Rüütli ütles just. Me siiski andsime endast parima, puhtfüüsiliselt on Balkanimaade fännidele pmst võimatu vastu saada, meie jaoks on see hobi, nende jaoks rohkem kui elu.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Bosnia-Hertsegoviina
Collapse
X
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustesimeses väravas nagu otsest tema süüd ei olnud. tal polnd seal midagi teha. Rähn lahkus oma positsioonilt ja Alol polnud enam võimalik adekvaatselt reageerida.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Kesklinna pubides oli eile suht võimatu mängu vaadata. Lost Continent: 100+ venelast, nimeta baar: sama lugu, + täpselt sama lugu mitmes teises kesklinna baaris/pubis, mille nime ma ei mäleta. lõpuks leidsin siiski ühe patriku, kus eesti mängu näidati, kuid heli oli pm-lt olematu.
mul pole venelaste vastu mitte midagi, aga eile oli küll naljakas, et keskklinnas kusagilt eesti mängu pm-lt vaadata ei saanud. nimeta baar oli kõige naljakam - ala 100+ venelast ja siis väike punt eestlasi ühe pisikese vaikse teleka taga
jah, ma tean, et hiiu pubis ja kamikadzes ja veel mõnes kohas oli vist võimalik mõnusalt mängu vaadata, aga tahtsin keskklinnas vaadata.
eelolev polnud kuidagi mõeldud kriitiliselt ei eestlaste ega venelaste vastu. lihtsalt tähelepanekud eilsest õhtust.
Kommentaar
-
Algselt postitas sicmic Vaata postitustEesti oli käesolevas tsüklis eelviimases tugevusgrupis ja ei suutnud oma positsiooni muuta.
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas -MarkusTheGreat Vaata postitustahahh, et Inglismaa ja Rootsi on teises potis ja Kreeka esimesesThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jonnipunn Vaata postitustKesklinna pubides oli eile suht võimatu mängu vaadata. Lost Continent: 100+ venelast, nimeta baar: sama lugu, + täpselt sama lugu mitmes teises kesklinna baaris/pubis, mille nime ma ei mäleta. lõpuks leidsin siiski ühe patriku, kus eesti mängu näidati, kuid heli oli pm-lt olematu.
mul pole venelaste vastu mitte midagi, aga eile oli küll naljakas, et keskklinnas kusagilt eesti mängu pm-lt vaadata ei saanud. nimeta baar oli kõige naljakam - ala 100+ venelast ja siis väike punt eestlasi ühe pisikese vaikse teleka taga
jah, ma tean, et hiiu pubis ja kamikadzes ja veel mõnes kohas oli vist võimalik mõnusalt mängu vaadata, aga tahtsin keskklinnas vaadata.
eelolev polnud kuidagi mõeldud kriitiliselt ei eestlaste ega venelaste vastu. lihtsalt tähelepanekud eilsest õhtust.
Meil oleks ka vaja fännisektori ette sellist paljast venda kes näitaks ette mida tegema peab, selles suhtes oli põhjatribüünil väga kõva organiseeritus. Meil on arenemisruumi ikka väga palju, selles vist veendusid eile kõik. Üldiselt, kui juba fännisektoris istuda, võiks ka kaasa laulda ja karjuda, või mis?
Mängu kohta.. Positiivsed olid minu arust Pareiko, Puri ja Saag, kes mängu tulles selgelt näitas, et tahab mängida, olgugi et jalgades oli 46 minutit eelmise päeva mängu. Purje oli ka, nii, enam-vähem. Vassiljev tegutses lõpus päris hästi, vähemalt üritas midagi teha. Kuid esimesel poolajal jäi silma eelkõige valesöötudega.
Belgia vastu tahaks rohkem loovamat mängu näha. Midagi eelmise aasta laadset. Samas võitis Belgia eile Türgit 2-0..
Kommentaar
-
Algselt postitas -MarkusTheGreat Vaata postitustahahh, et Inglismaa ja Rootsi on teises potis ja Kreeka esimeses
Kommentaar
-
Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustmiks ta paljas peab olema?Jalgpall
Kommentaar
-
Kas ainult minul on tunne, et Eesti jalgpallis valitsev "mängija peab iga hinnaga pääsema välismaale" mentaliteet võib-olla pole kõige õigem. Naabritel Lätlastel mängivad suurem osa mängijaid koduses liigas või Aserbaidžaanis (loe: saavad nõrkades liigades pidevalt korralikult mänguaega) ja rahvuskoondise tulemused on palju viisakamad. Samas kõik eestlased on küll võõrsilklubides, kuid mängupraktikat jääb sageli vajaka ja seda annab mängupildis selgelt tunda.
Kommentaar
-
Noh, ma eile natsa peale mängu lugesin siin mängu kommentaare aga ei viitsinud ise midagi kirjutada. Mängu kohta ütleks et, nagu ikka. Läks nagu pidi minema. Pole hullu.
Kuna koondis pole võidumaitset juba ammu limpsida saanud, siis seda suurem on nälg Belgia vastu. Nad pole hetkel väga tugevad, ja on haavatavad. See et nad eile 2-0 Türgit võitsit ei näita vist midagi? Türgi on koha juba MM-ile taganud ja arvatavasti ei mänginud täie koosseisuga? Belglased on vist päris taevas hetkel ja kolmapäeval toome nad rsk maa peale tagasi!!
Edit. Vabandust mu teadmatusest. Türgi siiski vist ei jõua MM turniirile. My bad, jälle.
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustTürgi on koha juba MM-ile taganud ja arvatavasti ei mänginud täie koosseisuga?Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar