Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Itaalia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
    Oskab keegi öelda, kui reaalne on, et kui EJL-le määratakse trahv, siis jalgpalliliit nõuab selle omakorda kohtu kaudu sisse neilt kahelt sellilt kes väljakule jooksid? Seni vist Eestis sellist praktikat pole, et trahvi põhjustanud fännidelt vastav summa kasseeritakse?
    võiks tegelt nõuda küll, oleks järgmistele troppidele hoiatuseks

Kommentaar

Ma usun, et see on vägagi reaalne ja paras neile... Ma ikka ei suuda aru saada, et kas nad ise ka mõistsid, kuidas nad mängutempo maha võtsid, ning mitu minutit meie ajast värav tagasi lüüa ära röövisid....

Oleks siis eesti juhtimisel läinud, siis oleks veel veidi naljakas olnud..

Esimese vennaga oli mul tunne, et keegi ei kavatsegi neile järele joosta, ning mine või ise platsile teda taga ajama... no kuidas keegi saab nii tropp olla!!!

Kommentaar

ehk oleks aeg turvafirmat vahetada?

Kommentaar

Nii väheste turvameestega on võimatu tagada, et keegi platsile ei jookseks. Kindlasti on turvafirma nõus ka 200 töötajat sinna turvama panema kui EJL asja kinni taob.

Kommentaar

Algselt postitas martn26 Vaata postitust
            Ma usun, et see on vägagi reaalne ja paras neile...
            ma ei usu, et see saaks kuidagi juriidiliselt võimalik olla. need trahvid on siiski rahvusvahelise alaliidu teema, mitte seadusega kehtestatud karistusviis, mis kõigile laieneks. mingi avaliku korra rikkumise ehk saab vendadele väänata politseis, aga mitte palju enamat. mängu korralduse ja sellega kaasnevate hädade eest vastutab siiski jalgpalliliit.

Kommentaar

Mida te jahute? Martin postitas juba mitu lehte tagasi postimehe uudise kus pohlak lubab arve trahvi eest esitada turvafirmale. Leping on ju turvafirmaga ja nemad saavad selle eest pappi, et lontrused murule ei jookseks. Lontrused ise said natuke räsida, staadionikeelu ja pollarist huligaansuse eest trahvi, that´s all.
              Veider on, et nende isikut keegi siin veel välja pole öelnud, piltidel ju näod ilusti näha.
              INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

kas keegi arvab tõsti, et nad enam staadionile sisse ei pääse? Jätke naljad.

Kommentaar

Eestis küll sellist asja peale ei panda. Kes seda seal jälgib? Antakse turvadele pildid kätte nendest ja kontrollivad iga näo üle?

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                    Veider on, et nende isikut keegi siin veel välja pole öelnud, piltidel ju näod ilusti näha.
                    Kui jutt käis, et "Don't feed the trolls", siis oleks ehk mõistlikum need nimed mitte avaldada?

Algselt postitas Black Magic Vaata postitust
                    Antakse turvadele pildid kätte nendest ja kontrollivad iga näo üle?
                    Hahhahahaha, teades, mis need turvad kõike korda saatsid viimasel mängul, ei viitsiks nad vist neid pilte isegi taskus hoida ja mis seal ikka, meestel viskab kord kohtuniku tegevus üle tahi, turvade asi siis tegeleda sellega. Kui hakkama ei saa, siis maksku selle eest või tehku oma tööd korralikumalt. Kui on tõsi see, et turvafirma saadab vastava raha eest vastava arvu turvasid, siis on EJL teha see, et mängudel oleks rohkem turvasid. Mis seal ikka edasi jahuda.

Kommentaar

See kangelane kallas poolkogemata eestlastele alkovaba õlut pähe

Kommentaar

See kes itaalia värvavahti kimbutas on mul hea tuttav, ei näe mõtet nime avaldada.

Kommentaar

Oskad öelda mis karistuse ka ta sai? Sai peale staadionikeelu veel midagi ja kuidas see staadionikeeld üldse välja näeb?

Kommentaar

Algselt postitas erxu Vaata postitust
                            Oskad öelda mis karistuse ka ta sai? Sai peale staadionikeelu veel midagi ja kuidas see staadionikeeld üldse välja näeb?
                            Ma tean seda teist venda ja pole weel mingit staadionikeeldu peale pandud.Ilmselt ei panda ka, kuna anyways saaks ikka sisse v kui pandakse, siis ainult "ilu" pärast

Kommentaar

Aga sai kõvasti lööki turvadelt? Mingi skin kargas päris jõuliselt talle peale.

Kommentaar

Rusikaga ei saanud aga turvad olid väga väga äksi täis, tõuklemine jne. Väikse väärteo pasa sai kaela hetkeseisuga.

Kommentaar

Working...
                                X