Algselt postitas sanderk
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti koondis
Collapse
X
-
Vips oli noor ja tulevikk ees aga Vassiljevil ikkagi viimased aastad, lisaks kuidas koondise ja Flora fännid sellele vaatavad. Ju bossud ise teavad, kui nad arvavad, et ühtegi karistust ei ole vaja määrata ja vabandusest piisas, siis ju nii on, nemad vastutavad, me võime ju oma arvamust avaldada.
-
Siis võiks häberli ka rahus minnaAlgselt postitas MNa Vaata postitust
Nimetas
Aga jama on see, et täna kaptenipael Vassiljevil ja no ma ei tea..
Leave a comment:
-
Tegelikult Vipsi juhtum ja praegune keiss on selles mõttes sarnased, et jõu positsioonilt teakse rahaliselt tulus otsus.Algselt postitas ZinedineZidane Vaata postitust
Keegi mainis Jüri Vipsi, kus ühe neegri sõna kasutamise eest arvutimängu mängides oli F1 karjääril kriips peal, sponsorid kadusid jne aga alati igaspool, kus on ühe inimese kätes suur võim ei juhtu sellised asjad, isegi kui on toimunud eksimine, siis karistust ei tule, sest suur juht teeb kuidas tahab ja karistab keda tahab. Putin teeb samamoodi, kuskil midagi juhtub, ütleb, et meie ei tea midagi see on laim ja vale. Miinimum on kaptenipael loovutada, vähemalt rahva rahustuseks.
Red Bulli vaatest enese Vipsiga sidumine on mainele halb ja seeläbi Red Bullile rahaliselt halb.
Antud juhul pohlakutele oleks rahaliselt halb kahe Flora põhimehe ja nesta agentuuriga tülli minek.
Money talks, BS walks.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Vipsi puhul tasub arvestada, et ta hooaeg ebaõnnestus täielikult. Kuskil striimis lällamine oli Red Bullile lihtsalt lepingu lõpetamiseks ideaalne ettekääne. Olnuks Vips F2s positsioonil, mis teinuks ta F1-kandidaadiks, töötanuks RB PR-masin hoopis teisiti.
- Likes 2
Leave a comment:
-
Liiga karm,Algselt postitas trk Vaata postitust
Kas sinu arvates oli Jüri tühistamine õige?
Leave a comment:
-
Kas sinu arvates oli Jüri tühistamine õige?Algselt postitas ZinedineZidane Vaata postitust
Keegi mainis Jüri Vipsi, kus ühe neegri sõna kasutamise eest arvutimängu mängides oli F1 karjääril kriips peal, sponsorid kadusid jne aga alati igaspool, kus on ühe inimese kätes suur võim ei juhtu sellised asjad, isegi kui on toimunud eksimine, siis karistust ei tule, sest suur juht teeb kuidas tahab ja karistab keda tahab. Putin teeb samamoodi, kuskil midagi juhtub, ütleb, et meie ei tea midagi see on laim ja vale. Miinimum on kaptenipael loovutada, vähemalt rahva rahustuseks.
Leave a comment:
-
Keegi mainis Jüri Vipsi, kus ühe neegri sõna kasutamise eest arvutimängu mängides oli F1 karjääril kriips peal, sponsorid kadusid jne aga alati igaspool, kus on ühe inimese kätes suur võim ei juhtu sellised asjad, isegi kui on toimunud eksimine, siis karistust ei tule, sest suur juht teeb kuidas tahab ja karistab keda tahab. Putin teeb samamoodi, kuskil midagi juhtub, ütleb, et meie ei tea midagi see on laim ja vale. Miinimum on kaptenipael loovutada, vähemalt rahva rahustuseks.Algselt postitas sp3ts Vaata postitustKas ma saan nüüd õigesti aru, et meie Kostja viib täna meeskonna kaptenina siilipoisid lahingusse Islandi vastu?
Ehk skandaali pole tegelikult olnudki? Või noh, Portugali see skandaal ei jõudnud, ma lugesin Soccernetist.
Leave a comment:
-
NimetasAlgselt postitas NuFc Vaata postitust
Tegelikult ei nimetanud.
Aga jama on see, et täna kaptenipael Vassiljevil ja no ma ei tea..
Leave a comment:
-
Kas ma saan nüüd õigesti aru, et meie Kostja viib täna meeskonna kaptenina siilipoisid lahingusse Islandi vastu?
Ehk skandaali pole tegelikult olnudki? Või noh, Portugali see skandaal ei jõudnud, ma lugesin Soccernetist.
Leave a comment:
-
Tegelikult ei nimetanud.Algselt postitas MNa Vaata postitustLäheb juuksekarva poolitamiseks natuke. Selle sõnavõtuga nimetas ta venemaad agressoriks. Mina oma loogikaga loen seda igatahes nii välja.
Leave a comment:
-
Kogu selle pildiskandaali nõmedaim asi on see, et ma pidasin neid alati eesti oma poisteks. Kes on maardust, kes narvast kes kurat mujal iganes- aga eestlased. Nüüd kahjuks tuleb välja, et ikka eestlusest on see asi pisut kaugel.
Leave a comment:
-
Läheb juuksekarva poolitamiseks natuke. Selle sõnavõtuga nimetas ta venemaad agressoriks. Mina oma loogikaga loen seda igatahes nii välja.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Ehk siis, ta ei maini ju et tema arvates Venemaa agressor oleks ja selle vastu oleks. Või ta loeb ennast automaatselt selliseks inimeseks? Siis kui nii siis nagu veel rohkem kysimusi, mille alusel seda arvab jms
Leave a comment:
-
"Loodan, et see teema ei tekita lõhet inimeste vahel, kes tegelikult on üksmeelselt Venemaa agressiooni vastu Ukrainas"Algselt postitas käbi Vaata postitust
Kas saaks palun täpse ja terve tsitaadi, kus see Operi suust tuleb.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: