playoffis ikka.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Bosnia-Hertsegoviina
Collapse
X
-
Algselt postitas David Vaata postitustplayoffis ikka.
Kõige pealt vaja veel 2 kõva lahingut pidada.AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Raiko Vaata postitustMa tahtsin lihtsalt küsida, et miks istuda kuskil pubis, kui võiks tulla staadionile mängu vaatama ja kaasa elama?Tegelikult mulle lihtsalt meeldib vaadata telekast. Söögid, joogid, sõbrad, wc - käe jala juures. Ehk kodus või pubis on jõle mugav jalkat vaadata. Soojusest rääkimata..
Staadionil on ka omad võlud. Belgia mängu lähen näiteks staadionile vaatama. Eesti koondise mänge vaatan alati, aga lihtsalt ei kisu sinna staadionile nii väga. Tegelikult on eestlase huvi oma koondise tegevuse vastu väga suur. Aga arvan, et enamikke inimesi lähtub nagu mina, omaenda mugavusest, ning jälgib oma lemmikute tegevust teleka/interneti vahendusel.
Kas ma vähem jalka fänn selle pärast olen, seda ma ei tea, kuid ilmselt ma pole selline "tõeline" fänn kah.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustEsimene värav oli puhas Jäägri pask.
Algselt postitas JanK Vaata postitustMe siiski andsime endast parima...Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustküsisin, mitte et ma ise ei teadnud, vaid tundub nagu mõnede arvates sai Bosnia WC2010-le.
Kõige pealt vaja veel 2 kõva lahingut pidada.Jalgpall
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustKas ainult minul on tunne, et Eesti jalgpallis valitsev "mängija peab iga hinnaga pääsema välismaale" mentaliteet võib-olla pole kõige õigem. Naabritel Lätlastel mängivad suurem osa mängijaid koduses liigas või Aserbaidžaanis (loe: saavad nõrkades liigades pidevalt korralikult mänguaega) ja rahvuskoondise tulemused on palju viisakamad. Samas kõik eestlased on küll võõrsilklubides, kuid mängupraktikat jääb sageli vajaka ja seda annab mängupildis selgelt tunda.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustHuvitav on see, et eestlased kunagi ei kritiseeri enda mängu otseselt. Alati keerutatakse kuidagi, küll oli vastase kaitse ülitugev. Mängisime natukene halvalt jne.
Aga otse ei öelda kunagi, et mängisime pasalt ja meil peaks häbi olema.
Või äkki võiks mõelda, et näe, täna viskas publik trompeti tomateid täis või trumminahk kulus katki, puhastame ära ja hangime uue ning saame ikka superstaarideks. Hiljem, aga siiski.
Kui me oleks pasalt mänginud, oleks eile ka tiim lagunenud ja 0-7 kaotanud. Ja seda on tunnistatud küll, et võõrsil Bosnia vastu meeskond lagunes täitsa laiali. Õnneks ei tehtud ainult üldisi järeldusi ning eile oli mängupilt ja tulemus ikkagi erinev, või mis?
Ja enda kommentaarile eelnevat postitust sa vist ei jõudnud lugeda enne kirjutama hakkamist.Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar