Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Itaalia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Videokorduseid oleks HÄDASTI vaja.
    Muidu jäämegi fifarankingu sajanda piiril vegeteerides, vutiväiksele riigile igakordselt ja paratamut ülekohut tunda saades "Fakk juu referii" karjuma.

Lõpuks ometi tabloo, vahetusi oleks võinud ka näidata.

Kommentaar

Tabloo kaob järgmiseks mänguks nagu nii ära, see ju alati ainult nendeks "suurteks mängudeks" kohale aetud.

Kommentaar

Miks krdi pärast ei näidata mängu aega väljakul? Täiesti pinda käib kui pead seda kella vaatama ja ise seal mõtlema palju mängida veel on. Kui raske on see taimer tabloole ära panna ?
        Pareiko sõimab kaitset, aga see on sama mis seinaga rääkimine..

Kommentaar

Algselt postitas erxu Vaata postitust
          aga tra pasunate kohapealt.. suur tänud jutustajale, kes enne mängu kutsus inimesi kõva häälega oma pasunaid puhuma.
          Rääkisime pärast mängu Pohlakuga nii sellest teadustaja öeldust kui ka üldiselt pasunatest ning ütleme nii, et lootust on, et midagi hakkab ehk toimuma...
          Algselt postitas eika Vaata postitust
          Ma olen küll äärmiselt rahumeelne inimene, aga ma tõsiselt lootsin, et teine väljakule jooksnud fänn sõidab kohtunikule sahtlisse.
          Hetkeemotsioon oli sama. Et kui juba nii tropp oled, et lähed, siis saada midagi korda ka...
          Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
          Oskab keegi öelda, kas Kink jäeti taktikalistel põhjustel algkoosseisust välja või viimases liigamängus saadud vigastus mängis siin rolli?
          Pärast kohtumist vastas Kink mulle, et jalg on tip-top ehk taktikalistel põhjustel jäi välja.
          Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
          Algselt postitas taku*
          Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Algselt postitas Kasper Vaata postitust
            Hetkeemotsioon oli sama. Et kui juba nii tropp oled, et lähed, siis saada midagi korda ka...
            Seda asja annab parandada - http://www.faceinhole.com/show.asp?i...7da94103a1a251
            Last edited by Shermann; 04.09.10, 15:59. Põhjus: Parandus

Kommentaar

Turvafirmast veel, siis igatahes kui see esimene tüüp seal möllama hakkas, siis igatahes need turvamehed, kes seal fännisektori kõrval olid, ei reageerinudki, alles paari hetke pärast hakati tagaajamist korraldama. Esimest oli veel naljakas vaadata, teine oli juba ülepingutatud.

E: kusjuures kolmas kutt proovis ka väljakule joosta aga ta tõmmati maha ennem.

Kommentaar

Kas sellele pasunajamale ei saaks kuidagi surmavat hoopi anda. Ma ei tea, a la Jalgpallihaigla korjab mingi 1000+ allkirja neilt fännidelt, kes alati kohal käivad ja kellel peaks kõige suurem respekt olema sellises küsimuses ja hakatakse liigutama? Ma ikka üritanud enamus kodumänge Arenal ära vaadata ja ausalt öeldes enam ei suuda seda jama taluda ja varsti enam lihtsalt ei tule. Eile istusid jälle mõlemal pool mingi paari meetri kaugusel kaks pasunatandemit ja andsid oma parima, et mitte ühtegi laulu kaasa laulda ei saaks või fännisektorist tulevat kuuleks. Mõlemad duod siis isekeskis arutasid vaheajal, ''ossa raisk kus oleme täna ikka pannud, endal ka kõrvad huugavad, höhööhöhöhö''

Kommentaar

Algselt postitas vendetta Vaata postitust
                  Kas sellele pasunajamale ei saaks kuidagi surmavat hoopi anda. Ma ei tea, a la Jalgpallihaigla korjab mingi 1000+ allkirja neilt fännidelt, kes alati kohal käivad ja kellel peaks kõige suurem respekt olema sellises küsimuses ja hakatakse liigutama? Ma ikka üritanud enamus kodumänge Arenal ära vaadata ja ausalt öeldes enam ei suuda seda jama taluda ja varsti enam lihtsalt ei tule. Eile istusid jälle mõlemal pool mingi paari meetri kaugusel kaks pasunatandemit ja andsid oma parima, et mitte ühtegi laulu kaasa laulda ei saaks või fännisektorist tulevat kuuleks. Mõlemad duod siis isekeskis arutasid vaheajal, ''ossa raisk kus oleme täna ikka pannud, endal ka kõrvad huugavad, höhööhöhöhö''
                  Iga inimene saab ise alustada asja sellega, et palud kaasfännidel pasuna ära panna ja laulma hakata! Ja nagu ennist ütlesin, siis ma loodan, et suutsin eile Pohlaku oma jutuga mõtlema panna.
                  Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                  Algselt postitas taku*
                  Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Nendest vendadest, kes platsile kargasid, jäi mulje, et itaallased eesti lipukestega. Üks eestlane ei saa ju nii soust olla, teinud siis vähemalt 1:0 seisul oma pulli, oleks mingigi kasu olnud.

Mäng oli hea, mõnus oleks olnud, kui Vassiljevi kaval trahvikas teiselt poolt müüri oleks üllatanud Itaalia vv-i, selline häbistav laks vastu kotte väikeselt eESTILT. Samas jäi Vassiljevil üks magus võimalus veel realiseerimata, kui 1-1le läbi pääses. Eesti tase on tõusnud. Polnud see Itaalia midagi nii hullu, täiesti mängitav.

Martin ütles õieti, kui vahetada, peab sel olema eesmärk. Oleks tulnud nendele meestele ka mängida. Muidu pole ju mõtet vahetadagi, rahmime edasi a'la stiilis:võitleme! Võitlust ja füüsist meil jagub, isegi tehnikat, nüüd on kavalus ja mõtlemine pisut järgi vaja aidata.
                    Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Darren Vaata postitust
                      Lahe on aastaid ja aastaid pärast igat Eesti kaotust või viiki lugeda vingumist kohtunike suunal. Minuarust oli vilepartii igati keskmine. Kui koduvilet soovite, siis hakkake fakin kossu vaatama. Idikad.
                      +1

Kõik võtavad itaallaste vingumise ja nutmise kallal, meil endil samamoodi alati kohtunik süüdi.

Kommentaar

Algselt postitas Mayhem Vaata postitust
                        ja see punase mütsiga tüüp fännika trepilt võiks ka p****e kerida
                        Mis ta tegi ?

Kommentaar

Algselt postitas -thierry-
                          Juba räägitakse, et Serbiasse minnakse vähemalt punkti järele, mõelge kuidas siin mõni aeg tagasi mindi Belgiast Bosniasse punkte võtma..
                          Ja siis? Mis mõttega üldse siis Serbiasse minna? Võiks ju anda loobumiskaotuse. Täiesti normaalne, et meeskond läheb igat mängu mängima eesmärgiga võita. Kui sa soovid "ilusate" kaotuste aega tagasi, siis lase vestil Pijpers või Goes palgata. Ma ei kujutaks ette, kuidas Rüütli või Piiroja ütleksid avalikult, et nad lähevad Serbiasse kaotama. See, et korra oli Bosnias sitt päev ei tähenda veel midagi...loodetavasti Piiroja on rivis ja tolles saunas mänginud mängijad õppisid kaotusest midagi. Horvaatide vastu hoidsime ju võõrsil puuri puhtana, miks mitte sama teha Serbia vastu? Poleks mingi ilmaime...

Kommentaar

..oli nende kohtunikega kuidas oli ja oli mäng kuidas oli - fakt on see et kui meil üldse kunagi on/oleks võimalus Itaalat võita - siis ole see shanss eriti tõenäoline justnimelt eile.... kahju et seda ära ei kasutatud

P.S: Ideeaalist (minu nägemuses) oli puudu vormis Oper ja Lindpere - kas tõesti nende tõttu jäigi esimene SUUR VÕIT saamata?
                            RummaBastards!

Kommentaar

jumal tänatud, et meie koondisel sellist suhtumist pole nagu Soomel seda on. Peale 2-0 kaotust Moldovale, küsiti tv otseülekandes mängijatelt et mis sisetundega te Hollandi vastu mängima lähete. -Hollandlased peavad ühe lihtsa lahingu ning hea kui meile üle 3 kolli ei löödaks..

Kommentaar

Algselt postitas JanK Vaata postitust
                                Miks mitte ükski ei tõsta Puri mängu esile? Väga julgelt trikitas ja mängis itaallastest läbi, siin ainult kriitika. Kurat mehed, olgem positiivsemad, selliste mängude nimel tuleb elada. Jalgpall ongi seetõttu maailma populaarseim ala.

Kamoon, olgem ikka sõbrad edasi
                                Puri suur viga on see, et ta kontsentreeribki end läbimurretele ja triblingule. Väga meeldiv tõesti teda näha läbi murdmast kahest mängijast aga kui sinna otsa tuleb kohe tavapärane valesööt või pallikaotus siis pole asjast abi. Eesti koondise viga oli ka see, et polnud mehi, kes suudaks palli hoida, küsida ja avaneda piisavalt. Puri punnitas mis ta punnitas aga kui meeskonnal oleks Kink juures olnud siis oleks nii mõndagi toredat võinud seal veel sündida nende meeste koostöös. Selliseid mehi on rohkem vaja, kes palli seoks läbi meeskonna. Eile aga oli pidevalt nii, et Puri sai paarist vennast läbi ja siis polnudki sellega muud teha kui valesööt anda. Pole midagi imestada ka kui tal silmad maas kogu aeg on, platsinägemine pole poisil küll kiita. Jooksis terve poolaja mul mõne meetri ligiduses pea maas pallil. Ja mis Vunki puutub siis nii kaua kui meil on sellised toredad rootsi ja norra esiliiga regulaarsed pingipoisid platsil ei hakka me kunagi makaroone võitma. Vunk oli nagu 0,5 mängijat ehk siis rohkem tegeles ta ühelt väljaku poolelt teisele kaasa jooksmisega kui millegi asjalikuga. Vahest jäi muidugi pallile ette ka. Loogiline. Miks aga Vunk platsile sai, siin kohal peab eriti tänama pakse ameerika onusid, kes joeli rahapatakaga ära võlusid.

ja igasugused countid, angelod ja nizizizid minu soovitus on teil osta geeli, roosad prillid ja lillad püksid ning koos üks tore maskeraad pidada. Siin pole vaja sõna võtta.

Kommentaar

Working...
                                X