Algselt postitas Keiss
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Itaalia
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Keiss Vaata postitustPuri suur viga on see, et ta kontsentreeribki end läbimurretele ja triblingule. Väga meeldiv tõesti teda näha läbi murdmast kahest mängijast aga kui sinna otsa tuleb kohe tavapärane valesööt või pallikaotus siis pole asjast abi. Eesti koondise viga oli ka see, et polnud mehi, kes suudaks palli hoida, küsida ja avaneda piisavalt. Puri punnitas mis ta punnitas aga kui meeskonnal oleks Kink juures olnud siis oleks nii mõndagi toredat võinud seal veel sündida nende meeste koostöös. Selliseid mehi on rohkem vaja, kes palli seoks läbi meeskonna. Eile aga oli pidevalt nii, et Puri sai paarist vennast läbi ja siis polnudki sellega muud teha kui valesööt anda. Pole midagi imestada ka kui tal silmad maas kogu aeg on, platsinägemine pole poisil küll kiita. Jooksis terve poolaja mul mõne meetri ligiduses pea maas pallil. Ja mis Vunki puutub siis nii kaua kui meil on sellised toredad rootsi ja norra esiliiga regulaarsed pingipoisid platsil ei hakka me kunagi makaroone võitma. Vunk oli nagu 0,5 mängijat ehk siis rohkem tegeles ta ühelt väljaku poolelt teisele kaasa jooksmisega kui millegi asjalikuga. Vahest jäi muidugi pallile ette ka. Loogiline. Miks aga Vunk platsile sai, siin kohal peab eriti tänama pakse ameerika onusid, kes joeli rahapatakaga ära võlusid.
ja igasugused countid, angelod ja nizizizid minu soovitus on teil osta geeli, roosad prillid ja lillad püksid ning koos üks tore maskeraad pidada. Siin pole vaja sõna võtta.
Aga ütlen et Puri on väga andekas jalgpallur, ma kujutan ette et võiks küll mängida Serie A väikese meeskonal (Barist alla).
Eesti-venelased on ka tublid (aga kus on Vosko?).
Pareiko, nii ja nii.
Piiroja on natukene ülehindanud minu arvates, aga muidugi see on kapten siis respekt tuleb peaaugu automaatselt.
Igatahes, Eesti koondis on täitsa parendatud, seda juba märgisin Portugali ja Braasilia vastu (Hispaania vastu...well, need on Europa ja Maailma meister...0-3 kaotus on vahe tulemus ilmselt hetkel väikese jalgpalliriikile).
Kindlasti see koodis on sajand edasi kui Fail Goes´i ajal.
Ärge kaotage lootust, lõppude lõpuks Itaalia on ikka suurem koondis gruppis, ma arvan viigi eest Serbiasse minema pole utoopia, ja võit kodus Sloveniaaga on võimalik küll. Olge ühked.
Kommentaar
-
Angelo, respekt minu poolt. Minu arust on täiesti loomulik, et sa oma kodumaa poolt oled ning rõõmus, et Itaalia võitis. Meile kõigile on muidugi pettumus, sest kaotati 1:0 eduseisust kahe tobeda väravaga. Itaalia lükkas siiski söötu paremini, aga me saime ka päris hästi hakkama, meie poistele pole mul väga midagi ette heita, oleks vaid Posti tahtnud itaallaste kaitse vastu mängimas näha. Selline pikk koll teeks päris palju pahandust.
Kommentaar
-
Kui Rüütli jättis Kingi välja ainult taktikalistel kaalutlustel siis oli see lauslollus. Kruglov on tubli kohatäitja aga ta ei loo midagi. Pole see Kruglov ka kaitses mingi kunn, selgelt on meeles olukord, kus Kruglov lonkis tagasi, palliga mees oli tast kiirem ja äärekaitse sattus suurde hätta, kahe mehe vastu. Kink on kaitses mis ta on aga (ääre)ründes on ta meie kõige teravam vend praegu.
Kiitma peab Itaalia kaitsjaid. Uskumatud vennad, 2m pikkused aga tehnika on nagu Reimil. Tase.Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.
http://www.jkpiraaja.ee/
Kommentaar
-
üks vendadest, kes väljakule jooksis on selle meistriteose autor http://www.goal.com/en/match/50467/e...player-ratingssee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
ANGELO, ma ei saa aru, kuidas sa saad selle tulemuse üle nii uhke olla, et paned endale 1:2 scoreboardi endale iga postituse alla.. Itaalia peaks olema palju parem, kui see
Ja kõigile teistele itaallastele ütleks, et minu ainukene etteheide kohtunikule on see, et võrdsed olukorrad läksid itaallaste kasuks, sellega te peate nõustuma
Mul üks suur küsimus suurele ringile ja eriti itaallastele, mida kirjutas itaalia meedia pärast mängu ?
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustüks vendadest, kes väljakule jooksis on selle meistriteose autor http://www.goal.com/en/match/50467/e...player-ratings
Kommentaar
-
Algselt postitas Edson Vaata postitustKui Rüütli jättis Kingi välja ainult taktikalistel kaalutlustel siis oli see lauslollus. Kruglov on tubli kohatäitja aga ta ei loo midagi. Pole see Kruglov ka kaitses mingi kunn, selgelt on meeles olukord, kus Kruglov lonkis tagasi, palliga mees oli tast kiirem ja äärekaitse sattus suurde hätta, kahe mehe vastu. Kink on kaitses mis ta on aga (ääre)ründes on ta meie kõige teravam vend praegu.
Kiitma peab Itaalia kaitsjaid. Uskumatud vennad, 2m pikkused aga tehnika on nagu Reimil. Tase.
Samas millega see Kink oma 10 platsil oldud minuti jooksul hakkama sai?Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Minu meelest oli ka ōige otsus Kink algkoosseisust välja jätta, sest ta ei ole kaitsele orienteeritud mängija. Küll oleks võinud ta veidi varem sisse panna, kui oli vaja rünnata rohkem. Kink ei paistnud silma seetõttu, sest ta ei saanud plli peaaegu kordagi. Ja kaotasime me ikkagi kaitsemängijate prohmakate tõttu nurgalòökide ajal, mitte seetõttu, et Operit vōi Lindperet polnud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar