Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti koondis
Collapse
X
-
Kuhu muidu kõik foorumlased üle kolisid, et siin sai Eesti koondis kolki, aga null reaktsiooni.
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMis te demagoogitsete siin jälle? Igal inimesel on õigus oma arvamusele ja seda ka välja öelda. Küllap ta vastutab oma sõnade eest kui vaja. Kindlasti võib see muuta minu seisukohta inimesest, mis parata. Mida mina (erinevalt teist) ei tee - ma ei alusta avalikku kampaaniat mõne inimese või tema arvamuse vastu.
Jalgpall vahend ühiskonna hüvanguks - miks mitte, aga samahästi võib ka lihtsalt mängida.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Algselt postitas Fl3xieh Vaata postitust
See on tavaline argument sellisele olukorrale - tõsiasi on see, et 3 aastaga on Liivak koondises saanud ainult 1 minuti mänguaega.
Hein ei mängi klubis stabiilselt
Liivak oleks kindlasti võinud olla rohkem kaasatud kui ta Iirimaal mängis, aga praegu pole selleks küll mingit põhjust.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
Katsuks enne klubis stabiilselt mängida.
See on tavaline argument sellisele olukorrale - tõsiasi on see, et 3 aastaga on Liivak koondises saanud ainult 1 minuti mänguaega.
Hein ei mängi klubis stabiilselt
Leave a comment:
-
Algselt postitas Fl3xieh Vaata postitustVassiljevi asemele tuleb siis Patrik Kristal?
Miks Frank Liivak enam koondises platsile ei saa? Alates 2020. aastast pole midagi kuulnud temast. Tehnika oli täitsa olemas
Leave a comment:
-
Vassiljevi asemele tuleb siis Patrik Kristal?
Miks Frank Liivak enam koondises platsile ei saa? Alates 2020. aastast pole midagi kuulnud temast. Tehnika oli täitsa olemas
Leave a comment:
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustMis sa muidu arvad, et kui näiteks Karol Mets ütleks välja, et homoseksuaalsetel inimestel ei ole ühiskonnas kohta või kui ta selle kohapealt annaks väga ebamääraseid vastuseid, siis tal oleks võimalik St. Pauli klubi esindada, sest see on lihtsalt mäng?
Leave a comment:
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKoos Häberliga saate ka Vassiljevist lahti. Nüüd hakkavad võidud tulema.
Leave a comment:
-
polnud ju mingit vastutamist – selles küsimus oligi. Vassiljevi tühistamist ja tümitamist ei naudi ega taotle ükski mõistlik inimene.
Leave a comment:
-
Mis te demagoogitsete siin jälle? Igal inimesel on õigus oma arvamusele ja seda ka välja öelda. Küllap ta vastutab oma sõnade eest kui vaja. Kindlasti võib see muuta minu seisukohta inimesest, mis parata. Mida mina (erinevalt teist) ei tee - ma ei alusta avalikku kampaaniat mõne inimese või tema arvamuse vastu.
Jalgpall vahend ühiskonna hüvanguks - miks mitte, aga samahästi võib ka lihtsalt mängida.
Leave a comment:
-
või mcnamara kodule lähemal – Van Dijk teataks, et Thatcher oli okei tädi, jumal võiks ikka kuninga päästa (sest ta on rahu poolt) ja politsei oleks saanud Hillsborough asja võib-olla paremini lahendada (võib-olla mitte).
Leave a comment:
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
Ma olen juba paar aastat siia kirjutanud, et Vassiljevi aeg koondises on möödas. Ma usun, et selle üle ei vaidle keegi. Tore oleks muidugi kui nüüd koondise tase ilma temata kiiresti tõuseks, aga vist ei ole sellist lootust. Vaidluse koht on aga tõesti, kas jalgpall on 90 minutit mängu või pidev piiritu riigitruuduse väljendamine. Minu jaoks on ta mäng.
- Likes 6
Leave a comment:
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
Ma olen juba paar aastat siia kirjutanud, et Vassiljevi aeg koondises on möödas. Ma usun, et selle üle ei vaidle keegi. Tore oleks muidugi kui nüüd koondise tase ilma temata kiiresti tõuseks, aga vist ei ole sellist lootust. Vaidluse koht on aga tõesti, kas jalgpall on 90 minutit mängu või pidev piiritu riigitruuduse väljendamine. Minu jaoks on ta mäng.
Pideva riigitruuduse piiritu väljendamise osa jäi mulle mõistmatuks. Võib-olla suudaks mõista, aga ilmselt ka mitte lõpuni (eeldusel, et põhjust antakse vastupidiseks), kui sama teema käiks meil alates 90ndatest ja katkematult kõigi mängijatega ja ilma sõja kontekstita.
Ära unusta ka, et meile on kõige kõrgemalt pidevalt korrutatud, et jalgpall on vaid vahend ühiskonna hüvanguks.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Algselt postitas Andres. Vaata postitustMulle kumab siit, et kui midagi on kehvasti, siis las ollagi kehvasti. Pole mõtet üritadagi muuta või proovida kuna oleme nagunii väetid. Lisaks välistab see vaatenurga jalgpallile, et jalgpall võiks olla midagi rohkemat kui vaid 90 minutit mängu.
Leave a comment:
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKoos Häberliga saate ka Vassiljevist lahti. Nüüd hakkavad võidud tulema.
kus udu maailmas sa vend ikka vahest elad. puhastada klaasid ja lopetada see kerge ohvrimentaliteediga uritus ara.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: