Algselt postitas Sambaz
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti koondis
Collapse
X
-
No 3-5-2s kuhu sa Saarma paneeks? Tippu või äärele? Kurb tõsiasi on natuke see ääreründajate mitte kasutamine meie koondise formatsioonis. Osadele sobib see äärekaitse osadele tipurünne - vaata Sinjavski või Zenjov.
-
premmi teravam rundaja saarma panna varunimekirja, pohjenduseks tuues, et tahame vaadata mis vormis ta on pole isegi naljakas. siis voiks uldse eesti liigas pallurid panna koik varunimekirja - sest noh, pole ju kindel palju see kostja joosta suudab ja nii edasi. saarma voib kull pohjendatult endalt kusida, et mida vittu.
Leave a comment:
-
https://sport.ohtuleht.ee/1078337/ra...karjaar-jatkub
meeldiv lugeda.Algselt postitas ÕhtulehtMida arvab Klavan aasta alguses lahvatanud skandaalist, mis sai alguse Eesti jalgpallilegendide (Sergei Pareiko, Artur Kotenko, Andres Operi, Dmitri Kruglovi, Sergei Zenjovi, Igor Morozovi, Aleksandr Dmitrijevi, Konstantin Vassiljevi, Andrei Stepanovi ja Jevgeni Novikovi) ühisest pildist Venemaa koondise peatreeneri Valeri Karpiniga?
„Minu kindel seisukoht on, et Venemaa agressioon pole aktsepteeritav ja ma olen selgelt sõjavastane. Ma olen jälginud, et mille pärast on selline olukord tekkinud. Nende isikute sõnavõtud oleks võinud olla resoluutsemad. Osad on muidugi ka olnud väga resoluutsed ja saatnud inimesi kuhugi ravile (seda ütles Delfi ajakirjanikele Andrei Stepanov - R. V.) ...
Kõik oleks saanud seda asja natuke paremini teha, kui oleks kiiremini ja otsekohesemalt reageeritud. Kõik jätsid palli õhku rippuma ja kui selles teemas pall õhku rippuma jääb, siis on see kõige halvem seisukoht üldse. See on meile endale lähiajalooliselt halb kogemus ja see, mis Ukrainas praegu toimub …
Kui vaadata, mis kolm nädalat toimunud on, siis see on nii suure organisatsiooni poolt piinlik äpardus. Oleks tulnud PR-osakonnaga resoluutsemalt „ei“ öelda. Ma saan aru, mida Aivar Pohlak on proovinud öelda, sest see ongi vaba maailm. Aga ta jättis mainimata, et tuleb ka aru saada, et ühiskond ja kogukond reageerib vastavalt, mida suurem on su roll. Kui ka mingit kindlat seisukohta ei võeta, siis on loogiline, et on palju pahaseid inimesi,“ kõlas Klavani vastus.
- Likes 3
Leave a comment:
-
Vikipeedia: Tibla on halvustav sõna venelase kohta. Tibla ei austa asukohamaa kultuuri, selle elanikke ega nende keelt ning on üldjuhul vaenulik ka Eesti riigi suhtes. Tibladele omistatakse ka nostalgiat Nõukogude Liidu järele. Võrreldavad, ehkki mitte samatähenduslikud terminid on Homo sovieticus ja soomekeelne ryssä.Algselt postitas sanderk Vaata postitust
Kas see koondislane pole ise mitte samasugune tibla?
Või mis? Tema pole midagi valesti teinud, aga laseb Kostjal end kaptenina väljakule viia. Samamoodi Kostja pole midagi valesti teinud, sattus lihtsalt õhtusöögile ja Stjopa pani ju pildi üles. Ega Stjopagi putini meelne ole, lihtsalt mitme aasta jooksul üles ehitatud ärihuvid on sellised. Kas tõesti on Karpin suurvene šovinist või äkki ta lihtsalt ütleb selliseid asju, et saaks treenerina töötada.
Selles keisis on igal astmel isikud, kes on oma isiklike huvide osas pigistanud silma kinni ja seda tehes vaikimisi aksepteerivad maffiariiki. Mis see tibla definitsioon täpselt ongi?
Leave a comment:
-
Kas see koondislane pole ise mitte samasugune tibla?Algselt postitas DICKtaator Vaata postitustÕnnestus nädalavahetusel juhuslikult kohtuda ühe koondislasega. Veidi svepsis ka ja nimesid ei hakka nimetama, aga küsimusele mis arvata sellest skandaalist tuli aus ja lühike vastus-tiblaaaaaad!
Või mis? Tema pole midagi valesti teinud, aga laseb Kostjal end kaptenina väljakule viia. Samamoodi Kostja pole midagi valesti teinud, sattus lihtsalt õhtusöögile ja Stjopa pani ju pildi üles. Ega Stjopagi putini meelne ole, lihtsalt mitme aasta jooksul üles ehitatud ärihuvid on sellised. Kas tõesti on Karpin suurvene šovinist või äkki ta lihtsalt ütleb selliseid asju, et saaks treenerina töötada.
Selles keisis on igal astmel isikud, kes on oma isiklike huvide osas pigistanud silma kinni ja seda tehes vaikimisi aksepteerivad maffiariiki. Mis see tibla definitsioon täpselt ongi?
Leave a comment:
-
Muud olen kuulnud, aga mis nende lastega siin on?Algselt postitas nonoh Vaata postitust
Ee, Flora?
Ee, lapsed?
Ee, mingi naisevärk?
Ee, mingi kohaliku omavalitsuse värk?
Ee, mingi Krimmi jalkavärk?
Leave a comment:
-
Mu arvamus on sama mis iga õige eestlase, iga õige inimese kes väärib meie territooriumil elamist. Tiblad saadame venemaale. Vene rahvusest isik kes ei poolda putinit, ei poolda sõda ei ole tibla mitte mingist otsast - nemad on siin oma kodumaal nagu mina ja suur enamus siit foorumist.Algselt postitas trk Vaata postitust
Mõtlesin eelmisel nädalal, et teen siin foorumis pikema pausi, aga näed, ei suutnud kiusatusele vastu panna. Reserveerin selle õiguse endale ka edaspidiseks, vaatamata kenadele tiitlitele "kahtlaselt lahedal alati kahele tahtsale vutikontorile", "pohlaku suuvooder" ja "debiilne hülgemöla". Paraku lisasin postitusele Pohlaku, mistõttu jäid jätkuva vastuseta samas küsitud küsimused.
Linnupoja, nõudsid siin väga häälekalt venemeelsete deporteerimist. Paar nädalalt on läinud, mis su skoor on?
Reaalne skoor on ju tugevas miinuses, neid tuleb ainult juurde.
Leave a comment:
-
Anna nime, mida sa põedAlgselt postitas DICKtaator Vaata postitustÕnnestus nädalavahetusel juhuslikult kohtuda ühe koondislasega. Veidi svepsis ka ja nimesid ei hakka nimetama, aga küsimusele mis arvata sellest skandaalist tuli aus ja lühike vastus-tiblaaaaaad!
Leave a comment:
-
Õnnestus nädalavahetusel juhuslikult kohtuda ühe koondislasega. Veidi svepsis ka ja nimesid ei hakka nimetama, aga küsimusele mis arvata sellest skandaalist tuli aus ja lühike vastus-tiblaaaaaad!
- Likes 1
Leave a comment:
-
Kui see mingi Troll pole või AP varikasutaja, siis on mul küll sinu pärast kurb meel.Algselt postitas trk Vaata postitust
Ma ei ole Pohlaku suuvooder ega advokaat, aga küllap on tema elu sama kirglik nagu tema suhtumine jalgpalli. Kas sinu poolt kokku pandud "nimekiri" on märk kurjusest või hoolimatusest? Ei usu, pigem vastupidi.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
kunagi oli uks tark mees meil siin, kes teadis tapselt kus IP adrelt teatud aikut igast nurgast kaitsvat tegelased tulevad, eriti need tegelased kes mitte kunagi ei nainud midagi ebaeetilist ega valet aiku suunas. kunagi olle klaasi taga ta ka avaldas karmi reaalsuse, et nad on kahtlaselt lahedal alati kahele tahtsale vutikontorile. nuudseks need teatud tegelased enam ei postita..Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
bbhahahahaa, tänud nalja eest pohlaku suuvooder.Mõtlesin eelmisel nädalal, et teen siin foorumis pikema pausi, aga näed, ei suutnud kiusatusele vastu panna. Reserveerin selle õiguse endale ka edaspidiseks, vaatamata kenadele tiitlitele "kahtlaselt lahedal alati kahele tahtsale vutikontorile", "pohlaku suuvooder" ja "debiilne hülgemöla". Paraku lisasin postitusele Pohlaku, mistõttu jäid jätkuva vastuseta samas küsitud küsimused.Algselt postitas denisss Vaata postitust
Selline debiilne hülgemöla on üks põhjustest, miks ma enam mitu aastat statkal ei käi. Mis väärtusi me siin edasi anname? Et kui ikka on kirg ja hing, siis on õige asi, olenemata vahendidest? Sellistele meestele on ilmselt ka Putja väga kirglik ja hingega asja juures.
Linnupoja, nõudsid siin väga häälekalt venemeelsete deporteerimist. Paar nädalalt on läinud, mis su skoor on?
Reaalne skoor on ju tugevas miinuses, neid tuleb ainult juurde.
Leave a comment:
-
Selline debiilne hülgemöla on üks põhjustest, miks ma enam mitu aastat statkal ei käi. Mis väärtusi me siin edasi anname? Et kui ikka on kirg ja hing, siis on õige asi, olenemata vahendidest? Sellistele meestele on ilmselt ka Putja väga kirglik ja hingega asja juures.Algselt postitas trk Vaata postitust
Ma ei ole Pohlaku suuvooder ega advokaat, aga küllap on tema elu sama kirglik nagu tema suhtumine jalgpalli. Kas sinu poolt kokku pandud "nimekiri" on märk kurjusest või hoolimatusest? Ei usu, pigem vastupidi.
- Likes 3
Leave a comment:
-
sa ikka max tainas vendAlgselt postitas trk Vaata postitust
Rääkides eestimeelsusest, siis mille põhjal väidad, et Vassiljev ja Zenjov ei ole eestimeelsed? Ja veel, mille põhjal väidad, et kõik ülejäänud mängijad on "läbi ja lõhki eestimeelsed"? Kas küsisid seda ise nende käest või tead kedagi kes küsis?
Pohlakut selles kontekstis nimetada on päris jabur, sest mees ei ole oma elus ju põhimõtteliselt muud teinudki kui Eesti rahvuslikku jalgpalli arendanud.
Leave a comment:
-
Ilus ülevaade, hakkas päris huvitama, kui teha sarnane kokkuvõtte mõne aasta taha, mis pildi siis saaks.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Väike valik:
(kahe ülemise uudise vahe oli vähem kui kuu! - parempoolne pealkiri oli Pohlaku kiidulaul Katari MMi kohta)
1411A6A7-96BA-4C03-8450-05279F6ABA52.jpg
- Likes 5
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: