vingu sisse hingata siis peab nahhui tõmbama?

Ja siinkohal ei süüdista Sen-i ega Kerti, vaid jalkaliitu kes sellist rõvedust ära ei keela

Kommentaar

Algselt postitas Alarikh Vaata postitust

Ainuke ilus asi oli algus suure lippuga. Muidu miskipärast just eile olid väga pettunud. Võibolla sellepärast et bosnialased olid lihtsalt suurepärased.
        Teil oli see suur Eesti koondise särk ka valet pidi muide.

/Kui ma ülevalt alla vaatasin, oli ta igatahes külili. Ilmselt siis jagati matsu ja võeti õigesti kätte või midagi.

Kommentaar

Algselt postitas Raiko Vaata postitust
          Teil oli see suur Eesti koondise särk ka valet pidi muide.
          Ma ei tea kust otsast sa vaatasid aga mina näen, et särk on õiget pidi.

FC Flora

Kommentaar

Algselt postitas alx Vaata postitust
            Lisaks veel see, et tagumised töllid hakkavad mölisema, et "istu maha ma ei näe s..tagi" (fännitribüünil). Kas kuskil on öeldud, et ma pean istuma?
            Aga ole siis mees ja ütle neile, et nad on fännisektoris ning SIIN SEISTAKSE PÜSTI! Vingumine ei aita, pane oma sõna maksma!
            Jalgpallihaigla liige

Kommentaar

Jõudsin ka koju!

Võin olla küll see mees, kes all hüppab ja kargab ja ette näitab, mida tegema peab! Aga mingi koordineeritus peaks pillimeestega ikkagi olema... äkki nad nõus kah seal all hoopis olema?

Muidugi oleks paar abilist teretulnud ning võiks vihjata, kuismoodi ma sinna lisatribüünide ette saan, kui mul seesugust piletit pole? küsin jalka liidult, ehk lubavad niisama minna?

Mängust: I poolaeg vaatasin täpselt bosnialaste kõrvalt - oli vahva küll, paari matsiga püüdsime neid üle laulda, välja küll ei tulnud. (siinkohal tervitaks ühe kaasfänni ema, kes julgelt kõik laulud kaasa laulis, ajal mil poeg üsna vakka passis). Noh, rünnata me ei oska, aga tegelikult sööta juba oskame, et ei mängu ennast ühte nurka enam nii tihti kinni kui vanasti. ainus probleem on, et jookseb ainult palliga mees, teised vahivad tühja (v.a Kruglov, täitsa meeldima hakkab seal tiival, kaitsjana oli ennevanasti täitsa saabas). näiteks seinasööte ei teinud me vist üldse? II poolaeg olin fännika kohal, taas üks vähestest, kes hüüdis. Paar tonti mu kõrval irvitasid mu üle (tõsi, korra läksid sõnad saatuse sepal sassi). Ütleme nii, et viimasel kolmandikul oli meil palliga mees vblla et kümme korda kogu mängu jooksul. Maast läbisööte jooksule ei tehta meil kah üldse.

Aga mis seal ikka, belgia mängul kohtume ja näis, kas siis saan kuidagi moodu sinna alla(mängu sealt on muidugi raske vaadata) ja ähk antakse luba seal mõne abilisega vehkida veits.

Kommentaar

Huumor ruudus, mis siin foorumis toimub.
                Imetletakse bosnia fänne silmad peast ja siis kukutakse tubakateemast jahuma. Kui kusagil bosnia vutifoorumis sellist teemat tõstataksite, saadetakse teid otse kusagile pimedasse ja haisvasse sajatustega "jebim tvoe materi".
                Mõtelge enne kui fännisektorisse paketi-piletid soetate.
                Kui ikkagi otsustate, siis kohanege sektori reeglite järgi, mitte ärge suruge peale omi.
                Pole tolerantsipuudulikkuses vaevlevemat seltskonda, kui uue territooriumi hõivamisega tegelevad antitubakaäärmuslased.
                Propageerige omi vaateid mujal, siin foorumis ootaks ikka vutijuttu.

Kommentaar

Algselt postitas nonoh Vaata postitust
                  Jõudsin ka koju!

Võin olla küll see mees, kes all hüppab ja kargab ja ette näitab, mida tegema peab! Aga mingi koordineeritus peaks pillimeestega ikkagi olema... äkki nad nõus kah seal all hoopis olema?

Muidugi oleks paar abilist teretulnud ning võiks vihjata, kuismoodi ma sinna lisatribüünide ette saan, kui mul seesugust piletit pole? küsin jalka liidult, ehk lubavad niisama minna?

Mängust: I poolaeg vaatasin täpselt bosnialaste kõrvalt - oli vahva küll, paari matsiga püüdsime neid üle laulda, välja küll ei tulnud. (siinkohal tervitaks ühe kaasfänni ema, kes julgelt kõik laulud kaasa laulis, ajal mil poeg üsna vakka passis). Noh, rünnata me ei oska, aga tegelikult sööta juba oskame, et ei mängu ennast ühte nurka enam nii tihti kinni kui vanasti. ainus probleem on, et jookseb ainult palliga mees, teised vahivad tühja (v.a Kruglov, täitsa meeldima hakkab seal tiival, kaitsjana oli ennevanasti täitsa saabas). näiteks seinasööte ei teinud me vist üldse? II poolaeg olin fännika kohal, taas üks vähestest, kes hüüdis. Paar tonti mu kõrval irvitasid mu üle (tõsi, korra läksid sõnad saatuse sepal sassi). Ütleme nii, et viimasel kolmandikul oli meil palliga mees vblla et kümme korda kogu mängu jooksul. Maast läbisööte jooksule ei tehta meil kah üldse.

Aga mis seal ikka, belgia mängul kohtume ja näis, kas siis saan kuidagi moodu sinna alla(mängu sealt on muidugi raske vaadata) ja ähk antakse luba seal mõne abilisega vehkida veits.
                  Ega sa juhuslikult ei istunud algul küljetribüünil, Bosnia varumeeste taga?

Kommentaar

Algselt postitas nonoh Vaata postitust
                    Jõudsin ka koju!

Oled ikka kaineks saanud?
                    Jalgpallihaigla liige

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust

Pole tolerantsipuudulikkuses vaevlevemat seltskonda, kui uue territooriumi hõivamisega tegelevad antitubakaäärmuslased.
                      Propageerige omi vaateid mujal, siin foorumis ootaks ikka vutijuttu.
                      Sina oled ju küll see foorumitegelane kes siin koguaeg vutijuttu ajab!
                      Asi polegi tubakas (jah jalkaliit võiks selle tegelt ära keelata) vaid selles, et "esifännid" ainult sellega tegelevadki. Keegi võiks midagi ette võtta ja asja rohkem organiseerida, ei saa nii, et tuuakse teiste piletitega sinna kari matuselisi või muidu dumbasse-fännisektor jäägu ikka fännisektoriks kus toimuks ühislaulmine ja kaasaelamine täiega! Praegu on see ikka täiesti käest ära läinud!
                      INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas JanK Vaata postitust
                        Kas keegi üldse teab, mida bosnialased mängujärgsel perioodil tegid? Läksid viimase lennu või mismoodi üldse ära? Jäid linna pidutsema or sth? Muljeid?
                        Oi krt, praegu tuli meelde, et nägin Venuse ees Bosnia koondise jorsse, kes tahtsid kallale tulla, kui telefoniga pilte üritasin teha.

Selline seeria siis:

DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                        Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Miks molli ei andnud?

Kommentaar

Algselt postitas v50 Vaata postitust
                            Miks molli ei andnud?
                            Ei tea jah, miks nad mind niimoodi hellitasid.
                            Ma tegelt vaevu seisin püsti ka.
                            DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                            Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Dmitrijev oli n6rk,mees ei julgenud ju v2rava poole vaadatagi...aeg oleks julgemaks saada
                              Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Kert1000 Vaata postitust
                                4. Kui fännisektoris on suitsetamine lubatud, siis ei näe põhjust, miks peaksin eemale minema. Kuna see on kõigile seal sektoris viibijatele teada reegel, siis tuleks nendel, kellele see hingepiina tekitab oma iste- või seisukoht ära vahetada.
                                Kunagi esitleti seda tossamisluba tribüünil kui suurt (võibolla ka kui suurimat) JH töövõitu, nüüdseks on sellest saanud "teada reegel", mõne aasta pärast võibolla solidaarne kohustus. JH tunnistagu viga ja palugu see mürgitamisluba ära kaotada. Aitäh!
                                Jalgpallihaigla liige
                                Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

Working...
                                X