Algselt postitas uhuu
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti koondis
Collapse
X
-
Videot sellest näeb? On linki jagada?Algselt postitas kesa Vaata postitustZenjovi värav Islandi vastu oli Eesti koondise läbi aegade 500.
Leave a comment:
-
Ma vaatan, et esimene koondisemäng on alles juunis. Mis muidugi ei tähenda, et siis mingisuguse aktsiooniga asja meelde tuletada ei võiks. Flora fännidele aga soovitus - superkarikafinaal on vaat, et sõja aastapäeval. Fännitribüün võiks näiteks pidada 12. minutitilise leinaseisaku ja vaikida, sarnase aktsiooni korraldas siin kunagi käinud Bosnia koondis. Nemad küll vaikisid hukka saanud kaaslase auks, esimesed 24 minutit(vastavalt tema vanusele).Algselt postitas MNa Vaata postitust
Olen nõrk ja vaatan. Kindlasti vaatan. Küll aga tuleks järgmisel kodumängul (kui asi pole just selleks ajaks lahenenud) näidata meelsust. Plagud-hüüded-vile jne.
Edit: Sellega võiks ühineda ka Paide tribüün.
Leave a comment:
-
Jätkus Eesti koondise traditsioon, küll veidi uue koosseisuga, Esimesel poolajal õnnestus ära lüüa ja teine poolaeg uimerdati kuni saadi pennust ise sisse. Valmerilt hea mäng. Positiivne samuti, et koondise eest said mängida ka uued mehed. Ülejäänud kõik vanaviisi. Viaplei mingu kah p***e.
Leave a comment:
-
Sellised mängud ongi ju selleks, et neid mehi katsetada ja neile kogemust anda. Minu arvates oleks vahetused poole varem võinud teha, eriti arvestades, et mängijad pole praegu 90 minuti vormis.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustVallner võttis selle esimese, ebaõiglaselt antud pendla väga ilusasti ära. Lõpus oli paraku ikka päris nõrk ja rahvusvaheliselt kogenematu sats väljakul.
Tulemusest on sellistes mängudes täiesti ükskõik.
Leave a comment:
-
Vallner võttis selle esimese, ebaõiglaselt antud pendla väga ilusasti ära. Lõpus oli paraku ikka päris nõrk ja rahvusvaheliselt kogenematu sats väljakul.
Leave a comment:
-
Võibolla EJL huvi ongi, et koondise vastu rahval huvi poleks, sest siis saab veel 30 aastat pukist istuda. Edu Viaplayle!
- Likes 1
Leave a comment:
-
Zenjovi vaikimine hümni ajal ütles kõik mis vaja teada. Seda tibla ei soovi küll enam koondises näha.
- Likes 4
Leave a comment:
-
Mõlemale kohtumisele saab tasuta otsepildis kaasa elada Viaplay vahendusel. Tegelt ei saa EJL on naljanumber.
Leave a comment:
-
Okei, häberli on lihtsalt pohlaku ketikoer. Mitte, et see varem teada polnud, aga mis fännid tegema peaks, et muutus tuleks? Haigla võiks korraldada midagi.
Leave a comment:
-
Ehk siis pigistad silma kinni ja polegi midagi juhtunud ja elame edasi rahulikult. Juhhei!Algselt postitas MNa Vaata postitust
Olen nõrk ja vaatan. Kindlasti vaatan. Küll aga tuleks järgmisel kodumängul (kui asi pole just selleks ajaks lahenenud) näidata meelsust. Plagud-hüüded-vile jne.
Leave a comment:
-
Loodetavasti märtsini see trall nüüd ei kesta, juba paregu on üle viskanud.
Tundub, et vene agressiooni need isikud selgesõnaliselt kunagi hukka ei mõista igatahes. Sellepärast boikoteerima ma koondist ei hakka, aga austus nende kindlate meeste suhtes langes ikka väga palju.
Leave a comment:
-
Olen nõrk ja vaatan. Kindlasti vaatan. Küll aga tuleks järgmisel kodumängul (kui asi pole just selleks ajaks lahenenud) näidata meelsust. Plagud-hüüded-vile jne.Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustTäna saame meie enda poolt nii palju teha, et mängu mitte vaadata.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: