Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Bosnia-Hertsegoviina

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vaat see on küll tase, et mõne mehe arvates on ETV-le antav intervjuu see koht, kus Rüütli peaks röökima hakkama, et see ja see mees on mökud. Rüütli on selles mõttes igati normaalne treener, et riietusruumis teeb ta meestele peapesu, kuid ei lähe seda kõigile plärtsuma.
    Mängu ei näinud. Aga ikkagi.

Kommentaar

Sitt, kui raske on ikka olla Eesti koondise fänn!

Kommentaar

Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
        Mehhakal on tõesti raske elu.

Kas tõesti kõik siinsed foorumlased uskusid, et Eesti võib siit välja võluda viigi või võidu? Ega Bosnia mingi peksupoiss enam pole.

Kommentaar

ime muna .

mehhakale
          slimm.ee

Kommentaar

Algselt postitas JanK Vaata postitust
            ime muna .

mehhakale
            Ime ise

Jankile

Kommentaar

milleks iniseda, et nii raske on olla eesti fänn?

mis siin rasket on, kas sina mängid seal platsil?
              slimm.ee

Kommentaar

Samal ajal kui Eesti üritab pääseda viimase koha eest, on Läti teel play-off roundi olles esimese poolaja lõpuks Kreeka vastu juhtimas 2-1, Verpakovskise väravatest.

Kommentaar

milleks iniseda, et nii raske on olla eesti fänn?

mis siin rasket on, kas sina mängid seal platsil?
                  Sest masendus on.

Jaaaaa, milleks muidu pähe saime.

Kommentaar

Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
                    Saad sa üldse pärast sellise lause postitamist end Eesti koondise fänniks nimetada?

Kommentaar

Elad üle, ega siis sellega elu ei lõpe ju, küll Kaarjärvad, Junolainenid ja Liiivamäed imesid teevad.
                      slimm.ee

Kommentaar

Elad üle, ega siis sellega elu ei lõpe ju, küll Kaarjärvad, Junolainenid ja Liiivamäed imesid teevad.
                        Ei lõpegi, lihtsalt ootasin paremat esitust!

Olin juba pool viis staadioni juures valmis, ja säh sulle nalja!

Kommentaar

Miks nii vara? Piletikontrolör?

Võii ootasid BIH fänne?
                          slimm.ee

Kommentaar

Huvitav, kas eestikoondise mängijatel puudub enesekriitika absoluutselt või neile tõesti ei lubata midagi välja öelda. Igas intervjuus öeldakse, et jah vastane oli täna parem, tugavam võitis ja väike pettumus on. Ja Rüütli sama moodi. No olgu, kui te olete selle tulemuse ja mänguga rahul siis palun aga fännid vaevalt rahule saavad jääda. Midagi tuleks tõsiselt ette võtta..

Kommentaar

Miks nii vara? Piletikontrolör?

Võii ootasid BIH fänne?
                              Mai tea Arti arvas et lahe oleks vara minema hakata!

Ja mis fännidega sendub siis Eesti enamus fännid tulid 20 min enne algust aga BIH fännid olid juba tund ennem algust kohal! Niiet võiks midagi õppida!

Kommentaar

Algselt postitas vtp Vaata postitust
                                Tegelikult Jihad, panid sa mu poindist veidikene mööda, aga see selleks. Ma kõigepealt nokin veidi.

Kes? On ühtegi konkreetset nime ka? See on minu jaoks midagi uut, et kellegi arvates Rüütli ignoreerib mõnda mängijat. Kes need siis nüüd selles salapärases mustas nimekirjas on?

See, et ta ETV'le antavas intervjuus mängijaid ei hakka materdama, ei tähenda, et ta rahul oleks. Mis kasu on meedias mängijatele vett peale tõmmata, miks peaks rahvale kätte andma konkreetsed näod, kelle kallal järgnevate päevade jooksul iriseda, sest isegi Rüütli ütles, et nad on sitad? Kui sa panid tähele, siis ta oli ikka üsna pettunud ning üritas lihtsalt viia jutu positiivsematele asjaoludele, et mitte kedagi avalikult hukkama hakata. Rüütli on küllalt karmi käega, et telgitagustes mängijatele selgeks teha, et nad peavad end kokku võtma.

Ja mis nüüd minu pointi puutub. Ma ütlesingi tõepoolest, et tänane mäng oli sitt ja ka seda, et koondiselt võib rohkem nõuda. Minagi tahaksin neist rohkem näha, aga ei saa öelda, et me oleme katastroofses seisus. Me oleme minimaalsed ootused täitnud ja seepärast ei ole nagu kuidagi õigust ainuüksi tänase põhjal kohe kedagi välja viskama asuda. Ja kõige rohkem tahtsin ma saata sinnasamusesse pimedasse auku need kaaspostitajad, kes üks päev kiidavad koondise taevani ja kohe järgmise halva mängu järel tahaksid kõik asjaosalised Siberisse saata.
                                Niipalju kui on erinevaid inimesi on ka erinevaid ootusi eks ole?Se et sinu ootused said selle valiktsükliga täidetud ei tähenda et see peaks kõigiga nii olema.Minu arust on pigem kysimus mängijate suhtumises,isegi kui sa oled oma klubis pingipoiss ja olematu tehnikaga,siis võiks ja peaks seda kompenseerima oma suhtumisega.Peaks ikka võitlema nii et veri nin ast väljas.Paraku tundub mõnede koondislaste suhtumine olevat selline, et okei, teeme ruttu selle paar tundi mängu ära, saab sellest krdi koondise vaevast lahti
                                b-day

Kommentaar

Working...
                                X