Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Bosnia-Hertsegoviina

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

playoffis ikka.
    Ela ja tunne, et elad
    see on kõige lihtsam
    filosoofia, mis toimib
    sule silmad ära vaata
    tagasi, hinga sügavalt ja
    hüppa üle iseenda varju
    tule koos minuga.

Kommentaar

Algselt postitas David Vaata postitust
      playoffis ikka.
      küsisin, mitte et ma ise ei teadnud, vaid tundub nagu mõnede arvates sai Bosnia WC2010-le.
      Kõige pealt vaja veel 2 kõva lahingut pidada.
      AILTON

Kommentaar

Algselt postitas Raiko Vaata postitust
        Ma tahtsin lihtsalt küsida, et miks istuda kuskil pubis, kui võiks tulla staadionile mängu vaatama ja kaasa elama?
        Staadionil ei näe ju kordusi Tegelikult mulle lihtsalt meeldib vaadata telekast. Söögid, joogid, sõbrad, wc - käe jala juures. Ehk kodus või pubis on jõle mugav jalkat vaadata. Soojusest rääkimata..
        Staadionil on ka omad võlud. Belgia mängu lähen näiteks staadionile vaatama. Eesti koondise mänge vaatan alati, aga lihtsalt ei kisu sinna staadionile nii väga. Tegelikult on eestlase huvi oma koondise tegevuse vastu väga suur. Aga arvan, et enamikke inimesi lähtub nagu mina, omaenda mugavusest, ning jälgib oma lemmikute tegevust teleka/interneti vahendusel.
        Kas ma vähem jalka fänn selle pärast olen, seda ma ei tea, kuid ilmselt ma pole selline "tõeline" fänn kah.

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
          Esimene värav oli puhas Jäägri pask.
          Mis ta ikka nii puhas oli. Selleks hetkeks, kui pall Dzekoni jõudis, oleks Alo pidanud juba tema ees olema mitte paar meetrit eemal ründaja seljataga seda kõike pealt vaatama.

Algselt postitas JanK Vaata postitust
          Me siiski andsime endast parima...
          Hui andsime...
          Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Algselt postitas Mikk4 Vaata postitust
            küsisin, mitte et ma ise ei teadnud, vaid tundub nagu mõnede arvates sai Bosnia WC2010-le.
            Kõige pealt vaja veel 2 kõva lahingut pidada.
            selge , tunne jäi lihtsalt selline .
            Jalgpall

Kommentaar

sitt mäng. ei mingit võimalust ei pealelöökigi, mingist söödumängust võib ryytli oma vanaemale jahuda. see oli ikka yks inetu ja ilmetu, mõtetu mäng.

Kommentaar

Huvitav on see, et eestlased kunagi ei kritiseeri enda mängu otseselt. Alati keerutatakse kuidagi, küll oli vastase kaitse ülitugev. Mängisime natukene halvalt jne.

Aga otse ei öelda kunagi, et mängisime pasalt ja meil peaks häbi olema.

Kommentaar

Minule tundus et esimese värava puhul oleks pidanud Pareiko joonelt ära liikuma ja palli vahelt püüdma. Tundus et ta korraks jõnksatas nagu tahaks välja tulla, aga ei läinud ja see pärast ka Jääger ei oodanud et pall taha posti üldse jõuab. Niiet minu arust Pareiko pask.
                  AILTON

Kommentaar

mõlemad väravad olid selgelt keskkaitse koogid, huvitav mis fantoom meest rähn kattis esimese puhul?

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                      Kas ainult minul on tunne, et Eesti jalgpallis valitsev "mängija peab iga hinnaga pääsema välismaale" mentaliteet võib-olla pole kõige õigem. Naabritel Lätlastel mängivad suurem osa mängijaid koduses liigas või Aserbaidžaanis (loe: saavad nõrkades liigades pidevalt korralikult mänguaega) ja rahvuskoondise tulemused on palju viisakamad. Samas kõik eestlased on küll võõrsilklubides, kuid mängupraktikat jääb sageli vajaka ja seda annab mängupildis selgelt tunda.
                      Pigem on välismaale tööle/mängima pääsenudeestlase mentaliteet tihti selline, et "tohoh, kas ma pean nüüd ennast ka edasi vaevama!?"

Kommentaar

Fotod: Eesti vs Bosnia-Hertsegoviina, slideshow

Kommentaar

Algselt postitas erxu Vaata postitust
                          Huvitav on see, et eestlased kunagi ei kritiseeri enda mängu otseselt. Alati keerutatakse kuidagi, küll oli vastase kaitse ülitugev. Mängisime natukene halvalt jne.

Aga otse ei öelda kunagi, et mängisime pasalt ja meil peaks häbi olema.
                          Ja mis oleks sellise kriitika iva? Et poisid, see oli küll häbiväärne, paneme nüüd pillid kotti ja igaüks toksigu seent kodus?
                          Või äkki võiks mõelda, et näe, täna viskas publik trompeti tomateid täis või trumminahk kulus katki, puhastame ära ja hangime uue ning saame ikka superstaarideks. Hiljem, aga siiski.

Kui me oleks pasalt mänginud, oleks eile ka tiim lagunenud ja 0-7 kaotanud. Ja seda on tunnistatud küll, et võõrsil Bosnia vastu meeskond lagunes täitsa laiali. Õnneks ei tehtud ainult üldisi järeldusi ning eile oli mängupilt ja tulemus ikkagi erinev, või mis?

Ja enda kommentaarile eelnevat postitust sa vist ei jõudnud lugeda enne kirjutama hakkamist.
                          Which ship has never docked at Liverpool?
                          The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Mängus oleks võinud olla Šisov ja Lindpere, ootaks neid näha mängus Belgiaga, Bosnia mäng oli üsna kurb.

Kommentaar

Minu kommentaar on see, et on päris naljakas kui erinevalt kohal käinud ja Kaljuveeri vaadanud mängu kommenteerivad. Ja Rüütli mängijate valik on imelik ja see, et ta rahul oli on ka.

Kommentaar

Kaitseliin tundis lihtsalt Piirojast puudust, tema paneb seal asjad paika .
                                Jalgpall

Kommentaar

Working...
                                X