Algselt postitas Gallacher
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Itaalia
Collapse
X
-
Ma usun, et see on vägagi reaalne ja paras neile... Ma ikka ei suuda aru saada, et kas nad ise ka mõistsid, kuidas nad mängutempo maha võtsid, ning mitu minutit meie ajast värav tagasi lüüa ära röövisid....
Oleks siis eesti juhtimisel läinud, siis oleks veel veidi naljakas olnud..
Esimese vennaga oli mul tunne, et keegi ei kavatsegi neile järele joosta, ning mine või ise platsile teda taga ajama... no kuidas keegi saab nii tropp olla!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas martn26 Vaata postitustMa usun, et see on vägagi reaalne ja paras neile...
Kommentaar
-
Mida te jahute? Martin postitas juba mitu lehte tagasi postimehe uudise kus pohlak lubab arve trahvi eest esitada turvafirmale. Leping on ju turvafirmaga ja nemad saavad selle eest pappi, et lontrused murule ei jookseks. Lontrused ise said natuke räsida, staadionikeelu ja pollarist huligaansuse eest trahvi, that´s all.
Veider on, et nende isikut keegi siin veel välja pole öelnud, piltidel ju näod ilusti näha.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustVeider on, et nende isikut keegi siin veel välja pole öelnud, piltidel ju näod ilusti näha.
Algselt postitas Black Magic Vaata postitustAntakse turvadele pildid kätte nendest ja kontrollivad iga näo üle?
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustOskad öelda mis karistuse ka ta sai? Sai peale staadionikeelu veel midagi ja kuidas see staadionikeeld üldse välja näeb?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar