Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Bosnia-Hertsegoviina

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Bosnia fännidest oli kasu kah......nad on lahkunud,kuid Eesti fännid jäid neile kukalt sügades järgi vaatama,ning mõtlema kuidas parandada enda kaasaelamist tribüünil.
    Sellest võib veel miskit positiivset välja kukkuda.
    Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
      Aga ,miks ei räägitud kordagi kas või sellest ,et 1500 (või oli neid rohkemgi) jalgpallituristi toovad masu ajal Tallinna hotellidele , baaridele , Tallinki laevakompaniile ,veel paljudele, paljudele firmadele märkimisväärse tulu. Läbi kõigi nende saab tulu ju ka linn ja tööd sajad inimesed. Ma ise olen üks neist ,kes näiteks fänniatribuutika müügi pealt tulu teenis , rentides Tallinna linnalt maad ja makstes linnakassasse raha ,et oma telk Lillekülas püsti panna. Kuid te ei kujuta ettegi millisest kadalipust pidin ma enne seda läbi käima .
      Praegu ma sellel teemal pikemalt ei peatuks ,sest tänu Aivar Pohlakule said probleemid lahendatud.
      Aga olen kindel ,et tuleb aeg ,kus linnavõimu ja teatud firmade räpane mäng ja seaduste rikkumine päevavalgele tuuakse.

Nüüd edasi aga arutleks natuke jalgpalliturismi teemal. Tallinna linnavõim olgu seal võimul kes tahes , pole selle aja jooksul ,mis meil Lilleküla staadion on olnud , veel aru saanud ,mida tähendab jalgpall näiteks linnale.
      Meenutame suuremaid fännide invasioone ja horde ,kes siin on käinud ja miljoneid raha kulutanud. Spermapanga täiendamisest rääkimata
      Tuhandete kaupa on käinud kõigepealt shotlased siis hollandlased siis inglased siis venelased siis iirlased ja siis bosnialased. Kusjuures vene jalgpalliturist oli paljude kõrtsipidajate ja suveniirimüüjate meelest kõige heldem rahakulutaja nii linnas ,kui staadioni juures.
      Siit edasi võib minna klubijalgpalli juurde ja isegi siin ,kus meie klubid enamuses suurte liigade algfaasis välja langevad on toimunud üsna suuri välismaa jalgpallituristide invasioone Tallinnasse. Meenutame ,kas või hiljutisi Djurgardeni või Krakovi Wisla sadu fänne aga on neid varematest aegadest teisigi ,kes kohe praegu ei meenu.
      Ja lõpuks me ise -Eesti fännid ,kes laevaga Soome ja Rootsi on reisinud , tuues tulu jällegi Tallinkile või bussidega lähiriikidesse sõites oleme usinalt kasutanud kohalike bussifirmade teeneid.
      Kõike kokkuvõttes on tegemist miljoniliste käivetega , kümne -viieteistkümne aasta jooksul.
      Kas tõesti ükski võimulolev partei või poliitik pole seda tähele pannud ,et jalgpalliga võib suurt edu saavutada nii poliitikas ,kui edukalt ka majandada ja linna arendada olgu see siis Tallinn või mõni muu linn.
      Mitte ühelgi spordiala pole maailmas , veel vähem Eestis , jalgpalliturismile midagi sarnast vastu panna. Millal te olete näinud näiteks Saku Suurhallis 3-4 tuhandet välisfänni ümber maja tiirlemas ja üritades 200 naelaga kusagilt piletid hankida.
      Mida ma tahan lõpetuseks öelda ? Aga seda ,et ,kui jalgpall annab miljoneid linnale ja riigile tulu siis võiks ta midagi ka vastu saada ja seda tuleks arendada edasi .Investeerida maailma kõige populaarsemasse mängu, ehitades staadione , tehes korda vanu , korraldades valgustust Kadriorgu ja ostes tabloo Lillekülla , toetades mõnda Tallinna jalgpalliklubi ja seda korraliku rahaga ,et mõni neis Ventspilsi kombel alagruppi jõuaks ja tuhanded ja tuhanded fännid jällegi oma miljonid siia tagasi tooks ning klubi UEFA poolt teenitud rahaga ise edasi majandaks..
      Lõpetage ära see pull ja tehke silmad lahti ükskord hr-d .Laarid ,Savisaared jne.,kui tahate võimule saada või seal püsida siis toetage rohkem jalgpalli

Krt. sai vist nagu mingi valimiseelne kihtuskõne.) aga noh pole hullu ,kõik said vist aru mida ma mõtlen.
      Miks peaks linn toetama kellegi eralõbu (jalgpalliklubi)?
      Toetus on ju pearahade näol täiesti olemas. Ulmevaldoknda võib liigitada sinu lause kus arvad, et võimule saamiseks ja seal püsimiseks piisab jalgpalli toetamisest.
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Bosnia mängis nii tehniliselt kui taktikaliselt väga hästi.

Jah, tasemelt oleme selgelt sitemad. Oleks võinud siis võidelda. Aga ei. 2:0 kaotusesisu on ju lihtsam on oma poolel kerge sörgiga ringi joosta ja vaadata kuidas bosnialased söödavad. Võibolla olen vanaks jäänud aga sellise mängu peale kaob küll hüppamise ja laulmise isu ära.
        Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

Algselt postitas Poom92 Vaata postitust
          Eesti koondise fännidel on vaja uusi fännilaule, et valik oleks mitmekesisem ja ei hakkaks igav...niiet kõik ajud tööle ja laule mõtlema : )
          No minu meelest ka! 90 minutit iniseda "lähen lahingusse maaa..." ja krt kohale ei jõua, pole ka normaalne ju!

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
            Miks peaks linn toetama kellegi eralõbu (jalgpalliklubi)?
            Toetus on ju pearahade näol täiesti olemas. Ulmevaldoknda võib liigitada sinu lause kus arvad, et võimule saamiseks ja seal püsimiseks piisab jalgpalli toetamisest.
            Miks peaks eralõbu toetama ! Ma just kikrjutasin sellest .. sa ei lugenud siis või ? Võimule saamiseks loomulikult ei piisa ainuüksi jalgpalli toetamisest aga ,kui jällegi lugeda mu eelnevat juttu siis.... krt.. ma ei saa aru ,kas sa kümne aasta jooksul oled midagi õppinud või ei ?
            FCF Forever

Kommentaar

Pildid. Läksid alguses Eesti - Belgia teemasse.
              DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
              Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
                Huumor ruudus, mis siin foorumis toimub.
                Imetletakse bosnia fänne silmad peast ja siis kukutakse tubakateemast jahuma. Kui kusagil bosnia vutifoorumis sellist teemat tõstataksite, saadetakse teid otse kusagile pimedasse ja haisvasse sajatustega "jebim tvoe materi".
                Mõtelge enne kui fännisektorisse paketi-piletid soetate.
                Kui ikkagi otsustate, siis kohanege sektori reeglite järgi, mitte ärge suruge peale omi.
                Pole tolerantsipuudulikkuses vaevlevemat seltskonda, kui uue territooriumi hõivamisega tegelevad antitubakaäärmuslased.
                Propageerige omi vaateid mujal, siin foorumis ootaks ikka vutijuttu.
                Kui bosnia ja igal korralikult fännisektoril keegi ei viitsi omadele kaasa elada 100% ja veedab pool mängu suitsetamas tarka näoga (ja ERITI kui seis ei ole üldse katastroofiline ja meeskonnal on aega ja võimalusi et midagi parandada) just SIIS saadetakse teda "otse kusagile pimedasse ja haisvasse sajatustega "jebim tvoe materi"".

Kommentaar

Algselt postitas umbro91 Vaata postitust
                  Aga ole siis mees ja ütle neile, et nad on fännisektoris ning SIIN SEISTAKSE PÜSTI! Vingumine ei aita, pane oma sõna maksma!
                  Olengi pikalt saatnud. Aga sellega kaasneb ilge tüli ja mölisemine, niiet mängu jälgida on suht keeruline. Mind just huvitabki, et kas on kuskil kirjas et peab istuma või on üldse kuidagi see asi reguleeritud?

Kommentaar

Algselt postitas alx Vaata postitust
                    Olengi pikalt saatnud. Aga sellega kaasneb ilge tüli ja mölisemine, niiet mängu jälgida on suht keeruline. Mind just huvitabki, et kas on kuskil kirjas et peab istuma või on üldse kuidagi see asi reguleeritud?
                    kui ma ei eksi on see reeglites juba sees et peab istuma staadionil!
                    b-day

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                      Vaatan ja sirvin siin selle nädala ajalehti ja ei väsi imestamast ,kui primitiivne on ikkagi meie ajakirjandus .Kui lihtsalt ja ainult ühest aspektist lähtuvalt bosnia fänne ja nende siiasaabumist kirjeldati . Kogu aeg käis meie inimeste ajupesu vaid sellega ,et tulevad kaklema , lõhkuma, räuskama .Kui kõvad on turvariskid jne.
                      Olgu . Olen nõus Sellest pidi samuti rääkima ,kes seda eestlast teab , äkki jääb veel koju pabistama.
                      Aga ,miks ei räägitud kordagi kas või sellest ,et 1500 (või oli neid rohkemgi) jalgpallituristi toovad masu ajal Tallinna hotellidele , baaridele , Tallinki laevakompaniile ,veel paljudele, paljudele firmadele märkimisväärse tulu. Läbi kõigi nende saab tulu ju ka linn ja tööd sajad inimesed. Ma ise olen üks neist ,kes näiteks fänniatribuutika müügi pealt tulu teenis , rentides Tallinna linnalt maad ja makstes linnakassasse raha ,et oma telk Lillekülas püsti panna. Kuid te ei kujuta ettegi millisest kadalipust pidin ma enne seda läbi käima .
                      Praegu ma sellel teemal pikemalt ei peatuks ,sest tänu Aivar Pohlakule said probleemid lahendatud.
                      Aga olen kindel ,et tuleb aeg ,kus linnavõimu ja teatud firmade räpane mäng ja seaduste rikkumine päevavalgele tuuakse.

Nüüd edasi aga arutleks natuke jalgpalliturismi teemal. Tallinna linnavõim olgu seal võimul kes tahes , pole selle aja jooksul ,mis meil Lilleküla staadion on olnud , veel aru saanud ,mida tähendab jalgpall näiteks linnale.
                      Meenutame suuremaid fännide invasioone ja horde ,kes siin on käinud ja miljoneid raha kulutanud. Spermapanga täiendamisest rääkimata
                      Tuhandete kaupa on käinud kõigepealt shotlased siis hollandlased siis inglased siis venelased siis iirlased ja siis bosnialased. Kusjuures vene jalgpalliturist oli paljude kõrtsipidajate ja suveniirimüüjate meelest kõige heldem rahakulutaja nii linnas ,kui staadioni juures.
                      Siit edasi võib minna klubijalgpalli juurde ja isegi siin ,kus meie klubid enamuses suurte liigade algfaasis välja langevad on toimunud üsna suuri välismaa jalgpallituristide invasioone Tallinnasse. Meenutame ,kas või hiljutisi Djurgardeni või Krakovi Wisla sadu fänne aga on neid varematest aegadest teisigi ,kes kohe praegu ei meenu.
                      Ja lõpuks me ise -Eesti fännid ,kes laevaga Soome ja Rootsi on reisinud , tuues tulu jällegi Tallinkile või bussidega lähiriikidesse sõites oleme usinalt kasutanud kohalike bussifirmade teeneid.
                      Kõike kokkuvõttes on tegemist miljoniliste käivetega , kümne -viieteistkümne aasta jooksul.
                      Kas tõesti ükski võimulolev partei või poliitik pole seda tähele pannud ,et jalgpalliga võib suurt edu saavutada nii poliitikas ,kui edukalt ka majandada ja linna arendada olgu see siis Tallinn või mõni muu linn.
                      Mitte ühelgi spordiala pole maailmas , veel vähem Eestis , jalgpalliturismile midagi sarnast vastu panna. Millal te olete näinud näiteks Saku Suurhallis 3-4 tuhandet välisfänni ümber maja tiirlemas ja üritades 200 naelaga kusagilt piletid hankida.
                      Mida ma tahan lõpetuseks öelda ? Aga seda ,et ,kui jalgpall annab miljoneid linnale ja riigile tulu siis võiks ta midagi ka vastu saada ja seda tuleks arendada edasi .Investeerida maailma kõige populaarsemasse mängu, ehitades staadione , tehes korda vanu , korraldades valgustust Kadriorgu ja ostes tabloo Lillekülla , toetades mõnda Tallinna jalgpalliklubi ja seda korraliku rahaga ,et mõni neis Ventspilsi kombel alagruppi jõuaks ja tuhanded ja tuhanded fännid jällegi oma miljonid siia tagasi tooks ning klubi UEFA poolt teenitud rahaga ise edasi majandaks..
                      Lõpetage ära see pull ja tehke silmad lahti ükskord hr-d .Laarid ,Savisaared jne.,kui tahate võimule saada või seal püsida siis toetage rohkem jalgpalli

Krt. sai vist nagu mingi valimiseelne kihtuskõne.) aga noh pole hullu ,kõik said vist aru mida ma mõtlen.
                      Jalgpall ongi juba ka Eestis täielik majandusharu, ainult paljud tähtsad mehed/naised ei saa sellest siiani aru

Kommentaar

..üldiselt olen kurb, sest lootsin sellest mängust palju enamat - eeldasin et sellest saab olema antud valikturniiri võimsaim mäng ja võitlus kuna 0:7 häbi ja võimalus lörtsida boslem-hertsegoviina võimalused jõuda play-offi et edasi saaks Türgi kellega mängisime kaks suht ilusat mängu - see kõik oleks pidanud ju koondislastele andma mega häälestuse ja motivatsiooni laupäeva õhtuks..
                        Juhtus aga olevat kindlasti selle valiktsükli s...tem mäng kus lihtsalt longiti väljakul ja kus isegi poolvõimalust ei tekkinud meil...
                        Ja meie fännitribüün on ka viimasel aastatel alla igasugu arvestust. selles osas peaks mainima et välismängudel on kaasaelamine ja laulmine hoopis teisest terast.
                        Peale mängu uputasin kurbuse joogiklaasi... oli selle päeva parim tegu!

P.S. Kui nüüd kolmapäeval punaseid kuradeid ka ei võida siis .... on lihtsalt masendav!!
                        RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
                          P.S. Kui nüüd kolmapäeval punaseid kuradeid ka ei võida siis .... on lihtsalt masendav!!
                          Ja tuleb jälle oma kurbust uputama hakata !
                          Jalgpallihaigla liige

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
                            Kui Eesti Belgia vastu punkte ei võta, siis on meie koondis kahes viimases valiktsüklis tugevamate vastu (loe: mitte arvestes selles valiktsüklis Armeenia ja eelmises Andorra mänge) saanud 2 punkti- viigid vastavalt Türgi ja Makedooniaga. Lisame siia veel kaks kaotust Balti turniiril ja on tõesti väga masendav pilt.

Kommentaar

Algselt postitas Sally Vaata postitust
                              No minu meelest ka! 90 minutit iniseda "lähen lahingusse maaa..." ja krt kohale ei jõua, pole ka normaalne ju!
                              Hea laul mis sobib statale hästi, kahju muidugi et terve staadioni rahvas ei tea sõnu peast. Ma arvan et mingite paberilehtede jagamine laulusõnadega oleks hea mõte.

Kommentaar

Algselt postitas valta Vaata postitust
                                Jalgpall ongi juba ka Eestis täielik majandusharu, ainult paljud tähtsad mehed/naised ei saa sellest siiani aru
                                Täpselt!!! Seda ma tahtsingi öelda.
                                FCF Forever

Kommentaar

Working...
                                X