Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti koondis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Wingback
    replied
    Algselt postitas uhuu Vaata postitust
    Jalgpalliliidu sõnad ja mis nad maksavad...
    See on siiski Viaplay käkk, nende tegemata töö

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Algselt postitas kesa Vaata postitust
    Zenjovi värav Islandi vastu oli Eesti koondise läbi aegade 500.
    Videot sellest näeb? On linki jagada?

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Algselt postitas MNa Vaata postitust

Olen nõrk ja vaatan. Kindlasti vaatan. Küll aga tuleks järgmisel kodumängul (kui asi pole just selleks ajaks lahenenud) näidata meelsust. Plagud-hüüded-vile jne.
    Ma vaatan, et esimene koondisemäng on alles juunis. Mis muidugi ei tähenda, et siis mingisuguse aktsiooniga asja meelde tuletada ei võiks. Flora fännidele aga soovitus - superkarikafinaal on vaat, et sõja aastapäeval. Fännitribüün võiks näiteks pidada 12. minutitilise leinaseisaku ja vaikida, sarnase aktsiooni korraldas siin kunagi käinud Bosnia koondis. Nemad küll vaikisid hukka saanud kaaslase auks, esimesed 24 minutit(vastavalt tema vanusele).

Edit: Sellega võiks ühineda ka Paide tribüün.

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Zenjovi värav Islandi vastu oli Eesti koondise läbi aegade 500.

Leave a comment:

• SunWolf
    replied
    Jätkus Eesti koondise traditsioon, küll veidi uue koosseisuga, Esimesel poolajal õnnestus ära lüüa ja teine poolaeg uimerdati kuni saadi pennust ise sisse. Valmerilt hea mäng. Positiivne samuti, et koondise eest said mängida ka uued mehed. Ülejäänud kõik vanaviisi. Viaplei mingu kah p***e.

Leave a comment:

• Calma7
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Vallner võttis selle esimese, ebaõiglaselt antud pendla väga ilusasti ära. Lõpus oli paraku ikka päris nõrk ja rahvusvaheliselt kogenematu sats väljakul.
    Sellised mängud ongi ju selleks, et neid mehi katsetada ja neile kogemust anda. Minu arvates oleks vahetused poole varem võinud teha, eriti arvestades, et mängijad pole praegu 90 minuti vormis.

Tulemusest on sellistes mängudes täiesti ükskõik.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Vallner võttis selle esimese, ebaõiglaselt antud pendla väga ilusasti ära. Lõpus oli paraku ikka päris nõrk ja rahvusvaheliselt kogenematu sats väljakul.

Leave a comment:

• uhuu
    replied

Jalgpalliliidu sõnad ja mis nad maksavad...

Leave a comment:

• Eranio
    replied
    Võibolla EJL huvi ongi, et koondise vastu rahval huvi poleks, sest siis saab veel 30 aastat pukist istuda. Edu Viaplayle!

Leave a comment:

• Calma7
    replied
    Zenjovi vaikimine hümni ajal ütles kõik mis vaja teada. Seda tibla ei soovi küll enam koondises näha.

Leave a comment:

• Eranio
    replied
    Mõlemale kohtumisele saab tasuta otsepildis kaasa elada Viaplay vahendusel. Tegelt ei saa EJL on naljanumber.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Okei, häberli on lihtsalt pohlaku ketikoer. Mitte, et see varem teada polnud, aga mis fännid tegema peaks, et muutus tuleks? Haigla võiks korraldada midagi.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas MNa Vaata postitust

Olen nõrk ja vaatan. Kindlasti vaatan. Küll aga tuleks järgmisel kodumängul (kui asi pole just selleks ajaks lahenenud) näidata meelsust. Plagud-hüüded-vile jne.
    Ehk siis pigistad silma kinni ja polegi midagi juhtunud ja elame edasi rahulikult. Juhhei!

Leave a comment:

• Calma7
    replied
    Loodetavasti märtsini see trall nüüd ei kesta, juba paregu on üle viskanud.
    Tundub, et vene agressiooni need isikud selgesõnaliselt kunagi hukka ei mõista igatahes. Sellepärast boikoteerima ma koondist ei hakka, aga austus nende kindlate meeste suhtes langes ikka väga palju.

Leave a comment:

• MNa
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Täna saame meie enda poolt nii palju teha, et mängu mitte vaadata.

Leave a comment:

Working...
X